BlackBerry Z10 negru

BlackBerry Z10 negru


  rating 4,3 din 5
punctaj obtinut
din 127 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

David despre BlackBerry Z10 negru


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Z10 este totuși un telefon cu gene business și ne arata asta prin aplicatia BlackBerry Hub, unde sunt centralizate toate e-mailurile, contactele, apelurile, aplicațiile messenger, evenimentele din calendar, practic toate notificarile posibile. Funcția poate fi accesată de oriunde în meniu prin gestul swipe-up și dreapta.

O alta aplicatie cu tenta business este BlackBerry Remember, o functionalitate integrata, care permite salvarea de notite, evenimente de calendar si inregistrari vocale, insa nu numai. Aplicatia poate fi accesata aproape in toate meniurile unde ai avea nevoie sa copiezi sau sa scrii o informatie. Totul poate fi organizat in foldere, pe date, alfabetic in functie de necesitati.

• Setarile si functionalitatile serviciului de e-mail pe mobil.

Setarile contului de email au durat mai putin de un minut, tot ce a fost necesar fiind adresa si parola. O functie dedicata clientilor bussiness este posibilitatea de a avea conturile de servici si cele personale securitatea fiind foarte buna. In ce priveste functionalitatile mailului pot spune ca sunt identice cu cele care le poti avea pe un PC ( flag, mark as read / unread, organizare in foldere, sincronizare cu calendar, editare text, atasare fisiere / stergere multipla, etc.) toate foarte usor de accesat prin apasare lunga pe mesajul primit ce deschide un meniu cu optiuni.

Binecunoscutul BlackBerry Messenger are acum si o functie gen FaceTime(Apple), apel video dar si o optiune interesanta prin care poti accesa continutul unui alt telefon de la distanta, poti arata persoanei cu care conversezi imagini sau filme, sau doar cum ti-ai aranjat fisierele.

Tot pentru utilizatorii business gasim si un editor documente, Documents to Go care poate deschide si edita Word , Excel si Power Point. O parte din acest review a fost scris chiar de pe telefon.

Browserul de internet uimeste cu viteza cu care deschide paginile, este mai rapid decat Iphone si pe langa asta are si functionalitate Flash integrata.

Aplicatia Facebook insa lasa mult de dorit, se incarca greu si nu are toate optiunile pe care le ai pe Android sau I OS, am preferat in majoritatea timpului sa intru pe m.facebook.com fiind mult mai rapid. La fel si aplicatia Youtube, pare sa fie doar un link la siteul mobil, dar aici ajuta viteza browserului.

Desi BlackBerry se lauda ca au trecut de 100.000 de aplicatii disponibile, calitatea lor pot spune ca lasa de dorit, si multe aplicatii foarte apreciate pe alte platforme lipsesc. Toate aplicatiile putin mai rasarite sunt cu plata, si de obicei mai scumpe decat te ai astepta.

 

Playerul muzical este de calitate cu un volum foarte bun, insa fara equzalizer. Foarte nemultumit am fost de faptul ca functia next nu poate fi controlata cu castile incluse, iar daca opresti playerul de la butonul castilor cand il repornesti muzica se aude distorsionat. Trebuie sa iesi din aplicatie sa o lansezi din nou pentru a putea asculta din nou muzica in conditii normale. De asemenea cred ca ar fi fost mai usor sa existe niste widgeturi pe ecran pentru controlul muzicii decat sa faci lucrul asta numai prin butoanele laterale, pare o lipsa de unitate in conceptul utilizarii fara butoane (Flow). 

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

BlackBerry Q10 alb


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

BlackBerry Q5 negru


rating 4,33 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

BlackBerry Curve 9320 Negru


rating 4,5 din 5

8 review-uri
87% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Motorola Edge 40 neo 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus