HTC U11 Life

HTC U11 Life 32GB Black


  rating 3,75 din 5
punctaj obtinut
din 4 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Victor Nicolae despre HTC U11 Life


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Ca utilizator al gamei Google Nexus, întâlnirea cu HTC u11 Life a fost o surpriză foarte plăcută. Programul Android One ridică acest mid-range la un nivel foarte înalt. Telefonul se mișcă excelent. Are preinstalate minimum minimorum, fără nicuiun fel de bloatwares. Bateria, deși am citit multe comentarii negative la dresa ei, mă ține peste 24 de ore cu datele si localizarea activitate permanent (dar cu conectare mai mult pe wifi). Într-un ciclu complet încărcat - descărcat, ecranul stă aprins undeva la 4 - 5 ore. Doar pe date, fără wifi, ține lejer peste 15 ore. Consider că am un regim de consum moderat spre intensiv. Funcția edge sense este pur și simplu genială. O folosesc pentru a răspunde apelurilor și pentru a accesa foarte rapid Google assistant. Pentru mine chiar e un plus. Nu folosesc funcția și pentru cameră, pentru că neavând stabilizare de imagine, strângerea telefonului poate face fotografii neclare. Senzorul de amprentă este rapid. Nu mi-a dat eroare niciodată. Sunetul este acceptabil, nu m-a dat pe spate. Moderat și ca volum pentru sunet de apel sau notificare. Căștile în schimb sunt superbe. Pot spune că fac mai mult decât telefonul. Ecranul este bun, luminos, culori bune. Cu luminozitatea setată pe automat, este puțin cam mult diminuat. Dar ține de gusturi. Sistemul oferă posibilitatea setării luminozității de noapte (nuanțe calde pentru culori). Un plus este sistemul Android 8.0.0 cu pachete de securitate dese (cam la 2 luni). În plus HTC a promis că oferă update de software la ultima versiune pusă la dispoziție de Google pentru 2 ani. Sunet foarte bun în convorbiri. Semnal foarte bun (testat pe Orange România atât în zonă cu semnal bun cât și în zone cun semnal slab). Are antena bună. Un best buy mai ales în oferta Orange.


CONTRA

Camera nu excelează. Deși 16 mpx în specificații, în lumină bună face fotografii decente spre bune. În lumină slabă se simte lipsa stabilizarii imaginii. Nu scoate fotografii proaste dar nici nu ai certitudinea că îți ies imagini clare mai ales la interior. Deci un NU pentru pasionații de fotografie. Designul nu e chiar punctul forte al acestui telefon. Cel puțin pentru gustul meu. Marginea de jos, care conține și senzorul de amprentă și butoanele fizice funcționale, este mai mare decât cea de sus. Unii o numesc "bărbia" de la HTC. Butoanele fizice funcționale sunt micuțe și puțin prea apropiate de senzorul de amprentă. Durează până te obișnuiești cu ele. Altfel sunt sensibile și bine luminate. Spatele acestui telefon este dintr-un plastic lucios. Foarte frumos dar ... un mare DAR... cea mai proastă alegere pentru producător. Este superb până începi să folosești telefonul. Nu numai că adună amprente dar se zgârie extrem extrem de ușor. Nu poți folosi telefonul fără husă de protecție a spatelui. În plus este și foarte alunecos, iar sticla camerei iese puțin în relief. Deci nemulțumirile sunt mai mult în privința aspectului, a materialelor folosite (mai puțin ecranul care este foarte bun) dar și a camerei care chiar este mediocră.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

rirea.aurora pe 29.07.2018 13:45

Doresc o noua oferta si prelungirea abonanentului pentru a achizitiona un tel HTC mentionez ca alta marca nu ma intereseaza, multumesc.



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

HTC U12 Life 64GB Dual SIM Blue


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

HTC U Play 32GB Black


rating 0 din 5

fii primul care
adauga un review pentru HTC U Play 32GB Black

HTC Desire 12 32GB Dual SIM Black


rating 0 din 5

fii primul care
adauga un review pentru HTC Desire 12 32GB Dual SIM Black


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Motorola Edge 40 neo 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus