Huawei P0 Pro 128GB Dual SIM Black

Huawei P30 Pro


culoare


Aurora Blue Black Breathing Crystal

capacitate


128 GB 256 GB
  rating 4,82 din 5
punctaj obtinut
din 45 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

savu.nicolae88@yahoo.com despre Huawei P0 Pro 128GB Dual SIM Black


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Design

Pentru a face un lucru clar: Huawei P30Pro arata grozav. Telefonul are un design elegant mixt de metal și sticlă, care, în opinia mea, este la fel de elegant și de sticlos, ca și Galaxy S10. Eliberarea unui telefon la un moment similar cu un monstru Android precum Samsung Galaxy S10 va fi întotdeauna dificil. Cu toate acestea, Huawei P30 Pro este o alternativă fantastică, una care va atrage atenția asupra celor care se concentrează pe performanța camerei și pe durata de viață a bateriei.

Butoanele sunt usor accesibile si de folosit (butoanele de volum, butonul de power)

Designul fără buton este, de asemenea, o surpriză minunată: un scaner de amprente pe ecran. Testarea P30, am fost inițial îngrijorat de scanerul pe ecran; în trecut, nu au funcționat foarte bine. Dar, după ce a petrecut o săptămână cu telefonul, este minunat de precisă și ușor de folosit. Chiar dacă am fost surprins in duș sau in ploaie, scanerul mi-a citit amprenta fără probleme.Are o notă de impermeabilitate IP68, o mică notă deasupra P20 Pro și suficient pentru a vă simți în siguranță în cazul în care se va face o baie.

Huawei a reușit să reducă mărimea crestăturii de la P20 Pro pentru a oferi utilizatorilor o afișare mai completă a vizualizării prin înlocuirea difuzorului cu un mecanism de levitație electro-magnetică care transmite vibrații întregului ecran care să permită sunetul. Aceasta va schimba și modul în care veți auzi sunetul.

Breathing Crystal, Aurora, Black sunt culorile pe care va fi disponibil și cred că cel mai mult îmi place desigur cel deschis la culoare, Breathing Crystal

 

 

Functionalitati

Senzor amprenta– rapiditate in recunoasterea amprentelor setate/rapiditate in deblocare ecran cu ajutorul senzorului de amprenta/acuratete in recunoasterea amprentei. Senzorul de amprenta integrat in ecran pare rupt dintr-un film SciFi in sensul ca atunci cand iei telefonul in mana, lumineaza doar zona respectiva, care in comparatie cu ultrasonic-ul de pe Galaxy S10 Plus, deblocheaza ecranul mult mai repede.

Recunoastere faciala – rapiditate in recunoasterea fetei/acuratete – cand lumina este scazuta datele problemei se schimba, dar, intensitatea de lumina a ecranului creste si in momentul in care apropii telefonul aceste iti va recunoaste fata ;

Functionalitate Wireless reverse charging

In partea superioara regasim un senzor infrarosu, prin care poti controla orice fel dispozitiv electronic, de la televizoare pana la proiectoare video.

Baterie de 4.200 mAh ca și Mate 20 Pro și merge de la 0-70% într-o încărcare de doar 30 de minute cu încărcare rapidă.

 

Redare Media

Calitate/volum in redarea audio-video avand sau nu atasate casti

Dolby Atmos

 

Performanta procesorului

P30 Pro lucrează la ultimul procesor Huawei - Kirin 980, care este puternic, rapid și inteligent, la fel ca și emblema Huawei - Mate 20 Pro. Toate aplicatiile se misca smooth si nu am intampinat vreun blocaj sau lag. In Antutu Benchmark am obtinut un scor de 290062 puncte, iar in Geekbench 4 un scor de 3305 puncte single-core si 9749 multi-core.

Huawei P30 PRO ruleaza Android 9 Pie, ce are aplicat skinul EMUI 9.1. Interfata este foarte placuta din punct de vedere vizual si mult mai navigabila cu o mana.

·         Fluiditate in gaming

 

1.        Camera foto si video

 

Mai presus de toate, acesta este un telefon fotografic, care, fără îndoială, va deveni renumit pentru camera sa, la fel ca predecesorul său.

Pentru fotografierea obișnuită a zilei de zi, modelul P30 Pro este un avantaj deosebit. Ea se ocupă în cea mai mare parte de scene cu iluminare mixtă bine, în ciuda uneori evidențierea clipurilor în zone mai luminoase, în timp ce senzorul de adâncime ajută la servirea celui mai bun bokeh virtual pe care l-am văzut. Indiferent dacă fotografiați o floare în modul super-macro sau o față în modul portret, acesta va bloca în mod fiabil detaliile.

Camera foto este demna de un flagship adevarat si este comparabila cu cea a unui DSLR, tranformand orice amator in realizarea de fotografii intr-un profesionist. Reamintesc configuratia camerei cvadruple:
40MP(f/1.6, 27mm, PDAF, OIS) + 20 MP (f/2.2, 16mm, PDAF, OIS) + 8MP (f/3.4, 125mm, zoom optic 5x ,OIS, PDAF) + TOF 3D.

Focalizarea este din nou unul din punctele forte la P30. Acesta folosește o nouă cameră, acea TOF camera (Time Of Flight) care măsoară toate toate planurile de adâncime din fotografie. Astfel, vei putea obține efectul de bokeh oriunde în imagine, indiferent de cât de aproape sau departe este obiectul sau persoana pe care vrei să o pui în valoare.


CONTRA

 - Nu are jack

 - asezat pe masa, din cauza amplasarii camerelor de pe spate se misa din orice pozitie;

 

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Huawei Mate30 Pro 256GB Dual SIM Space Silver


rating 4,2 din 5

15 review-uri
60% dintre utilizatori recomanda

Huawei P40 Lite 128GB Dual SIM Crush Green


rating 5 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Huawei P40 Lite 128GB Dual SIM Crush Green

Huawei P Smart Z 64GB Dual SIM Green


rating 4,5 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Huawei P Smart Z 64GB Dual SIM Green


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Motorola Edge 40 neo 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus