iPhone 3GS 32 GB black

culoare


black white

capacitate


16 GB 32 GB 8 GB
  rating 4,38 din 5
punctaj obtinut
din 172 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

expert Orange Mihnea despre iPhone 3GS 32 GB black


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

iPhone 3GS este proabil unul dintre telefoanele care nu mai au nevoie de nici o prezentare, fiind adevarate staruri inca dinaintea lansarii. Apple a reinventat lumea telefoniei mobile stabilind noi standarde in materie de dotari si functionalitate.

In cazul 3GS-ului designul a ramas asemanator predecesorilor, la fel si display-ul cu 16 milioane de culori care incanta orice privire prin claritatea celor 480 x 320 de pixeli. Telefonul lasa o impresie excelenta inca de la prima atingere, terminalul fiind intr-adevar mai puternic si mai rapid ca oricand. Procesorul de 600MHz si capacitatea RAM de 256MB, ruleaza cele mai exigente aplicatii. Conectivitatea HSDPA ofera viteze de pana la 7.2Mbps, conturile de e-mail au ramas la fel de accesibile, sistemul de navigatie oferit de modului GPS incorporat este mai placut, datorita vitezei, iar memoria dubla disponibila in variante de 16 GB sau 32 GB este mai mult decat suficienta pentru mii de poze si zeci de ore de muzica. Calitatea audio este si ea imbunatatita in cazul acestui ultim model, cert fiind ca Apple nu face rabat de la calitate. De acum putem elimina mult mai rapid si atat de neplacutele amprente datorita ecranului oleofobic, bucurandu-ne de fiecare atingere a acestui magnific multimedia.

Practic, posibilitatile de utilizare au granite extrem de indepartate, aplicatiile pentru iPhone 3GS fiind disponibile intr-un numar extrem de ridicat si intr-o gama foarte variata pe site-ul producatorului care uimeste de fiecare data prin inovatie.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.





top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

HONOR 90 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus