iPhone 4 32GB Negru

culoare


Black White

capacitate


16 GB 32 GB 8 GB
  rating 4,43 din 5
punctaj obtinut
din 76 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

blue_streak despre iPhone 4 32GB Negru


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

In principiu despre iPhone poti spune mai putin ca este doar un telefon pentru ca in peste 80% din timp il vei folosi pentru a naviga pe internet, pentru a vizualiza mail-ul sau pentru a utiliza o anumita aplicatie. Da, se tot zice ca are probleme de semnal si chiar le are insa ramane un "dispozitiv" mai mult la moda decat unul util.

Daca mergi in club sau chiar la liceu/facultate si ai iPhone 4 esti vazut de ceilalti ca fiind cool... Acum mai sunt si pragmaticii care te pot considera si oarecum fraier ca ti-ai spart "pusculita" ...mai degrada ai facut credit la banca =)) ca sa iti cumperi cum ar zice ei un simplu telefon.

Cert este un singur lucru nivelul de utilitate nu este unul senzational sa isi justifice pretul insa vei fi privit cu invidie de cei din jurul tau :D


CONTRA

Principalul aspect negatie este semnalul foarte foarte slab...nu spun asta ca am vazut la TV si acum spun la fel. L-am destat si m-am convins ca asa si este.

Pretul nu justifica deloc performantele care nu sunt chiar atat de deosebite precum ar parea inainte de al utiliza...

Samsung a lansat un rival de temut pentru iPhone 4 si nu pot spune decat ca acest lucru ma bucura pentru ca Steve Jobs a dat un exemplu atat de aroganta cat si de nesimtire atunci cand a spus ca problema semnalului slab poate fi rezolvata tinand "dispozitivul" intr-un anumit mod. Apoi a zis ca toata problema s-a rezolvat...citez :" va dam o husa"...ooooo da si va merge blana cum zice romanul smiley)

Eu spun urmatorul lucru un om normal si intreg la minte nu ar da atatia bani intr-o perioada in care nu stii ce vei face maine...dar asta o spune un om pragmatic ;)

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

biamrus pe 11.03.2011 11:47

Fost posesor de 3GS, actual posesor de iP4. Pot sa confirm ca in cele 3 luni de cand am iP4 nu am avut probleme cu semnalul. Iar cand te gandesti cate aplicatii sunt disponibile in appstore atunci o sa descoperi ca ai o bijuterie...una cam scumpa cei drept smileydar foarte utila in multe situatii.

viciosu pe 15.01.2011 17:53

Mie mi-se pare marfa, chiar ma bate gandul sa imi iau unul.

ivladan pe 12.12.2010 02:49

Am citit ce ai avut de spus si nu prea sunt de acord cu tine in unele privinte. Spui si se spune ca are probleme cu semnalul, am iPhone4 de 2 luni si nu am avut nici macar o secunda o astfel de problema, se poate intampla sa nu ai semnal undeva,pur si simplu...nu cred ca asta e un minus pt iPhone.Asa ca nu mai spune ca semnalul este foarte slab ca nu e asa iar punctul 2 ar fii ca ai zis ca esti un om pragmatic care nu ar da atatia bani pe un tel, pai si atunci de unde stii cum se comporta iPhone4 daca nu il ai, l-ai cerut la prieteni, l-ai vazut la orange? Daca il tii in mana nu inseamna ca l-ai folosit si apropo, Galaxy s, ca de el ziceai se vrea un iPhone mai ieftin si mai slab,a reusit.

gigantu pe 29.11.2010 22:24

Bravo!!! in sfarsit cineva care e realist... multi vor iphone pentru ca au auzit ca ar fi nu stiu ce bijuterie... si dupa ce il cumpara si isi dau seama ca nu e chiar ce se asteptau. Dar pt ca au dat o multime de bani pe el nu au curajul sa recunoasca faptul ca de fapt e un telefon supraevaluat.



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Apple iPhone 5c 8 GB White


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

Apple iPhone 6 16 GB Space Gray


rating 4,25 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

Apple iPhone 6 Plus 16 GB Space Gray


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Motorola Edge 40 neo 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus