LG GT505

culoare


grey pink
  rating 4,13 din 5
punctaj obtinut
din 175 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Mocanu despre LG GT505


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Lg GT505 este telefon cu personalitate aparut in august 2009. Dimensiunile sunt foarte bune tinand cont de performantele acestui telefon, un telefon cu 5 mp si cu dimensiunile: 107 x 54.5 x 11.8 mm ...mai rar. Un mare plus al acestui telefon este greutatea de 98 g.

Ecranul TFT cu 262.144 de culori, cu o dimensiune rezonabila de 3 inch (rezolutia de 240 x 400 pixeli) reflecta foarte bine lumina, afisajul fiind foarte practic in conditii de iluminat puternic.?
Memoria interna este modesta (doar 60 Mg). Pentru cineva pasionat de muzica sau fotografie se poate atasa un card de microSD de pana la 8 Gb. Telefonul nu duce lipsa de accelerometru, functie care permite imaginii telefonului sa se roteasca la 90 grade doar inclinand telefonul.

Comunicarea intre telefoane este ajutata de un Bluetooth v2.0. In plus de asta telefonul mai dispune si de wi-fi 802.11b/g, telefonul fiind foarte rapid pe internet, e-mail, etc. Telefonul are suport pentru e-mail pop3 si imap4, mail-ul fiind accesat foarte usor.

Camera de 5mp este foarte buna realizand poze la o rezolutie de 2592 x 1944, camera dispunde si de un blit LED dar si de autofocus.Telefonul are o aplcatie cu care se pot citit fisiere de tip Word, Excel, PowerPoint, PDF, etc.?

La capitolul GPS telefonul vine impreuna cu un soft gps numit wisepilot, gratuit 30 zile, dar cu alte aplicatii si cu ajutorul suportului A-GPS telefonul se transforma intr-un foarte bun ghid.

As recomanda acest telefon oricarei persoana chiar si celor foarte pretentiosi la capitolul telefoane.


 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.

top sales

sus