LG Optimus Black

LG Optimus Black


culoare


Black Pink White
  rating 4,47 din 5
punctaj obtinut
din 36 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

silentboy despre LG Optimus Black


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Sunt si eu posesor al acestui telefon achizitonat prin Magazinul Online Orange. In primul rand as vrea sa spun ca este primul meu Smart phone si mi-se pare fenomenal. Acest telefon are tot ce e nevoie ca sa isi castige dreptul de a se numii telefon High End. Un procesor exceptional de 1 Ghz,un display excelent,un sistem de operare bun si un sunet in limita bunului simt. Prin Android Market se pot instala o multime de programe de tot felul. Reda fime DivX, XviD cu subtitrari srt fara a avea nevoie de conversie.Camera foto este buna dar mai bun este faptul ca filmeaza Hd cu o calitate de invidiat. Cam acestea au fost "pusurile" in mare restul le descoperiti voi.


CONTRA

Pe cat de mult s-au laudat cu acest Nova Display (care dupa parerea mea este unul din cei mai mari consumatori de baterie al acestui telefon firesc dupa conexiunea la GPS) pe atat de rau au dat-o in bara. Sa nu ma intelegeti gresit acest Nova Diplay este extraordinar dar ce folos daca bateria ma tine 24 de ore cu luminozitatea ecranului la maxim? Sa il folosesc la minim sa ma tina 48 de ore? Atunci care mai e farmecul acestui ecran? Nu stiu care ar fi solutia dar daca acest telefon ar "traii" cu o incarcare al bateriei la cel putin 48 si cu setarile care l-au facut atit de celebru pt. display-ul lui ar avea loc in top 3 cu siguranta. Toate bune. Respecte.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

diabolick_superior pe 01.12.2012 20:38


Inseamna ca nu esti atat de norocos.Sunt si eu utilizator al lui P970 si sincer sa fiu bateria cu lumina la maxim tine 3 zile doar cu apeluri totalizand maxim 60 min.Precizez ca bateria a fost formatata conform manualului de utilizare,folosesc LWP , ecranul de start nu este incarcat cu scurtaturi,folosesc un taskmanager automat si conexiune wireless permanenta in casa.



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.





top sales

Apple iPhone 13


rating 3,5 din 5
2 review-uri
50% dintre utilizatori recomanda
1

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus