LG Optimus G

LG Optimus G


  rating 5 din 5
punctaj obtinut
din 2 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Laurentiu despre LG Optimus G


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

        Vin de pe un Note 1,iar schimbarea pot sa spun ca a fost una in bine. Am preferat sa dau cu 100 lei mai mult pe E975,decat sa iau S3.Il am de 2 luni, pur si simplu nu am ce sa ii reprosez. Va spun ca E975 ofera o experienta foarte placuta, atat in activitatile de zi cu zi,precum si in jocuri. Oricat am incercat,nu am reusit sa il "ingenunchez".A facut fata cu brio la toate testele,fara nici cea mai mica urma de "oboseala". Sa o luam pe rand:

     1.Constructie:

Display impecabil,rezolutia de 1280x768 la cei 4.7",precum si unghiul de vizibilitate din unghi mare ofera o senzatie foarte placuta.

Materiale constructive foarte bune, mult peste plasticul de la concurenta(a se citi S3).Un smartphone bine inchegat,care ofera senzatia de robustete.Gorilla glass,nu am reusit sa il zgarii.Pentru spate si rama am cumparat totusi o husa TPU S-Line din gel.Acum stau linistit.

Tot in review-ul anterior am vazut ca se vorbea de baterie,ca ar fi insuficienta.Aiurea, cu o utilizare medie de 2 ore navigare pe internet(FB,YMail,Tapatalk,whatsapp,skype),30 minute convorbiri,mesaje text,ceva fotografii&video;,si cam 30-45 minute de jocuri(Real Racing,Asphalt 7 si altele de genul,in functie de timp), seara,cand ajung acasa, mai am cam 20% din baterie. Ceea ce este mai mult decat suficient.Strict in regim GSM l-am pus la incarcat dupa 3 zile si jumatate.Doua cuvinte am de spus despre acumulator Li-Po.

Nu se incalzeste excesiv,nu mai mult decat concurenta,nici macar la o utilizare intensa in jocuri de ultima generatie.

2.Hardware:

Aici nu sunt multe de spus, se stiu bine specificatiile.Adica, cel mai bun procesor la ora actuala,gpu de top si 2 gb ram nu te vor dezamagi.Ruleaza perfect cele mai pretentioase jocuri,fara nicio problema.In rest, redare audio si video foarte clara,fara distorsiuni pe partea de sunet si fara sacadari la video.A redat fara probleme MKV la 1080p.

Camera este decenta,pe timp de zi face poze excelente.La fel si video.

3.Software:

LG Gesture UI mi se pare foarte reusit,peste TW si Sense.E975 nu vine cu asa multe aplicatii preinstalate si,in plus, multe dintre ele pot fi dezinstalate la nevoie.In plus,aplicatiile LG chiar le folosesc aproape in fiecare zi. A fost cea mai placuta surpriza pentru mine,invatat cu tonele de bloatware de la Samsung.Este,de departe, cea mai fluida interfata,dupa Vanilla,care e android pur. Cireasa de pe tort,in materie de software ar fi aplicatiile Q-Slide. Pacat ca sunt cam putine.Astept in viitor sa optimizeze mai multe.

Fiind printre primii care l-au comandat(pe 21 martie il aveam in mana,cumparat online,aici nota 10 orange pentru promptitudine), am primit cadou si un super docking station, LG ND5521,in valoare de 140 euro.Super multumit si de el ,normal .

Concluzia, E975 merita pana la ultimul banut. Faptul ca nu a beneficiat de acelasi marketing agresiv ca la concurenta nu il face mai prejos. Prin E975, LG ofera experienta de top android,la un pret decent. Il recomand cu cea mai mare caldura.


CONTRA

In plina zi,la lumina soarelui, isi pierde putin din vizibilitate si e nevoie de ajustare manuala la maxim a luminozitatii.

Camera face poze slabe in conditii de luminozitate slaba, dar ,sa nu uitam, e doar un telefon.De asemenea, bitrate-ul la video este cam mic, doar 8mbps.De aici rezulta o compresie ciudata,dar totusi filmarilor nu se poate reprosa nimic.Oricat de performanta ar fi camera, nu va inlocui niciodata un aparat foto dedicat.Sa nu uitati asta niciodata.In rest, pentru instantanee surprinse e mai mult decat ok.

Rama argintie trebuie protejata neaparat, este foarte sensibila.Daca nu sunteti atenti, cele mai mici semne se vor cunoaste pe ea.De aceea un bumper sau o husa sunt mai mult decat binevenite.

 

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

LG Optimus L5 II


rating 4 din 5

3 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda

LG Optimus F6


rating 4,14 din 5

7 review-uri
71% dintre utilizatori recomanda

LG F60


rating 4,33 din 5

2 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Motorola Edge 40 neo 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus