Motorola Defy

Motorola Defy


  rating 4,52 din 5
punctaj obtinut
din 33 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Constantin despre Motorola Defy


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

In primul rand PRETUL.Pentru un device cu asemenea calitati, pretul e mai mult decat ok.Aspectul este ok, in linia urmata de majoritatea producatorilor.cand il tii in mana ai impresia ca tii ceva solid,bine inchegat, fara teama ca poate pati ceva. Displayul cu gorilla glass il face aproape imun la zgarieturi(fara abuzuri totusi,o folie de protectie fiind oricand indicata). Acum, pe detalii tehnice: - Displayul de 3.7" il face perfect.Studiile au aratat ca asta este dimensiunea ideala pentru un display mobil. Pe parte de luminozitate/contrast/culori este ok, nu iti sare in ochi, dar nici nu dezamageste. - Procesorul de 800 mhz este de fapt punctul forte. Fiind subtactat, prezinta potential urias de overclock. Acelasi procesor este prezent si pe milestone2(1ghz). Ce sa intelegem de aici. Cunoscatorii stiu despre ce vorbesc. Pe forumuri sunt utilizatori care il folosesc STABIL la 1.2 ghz. La 1ghz insa isi arata adevarata putere si toti au zis ca si bateria tine mai mult la aceasta frecventa. - 512mb ram, se incadreaza in medie. Cred ca acesta va fi standardul minim pentru telefoane. Nu uitati ca tot motorola a scos telefoane cu 1gb ram ddr2(atrix). - 1 gb rom, suficent pentru instalarea aplicatiilor uzuale. Daca vreti mai mult, slotul micro sd permite pana la 32 gb. - camera de 5 mp,la fel, se incadreaza in limitele normale,fara a excela insa la niciun capitol. - Rezistenta la apa si praf.Nu e doar marketing, puteti gasi pe net filmulete postate de utilizatori in care apeleaza defy intr-un borcan cu apa.Nu stiu cati dintre voi isi pun telefoanele intentionat in apa, dar, macar am scapat de o grija.De mentionat ca, in momentul in care telefonul este in apa, nu mai puteti face poze,in schimb filmeaza . Asa ca,daca sunteti la piscina si vreti sa filmati ceva frumos...)...acum aveti cu ce. - Versatilitatea. In fiecare zi descoperiti ceva nou. Per total e un telefon mai mult decat ok, pe care il recomand.


CONTRA

- Durata de viata a acumulatorului. - Android 2.1 cu motoblur. Chiar nu inteleg de ce se incapataneaza producatorii sa strice un OS ca androidul cu tot felul de interfete. -lipsa flash si promisiunea unui update la 2.2 abia din vara. E adevarat ca sunt deja romuri custom 2.2, dar... -Inca il studiez, voi reveni cu amanunte. Momentan detin un asemenea telefon, dar nu e al meu. Chiar sunt tentat sa il achizitionez, insa nu stiu daca merita 23 euro pe luna.Pot face fidelizarea din 27 februarie,iar la abonamentul si punctele pe care le am as plati doar 72 euro. Tinand cont ca la liber e in jur de 1000 lei, obligatiile contractuale nu prea sunt atractive. Am observat ca politica operatorilor se indreapta mai mult spre posesorii de prepay, pe cand noi, cei vechi si cu abonamente, suntem incet incet lasati de izbeliste. Ramane de vazut. Ce as mai dori in oferta orange ar fi milestone2, lg optimus one(p500), unul dintre cele mai bune telefoane low end pe android, de care orange se pare ca nu a auzit, dar care la concurenta se vinde ca painea calda.Tinand cont ca la liber duce pe la 600 lei(aducerea lui nu ar fi o problema), ganditi-va cate terminale ati vinde la oferta. Cam atat am avut de zis.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

popaflorin1981 pe 29.04.2011 18:17

sunt intr-u totul de acord cu ceea ce spui ca, cei de la orange isi indreapta atentia doar catre cei prepay sau poate noii abonati! celor vechi nu li se ofera absolut nimic inafara de faptul ca luna de luna esti mandru ca primesti factura

burza pe 25.04.2011 11:57

Telefonul este, cred!!!! Dar clauzele contractuale , sincer va spun celor ce luati aceste decizii, nu sunt incurajatoare ca business.Pentru a compensa valoarea telefonului in timp exista si alte solutii..........THX

nihai pe 13.03.2011 17:01

am si eu o intrebare.. de ce se blocheaza.. si sacadeaza al am de 3 zile ..cand si cand ramane blocat pentru o secunda..apoi sacadeaza si tot asa multumesc!

ovi1602 pe 04.03.2011 16:18

@radu.drg Optimus One suporta grafica 3D, nu are suport flash pt. ca flash 10.1 cere un procesor ARMv7, iar Optimus One are ARMv6 smiley

¿

bcsabiz pe 22.02.2011 23:11

Mare dreptate cand spui,ca noi cei vechi cu abonamente suntem uitati...nu-mi dau seama dece pre-pay are tot cei bun

laurentiu2 pe 21.02.2011 21:05

Daca erai mai atent, ai fi vazut ca m-am referit la comunitatea xda. E de ajuns un s??rci p?? goag??l si gasesti tot ce trebuie.

Intr-o saptamana ma hotarasc ce iau, defy sau galaxy.

Nu radeti, defy are multe puncte forte.Imi place ca feeling, cum se simte cand il butonezi, nu ti-e teama ca se sparge ca sgs-ul.

Sa vad daca se mentine pretul la sgs, adica acum imi apare la 140 euro(am 37 euro puncte) ar fi in jur de 100. Defy m-ar costa 72. sa vedem.



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

BlackBerry 9900 Bold Black


rating 4,36 din 5

8 review-uri
75% dintre utilizatori recomanda

Nokia C7


rating 3,83 din 5

6 review-uri
83% dintre utilizatori recomanda

Sony Ericsson Xperia Play


rating 3,33 din 5

3 review-uri
33% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Motorola Edge 40 neo 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus