Nokia C5
  rating 3,78 din 5
punctaj obtinut
din 36 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Tibor despre Nokia C5


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

-un sistem Symbian bun care isi face treaba.

-butoane foarte ergonomice. La capitolul butoane are cea mai buna tastatura din cate am butonat pana acum.

-semnal foarte bun; cel putin in oras prin conexiunea automata 3G care e la maxim imi zburda internetul, iar in afara 2-3 liniute din 7 sau semnal full la conexiunea normala.

-despre baterie pot spune ca nu ma dezamageste; ma tine cel putin 3 zile cu convorbiri zilnice de 30-40 minute,scris mesaje,ascultat radio 2-3ore/zi,navigare internet 20 min/zi,captare poze sau filmare cam rar,gps-ul la fel,cam rar, desi este foarte folositor si functioneaza foarte bine,2 casute de e-mail care se actualizeaza la fiecare 5 minute si ar mai fi ceva chestii marunte

-camera foto si video acceptabila;de calitate medie-parerea mea.

-raspunde bine la comenzi

-are tot felul de aplicatii si scurtaturi foarte folositoare cum ar fi: *gps(cu optiuni de mers pe jos sau cu masina,meteo,navigare libera,etc..) *real player *div-x player(instalat ulterior) *opera mini(instalat ulterior) *mp3-payer *sh-messenger(instalat ulterior) *shazam(isnt.ult.) *antivirus (instalat ulterior) *dictionar de traducere *quickoffice(necesita licenta) *conversie,arhivare zip manager *note (un fel de word),adobe pdf *cititor mesaje(dar numai engleza stie) *radio *optiune de cautare in telefon si card(foarte folositoare)*recorder,e-mail yahoo,g-mail, etc...

-pe ecranul principal se pot pune iconite cu scurtaturi pentru aplicatii si pers. din agenda

-optiune de customizare a meniului foarte larga. -mod automat sau manual de economisire a energiei.daca se activeaza se mai castiga inca o zi la durata bateriei.

-din setari se poate pune cod de siguranta cand se blocheaza automat tastatura.se poate bloca telefonul de la distanta prin simpla trimitere a unui mesaj sms cu codul de siguranta in caz de furt sau pierdere.

-mufa jack de 3.5;se poate conecta la orice statie sau casca.

-ecran de 4,2 inch

-carcasa foarte bine inchegata,solida,de calitate foarte buna;repet,este foarte ergonomic.dupa aspect sunt tentat sa spun ca e un telefon bussines.


CONTRA

Din perspectiva mea telefonul are doua mari aspecte negative,restul chestiilor fiind nesemnificative. Daca ar aduce imbunatatiri la urmatoarele aspecte, nu l-as schimba pentru nici un alt telefon.

1.ecranul care din pacate nu poate fi imbunatatit;este un ecran TFT pe care daca il inclini putin in orice directie se deformeaza culorile.trebuie sa ai privirea perpendiculara asupra ecranului altfel vei avea dificultati de vizualizare.Nu e o catastrofa acest aspect pentru ca te obisnuiesti cu timpul, dar e un mare minus.

2.sunetul la cele doua difuzoare din spate e sub orice critica..daca e putin zgomot in jur nu auzi si nu intelegi mare lucru.cel putin cand am achizitionat telefonul se auzea bine dar dupa acest ultim update la soft se aude foare rau.repet, numai la difuzoarele din spate.cel pentru convorbiri functioneaza foarte bine. Un alt aspect care ma deranjeaza putin e faptul ca hartile OVI din gps cam duc lipsa de strazi.am inteles ca pe la mijlocul anului 2011 va avea acoperire de 80% din harta tarii.asa ca nu ar trebui sa-l consider un minus acest aspect dar m-am gandit ca e bine sa-l trec aici la pareri contra.am uitat sa zic ca se poate instala Garmin-ul care e super dar e nevoie de un card de 8gb pentru stocare si instalare. Pentru editarea documentelor in quickoffice e nevoie din pacate de licenta care costa undeva la 130 de ron. il am de aproape 3 luni si deocamdata cam atat va pot spune despre acest telefon.sper ca vam fost de folos in caz ca doriti sa-l achizitionati.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

iPhone 4S 16GB Black


rating 4,5 din 5

20 review-uri
95% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy S II black


rating 4,47 din 5

50 review-uri
98% dintre utilizatori recomanda

Sony Ericsson Xperia Play


rating 3,33 din 5

3 review-uri
33% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Motorola Edge 40 neo 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus