Nokia Lumia 925

Nokia Lumia 925


  rating 4,36 din 5
punctaj obtinut
din 127 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Radu despre Nokia Lumia 925


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Lumia 925 este probabil telefonul cu cea mai buna camera foto la ora actuala (dintre telefoanele mobile desigur). Si asa cum un fotograf profesionist poate confirma ca nu numarul de megapixeli dau valoarea camerei foto, Lumia 925 nu face exceptie, cei 8 MPx facand treaba excelenta.

"Pureview", cum este denumita de Nokia tehnologia incorporata in camera foto, ea s-a dovedit in testele mele un prieten de nadejde.

Am pus accent mai ales pe fotografii si filmari in lumina slaba, deoarece in soare orice aparat se descurca, nu-i asa? Am fost in centrul vechi al capitalei unde la lumina barurilor si restaurantelor de acolo fotografiile au iesit nu doar clare dar si bine luminate, pastrand nuantele de culoare la niveluri OK. Ca orice aparat, cand se cere o poza la lumina slaba, durata expunerii este mai lunga, iar ocazional daca subiectii din fotografii sunt in miscare si in apropiere se mai intampla sa iasa miscati, asta cu pastrarea claritatii restului imaginii.

Nu stiu daca are rost sa mai mentionez ca sunt disponibile o serie de setari pentru utilizator, care ajuta la obtinerea unei imagini mai bune in conditii diferite. Panorama are un sistem de captura unde cere utilizatorului sa centreze un vizor de pe ecran, astfel incat rezultatul este surprinzator de bun.

Un alt loc unde am testat aparatul a fost la concertul Roger Waters, unde chiar de la distanta, pozele au iesit mult peste alti fotografi cu mobile, chiar de top (Galaxy S3 de exemplu). Cu aceeasi ocazie am constatat ca filmarile au inregistrat sunetul foarte clar, unde se stie ca la un concert decibelii fac sa distorsioneze microfoanele.

Stabilizatorul de imagine atat pentru foto dar mai ales pentru video este la superlativ. Chiar filmand din mers, imaginea ramane pe loc, ceea ce face o diferenta enorma la vizionarea ulterioara a materialului video. Cred ca toti am vazut filmari din mers cu alte telefoane mobile unde nu mai intelegi nimic si ecranul se umple de artefacte. Aici este locul unde Lumia 925 isi arata performanta, iar Nokia se poate lauda la acest capitol.


CONTRA

La camera foto chiar nu am ce comenta contra. Imi doresc sa am la mine intotdeauna un astfel de prieten cand merg la un concert sau chiar in serile si concediile cu prietenii.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Nokia Lumia 625 white


rating 4,36 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

Nokia Asha 210


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

Nokia 225 Black


rating 3 din 5

6 review-uri
50% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Motorola Edge 40 neo 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus