Nokia Lumia 930 White

Nokia Lumia 930


culoare


Alb Negru
  rating 4 din 5
punctaj obtinut
din 3 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Sanda despre Nokia Lumia 930 White


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Lumia 930 este smartphone-ul pe care il asteptau impatimitii de Windows Phone, datorita specificatiilor foarte bune ce permit rularea sistemului de operare si a aplicatiilor pentru acesta la adaveratul potential.

Primul lucru care iese in evidenta este ecranul OLED de 5" cu rezolutie Full HD ce afiseaza imagini de o calitate excelenta, avand o densitate de 441 pixeli per inch. Protectia acestuia este asigurata de sticla Corning Gorilla Glass 3, iar display-ul este unul foarte luminos ce este lizibil si in conditii de lumina exterioara puternica si permite un unghi larg de vizualizare. Sub ecran se afla butoanele de navigare de tip capacitiv, in partea de sus avem jack-ul de 3.5 mm pentru casti si tavita pentru cartela nanoSIM, iar in partea dreapta sunt butoanele de volum, cel de on/off si un buton dedicat pentru camera foto.

Camera principala are o rezolutie mare de 20 MP ce realizeaza capturi de calitate impresionanta cu reproducere foarte buna a culorilor chiar si in conditii nefavorabile de lumina si este capabila de inregistrare video la rezolutie Full HD cu 30 de cadre pe secunda. Camera frontala de rezolutie 1.2 MP este si ea capabila de inregistrare la rezolutie HD, destul pentru apeluri video de caitate inalta.

Creierul telefonului este un procesor Quad Core Snapdragon 800 de 2200 MHz ce este sustinut de 2 GB memorie RAM si de un chipset video Adreno 330, suficient pentru a putea rula orice aplicatii si jocuri fara probleme.

Pentru viteza buna a internetului, Lumia 930 suporta tehnologia 4G cu viteze de pana la 150 Mbps pentru download si pana la 50 Mbps pe upload, astfel ca se pot face video streaming si apeluri video de calitate inalta, fara intarzieri. Suporta, de asemenea, tehnologiile Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, NFC, Bluetooth 4.0 si radio FM, iar bateria telefonului este de capacitate 2420 mAh si nu se poate detasa, avand o autonomie de 17.9 ore de convorbiri pe 3G sau 21.7 ore pe reteaua 2G. Alimentarea se face prin portul microUSB aflat in marginea de jos, folosit si pentru transfer de date catre un calculator.

Prin modelul Lumia 930, cei de la Nokia permit o experienta ideala cu sistemul de operare Windows Phone, avand un ecran foarte bun, specificatii ce permit rularea sarcinilor intr-un mod cursiv si o camera foto impresionanta.


PRO
  • Ecran Full HD de 5" tip OLED
  • Memorie interna 32 GB
  • Camera 20 MP Carl Zeiss cu stabilizare optica a imaginii
  • Incarcare wireless cu standard Qi

CONTRA
  • Lipsa slot card de memorie
  • Lipsa inregistrare 4K

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

BlackBerry Classic


rating 4,25 din 5

8 review-uri
75% dintre utilizatori recomanda

Apple iPhone 5c 8 GB White


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

Sony Xperia Z3 Compact black


rating 4 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Sony Xperia Z3 Compact black


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Motorola Edge 40 neo 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus