Orange Nura dark grey

Orange Nura dark grey


  rating 4,75 din 5
punctaj obtinut
din 4 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Sanda despre Orange Nura dark grey


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Orange vine cu un nou telefon din gama smartphone 4G care tinde sa atinga specificatiile unui telefon de top. Orange Nura reuseste sa atraga atat prin design cat si prin specificatiile pe care le are.

Din punct de vedere al designului Orange Nura are cu un aspect atragator si dimensiuni care ofera o experienta placuta utilizatorului. Telefonul are dimensiunile 150 x 76 x 8.5 mm, este destul de subtire si usor de utilizat, iar greutatea sa este de doar 165 gr.

Display-ul telefonului este de 5.5 inch, un telefon de dimesiuni destul de mari, dar este usor de utilizat si care ofera utilizatorului o experienta multitasking placuta. Ecranul dispune de o rezolutie HD de 720 x1280 pixeli si 16 mil de culori, ce ii permite redarea unor imagini clare si culori vii oferind o experienta vizuala foarte placuta.

Toate butoanele fizice ale telefonului, adica butoanele de volum si butonul de on/off sunt situate pe partea laterala din drepta a telefonului. In partea inferioara a ecranului sunt pozitionate cele trei butoane capacitive. Pe spatele telefonului in partea de sus este pozitionata camera alaturi de un flash discret, iar in partea de jos este situat difuzorul telefonului. Mufa Jack pentru casti de 3,5mm este pozitionata pe partea de sus a telefonului alaturi de mufa de incarcare microUSB 2.0.

Capacul este dintr-un material care atenueaza zgarieturile usoare. Acesta este detasabil, iar aici gasim slotul pentru cardul MicroSD si slotul de SIM. Desi capacul este se poate scoate, bateria nu este detasabila.

Telefonul detine o camera principala de 8 MP si o camera frontala de 5 MP care permite utilizatorului sa faca poze de o calitate inalta si culori vii. Camera dispune de autofocus, LED flash si inregistrare video.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice Orange Nura vine cu un procesor Quad-Core de 1.2GHz Snapdragon 400 si sistemul de operare Android v4.4 KitKat. Telefonul dispune de o memorie interna de 16 GB si 1 GB de RAM, avand posibilitatea de a atasa un card MicroSD de pana la 32 GB. Un lucru foarte important este bateria acestui telefon care este Li-Ion de 3100 mAh care mentine telefonul in standby pana la 395 ore.

Din punct de vedere a conectivitatii telefonul dispune de tehnologia 2G, 3G si 4G. De asemenea, Wi-Fi 802.11, Bluetooth v4.0 A2DP, Hotspot Wi-Fi si in plus dispune de NFC, GPS incorporat si Radio FM.

Telefonul Orange Nura atrage atat prin functiile si specificatiile sale, cat si prin design-ul care ii ofera un aspect elegant ce duce spre un nivel inalt experienta utilizatorului.


PRO
  • Sistem de operare Android 4.4.2 (KitKat)
  • Memorie interna 16 GB si 1GB RAM
  • microSD, up to 64 GB
  • Viteza 4G de pana la 150 Mbps
  • Radio inlcus
  • Baterie 3100 mAh
  • Ecran HD

CONTRA
  • Baterie nedetasabila

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

istrate.daniel pe 27.04.2016 22:20

Un telefon extrem de util din multe puncte de vedere. Il am de mai bine de un an si nu as renunta la el decat pentru simplu motiv: nu a primit si pare sa nu primeasca niciun update de soft. Cateva optiuni in plus in meniul dispozitivului m-ar face si mai mandru de serviciile si produsele pe care le-am ales. Sincer, cred ca o firma precum Orange, ar putea face ceva din punctul asta de vedere. Alte firme ofera update-uri pentru tot felul de jucarii...

nusaburlacu pe 14.03.2016 10:34

Daca avea camera mai buna era altceva

lnc_bt pe 05.12.2015 18:33

Am acest tel de la Orange este ok. Telefonu este foarte placut si cind il tin in mina pare mare. E mare intradevar foarte luminos ecranul, are specificati bune, insa, trebuie sa te obisnuiesti cu el, ecranul este un pic curbat .

Pe viitor sa se comporte tot asa la cum arata.

180llg pe 24.11.2015 17:54

Detin acest tel de la orange este OK tel foarte placut si cind il tin in mina are specificati bune mutumim orange (dar am o intrebare cu ce va deranjeza ca nu e detasabila bateria? pote ma lamuriti si pe mine si in plus ofera garantie 2ani care e problema in rest tel din nou va spu este ok .va mutumesc

Robert pe 28.08.2015 12:56

Daca ai primit cartela noua pe care sa iti transferi numarul poti suna la 411 - Serviciul Clienti pentru schimbare SIM, fara a mai fi necesara deplasarea in magazin.

aurelmilitaru1943 pe 26.08.2015 17:07

bun dar pentru un pensionar cam scump.



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Apple iPhone 6s Plus 128 GB Space Gray


rating 0 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Apple iPhone 6s Plus 128 GB Space Gray

Orange Klif black


rating 3,17 din 5

3 review-uri
66% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Motorola Edge 40 neo 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus