Orange Rono
  rating 4,17 din 5
punctaj obtinut
din 6 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Alexandru despre Orange Rono


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Dupa cum ne-a obisnuit, Orange Romania lanseaza periodic telefoane comercializate sub sigla proprie. De data aceasta, Orange isi largeste gama de dispozitive, prin lansarea telefonului Orange Rono, telefon foarte atragator atat prin specificatiile tehnice si aspect, cat si prin pret.

Inca de la deschiderea cutiei Orange Rono face o impresie foarte buna prin dimensiunea sa, respectand trendul telefoanelor cu ecran mare. Cu un design simplist, dar foarte atractiv, Orange Rono, confirma prima impresie creata.

Materialele din care este realizat telefonul sunt de buna calitate, carcasa spate intarind acest lucru prin contructia dintr-un material rezistent, asemanator celui de carbon. Desi este vorba despre un telefon mare, functionalitatea si utilizarea nu este ingreunata de acest lucru.

Pe partea dreapta a telefonului vom gasi pozitionate butoanele de volum si cel de blocare ecran. In partea de sus vom gasi mufa de incarcare, de tip microUSB, iar in partea de jos, mufa jack 3,5 mm pentru casti.

Moda telefoanelor mari este intarita, in cazul lui Orange Rono, de urmoatorele dimensiuni: 142.3 mm x 70.4 mm x 7.8 mm (Lungime x latime x inaltime), care ne ofera un display generos de 5 inci. Ecranul telefonului este de tip touchscreen capacitiv LCD, find capabil sa redea o rezolutie HD de 720 x 1280 pixeli care rezulta intr-o densitate de aproximativ 294 ppi.

Din punct de vedere tehnic, Orange Rono se remarca prin procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 400, care ruleaza pe o frecventa de 1,2 GHz. Telefonul vine cu cea mai recenta versiune a sistemului de operare Android, 4.4.2. Aceste specificatii sunt insotie de placa grafica Adreno 305. Procesorul, impreuna cu memoria de 1GB de RAM, ajuta telefonul sa ruleze fara probleme aplicatiile instalate.

Ca spatiu de stocare, Orange Rono, ofera 16 GB memorie interna, fara posibilitatea de a adauga un card de memorie extern.

Telefonul are o camera de 8 MP la o rezolutie maxima de 3264 x 2448, care ofera o experinta buna in ceea ce priveste realizarea pozelor. Camera este insotita de blitz tip LED Flash, ce ajuta la realizarea unor fotografii de buna calitate in spatiile intunecate sau pe timp de noapte. Camera telefonului are capacitatea sa fimeze HD la o rezolutie de 1080p. Pe langa camera principala, Orange Rono este dotat si cu o camera frontala, care ajuta la realizarea apelurilor video, atat prin intermediul retelei, cat si prin intermediul aplicatiilor.

Trecand acum la partea de conectivitate, Orange Rono ofera utilizatorilor posibilitatea de a naviga la viteze de pana la 150Mbps, prin intermediul tehnologiei 4G. Pe langa functia 4G, telefonul dispune de WI-FI 802.11 b/g/n si Bluetooth 4.0.

O alta caracteristica importanta a smartphone-ului Orange Rono este includerea acestuia in lista telefoanelor care beneficieaza de tehnologia HD Voice oferita de Orange Romania. In plus, in meniul acestuia vom gasi aplicatia Dolby, aplicatie prin care putem gestiona sunetul redat de telefon in functie de activitati: rularea jocurilor, redarea video si audio sau convorbiri.

Un ultim punct foarte important pe piata telefoanelor de tip smartphone, este bateria. In cazul telefonului Orange Rono, aceasta are o capacitate de 2300 mAh, care ofera telefonului o autonomie sporita.

Compania Orange incearca sa consolideze piata telefonelor comercializate sub sigla proprie si sa ofere clientilor oportunitatea achizitionarii unui telefon 4G la un pret foarte accesibil. Prin lansarea telefonului Orange Rono, se incearca si atragerea mai multor clienti catre segmentul 4G. Daca doresti achizitonarea unui telefon prin intermediul caruia sa te bucuri de experienta 4G si de caracteristicile unui smartphone performant, poti opta cu mare incredere pentru Orange Rono


PRO

Camera de 8MP

Ecranul mare de 5 inci

Ecran HD

Compatibilitatea cu reteaua 4G

Baterie de 2300 mAh

HD voice

Placa grafica


CONTRA

Lipsa slotului pentru cardul de memorie

Bateria nedetasabila

Pozitionarea tastelor tactile

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

enku11 pe 24.01.2015 18:12

Faptul ca are 1GB RAM si 16GB memorie interna, face ca acest telefon sa devina interesant pentru o viitoare achizitie daca am in vedere si raportul pret/calitate.

tardea47 pe 21.09.2014 14:20

Cred ca este un aparat foarte bun, conform descrierii de mai sus.

 



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Orange Dive 30


rating 3,86 din 5

7 review-uri
57% dintre utilizatori recomanda

Orange Nura dark grey


rating 4,75 din 5

4 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda

LG Leon 4G


rating 3,75 din 5

4 review-uri
75% dintre utilizatori recomanda


top sales

Motorola Edge 40 neo 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus