Samsung Galaxy A3 Black (Dual SIM)

Samsung Galaxy A3 (Dual SIM)


culoare


Alb Negru
  rating 3,33 din 5
punctaj obtinut
din 3 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Catalin despre Samsung Galaxy A3 Black (Dual SIM)


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Noua gama de telefoane premium imceputa cu Galaxy Alpha continua cu Samsung Galaxy A3. Telefonul incepe noua serie de telefoane Samsung denumita “A”, cu carcasa monobloc fabricata din aluminiu.

Cutia este total diferita fata de ce ne-am obisnuit pana acum, s-a renuntat la aspectul de lemn si a mers pe un design minimalist, fara mari pretentii. Imediat dupa deschidere vedem clar ce a dorit sa transmita producatorul prin acest aparat. Telefonul este realizat in totalitate din aluminiu placut la atingere si sticla pe partea frontala. Primul contact cu telefonul un este diferit fata de alte modele de pana acum, butonul de home cu Touch Wiz in partea de jos, camera frontala impreuna cu senzorii de proximitate si luminuozitate sunt in partea de sus. Butoanele de volum si blocare ecran sunt dispuse pe partile laterale ale telefonului si perfect incastrate in sasiul de aluminiu al telefonului. Datorita faptului ca este un telefon cu o carcasa monobloc, pentru a introduce cartela NANO-sim, este necesar sa o introduci cu ajutorul unui Pin Ejector primit la achizitia telefonului, langa acesta se regaseste si tavita pentru cardul microSD, fiind folosirea acelui Pin. O mica modificare apare la pozitionarea mufei de incarcare si de casti, ambele sunt in partea de jos. Pe spatele telefonului gasim camera principala de 8MP, ajutata de un blit relativ mare comparativ cu alte modele si difuzorul telefonului cu o calitate peste medie a sunetului.

Galaxy A3 vine dotat cu un procesor Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410, Quad-core 1.2 GHz, ajutat de 1.5 GB RAM. Desi se doreste a fi un telefon premium din toate punctele de vedere, are tendinta de a se incazi excesiv cand este folosit intens. Redarea video este de o calitate foarte buna, nu se disting pixelii si imaginile sunt vii. Ecranul este DVGA (Double-size VGA), cu rezolutie de 540 x 960 pixeli si o densitate de 245 ppi. Desi suntem obisnuiti cu ecrane full HD, telefonul compenseaza prin luminuozitate, detaliile se vad usor in cazul fotografiilor si chiar si in cazul aplicatiilor de tip fps. Bateria de 1900 mAh are un comportament normal pentru telefoanele din ziua de astazi, modul “Economisire maxima a energiei” mareste posibiltatea de a utiliza telefonul pana la 15 zile in stand by. Va anula marea majoritate a functiilor telefonului, insa in caz de nevoie este foarte utila. Ultimile modele Samsung nu au venit cu functia de RadioFM incorporata, gama “A”, poate ca este o functie invechita, dar daca un dispui de conexiune de internet si de casti, te poti bucura de muzica postului tau de radio preferat.

Camera a fost construita sa exceleze pentru acest telefon. Cea principala de 8MP vine dotata cu un senzor nou, calitatea fotografiilor este deosebita, nu se disting pixelii si culorile sunt vii. Blitul ajuta realizarea fotografiilor in conditii de luminuozitate scazuta, insa totusi, are limitarile sale, daca doresti sa fotografiezi pe timp de noapte. Principalul atu al acestui telefon este camera secundara de 5MP, a fost creata pentru a face selfie-uri de calitate. Poti realiza fotografii panoramice si poti alege sa faci fotografia doar cu o miscare a mainii in fata camerei.

Pentru cei fermecati de stilul si specificatiile Samsung Galaxy Alpha, Galaxy A3 este o varianta in cea mai mare parte de succes pentru pretul platit. Ecranul nu este bine detaliat, procesorul un este foarte puternic, camerele sunt insa de calitate foarte buna. Este un dispozitiv ce arata bine, dimensiuni compacte, bine construit ce isi justifica pretul.


PRO
  • Design placut
  • Procesor Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410, Quad-core 1.2 GHz
  • 1.5 GB RAM
  • Conexiune 4G
  • Camera frontal de 5MP
  • Corning Gorilla Glass 4
  • Dual-Sim

CONTRA

 

  • Camera principala expusa
  •  Bateria nu se poate detasa

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy A3 2016


rating 0 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy A3 2016

Samsung J5 2016 SM-J510F Black (Dual SIM)


rating 4,33 din 5

3 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy Xcover 3 VE


rating 3 din 5

2 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Motorola Edge 40 neo 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus