Samsung Galaxy A5 2016 Black

Samsung Galaxy A5 2016 Black


  rating 4,5 din 5
punctaj obtinut
din 8 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Marian despre Samsung Galaxy A5 2016 Black


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Cel mai mare plus și cea mai mare surpriză, după vreo două experiențe negative în ceea ce privește telefoanele achiziționate de la Orange: nu are deloc programele bloatware cretine cu care erau sufocate ROM-urile telefoanelor din oferta operatorului. Vine cu programele fabricantului și atât. Eu nu am avut deloc probleme cu el, consider că viața bateriei este mulțumitoare pentru o utilizare care exclude aproape în totalitate jocurile. Îl folosesc pentru email, internet, g+, vector watch (fără deconectări în interiorul unei raze de aprox. 4 m, flux continuu de notificări - se și află pe lista modelelor recomandate oficial de vector). De regulă ține cel puțin de dimineața până seara târziu, cu bluetooth și localizare active. Sistemul de autentificare cu amprentă nu mi-a dat rateuri, cum am mai citit pe aici. Încărcarea rapidă funcționează bine cu încărcătorul din cutie. Eu prefer să încarc peste noapte la un încărcător normal în speranța că astfel voi prelungi durata de viață a acumulatorului. Folosesc încărcătorul rapid numai atunci când rămân pe la muncă cu bateria la minim.


CONTRA

M-aș fi așteptat la un preț mai mic sau la reduceri mai mari la prelungirea unui abonament existent. Eu prefer mufa audio în partea de sus a aparatului, acesta vine cu ea jos.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

valiblajovan pe 29.12.2016 15:12

Folosirea unui incarcator normal (de 1-2A) sau cel fast charging, NU are nici o importanta nici pentru viata bateriei, nici ptr timpul cat iti va sta incarcata! Ca nu ai baterie decat aproape o zi, in conditile in care am inteles ca nici nu l-ai cuplat pe net, este bateria de 2900 si ecranul (consuma foarte mult la telefoanele Samsung)!comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.produse similare

Samsung A5 2017 SM A520 Black Single Sim


rating 4,45 din 5

92 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda

Samsung A3 2017 SM-A320 Black Single Sim


rating 4,27 din 5

83 review-uri
98% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy J7 2017 Black


rating 4,33 din 5

2 review-uri
50% dintre utilizatori recomanda


top sales

Samsung Galaxy A53 5G


rating 4 din 5
3 review-uri
66% dintre utilizatori recomanda
1

Apple iPhone 13


rating 3,5 din 5
2 review-uri
50% dintre utilizatori recomanda
2

Samsung Galaxy S22 5G


rating 4,5 din 5
2 review-uri
50% dintre utilizatori recomanda
3
sus