Samsung Galaxy mini Black

Samsung Galaxy mini


culoare


black white
  rating 4,43 din 5
punctaj obtinut
din 63 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Bogdan-Ionut despre Samsung Galaxy mini Black


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Imi place ca are o diversitate de aplicatii gratuite. Este destul de manevravil,iar sistemul de operare se misca foarte bine. Pe internet nu am intalnit probleme de afisare a paginilor, browserul se misca chiar bine. Imi place ca are preinstalat si aplicatii Office cu cititor de pdf-uri.
Sunt sigur ca nu o sa-l folosesc la capacitatea lui maxima, dar stie destul de multe pentru un incepator de smartphone. Recomand pentru cei novice consultarea manualului inainte de utilizare. Eu sunt unul novice in materie de gadgeturi si pentru inceput mi-a placut sa-l am.
Calitatea HD a convorbirii este de neegalat. Se aude incredibil de bine, mai ales cu un telefon identic. Chiar si la un semnal mai slab, auditia este net superioara multor telefoane.
Se gestioneaza usor cu aplicatia gratuita Samsung Kies, pe care luat-o de pe net. Prin sincronizare cu calculatorul am reusit sa-mi editez contactele mai usor, sa-mi organizez diverse evenimente si sa imi transfer fisiere.
Mufa de alimentare este acoperita si nu exista pericolul deteriorarii ei.

Conectare wi-fi se realizat excelent pe routerul instalat in casa.


CONTRA

Bateria nu tine mult (am utilizat internetul maxim 1 ora pe zi, pentru mail si cateva stiri, am vorbit maxim 30 minute pe zi si gsp-ul cat sa ma edific cum functioneaza,adica 10 minute) si asta nu a durat decat 3 zile. Nu am utilizat camera, nu am ascultat muzica, nu am folosit radio si nici nu l-am tinut departe de retea sa-i consume bateria mai repede.Si nici macar nu am instalat alte aplicatii care sa-i consume bateria in timp ce este conectat la net sau sau este in stand-by.
Are cateva jocuri pe care nu le poti sterge din memoria telefonului. Sincer cred ca ar trebui sa poti opta pentru a le avea sau nu. De ce sa tin memoria telefonului incarcata cu ceva ce nu-mi trebuie? Daca tot am posibilitatea de descarca aplicatii gratuite de la Android Market pe net de ce sa nu pot doar ce aplicatii doresc eu?
GPS-ul are o varianta in limba engleza. Sotia are acelasi tip de telefon dar cu comenzi vocale in limba romana. Nu-ti pot spune nici macar cei de la Samsung cum poti modifica asta. GPS-ul incorporat nu este nimic altceva decat un A-GPS. Fara conectare la net, nu am vazut sa mearga. O sa mai incerc. In orice caz, stie numai drumurile scurte, iar odata setat pe locatia destinatie, nu stie sa se reorienteze decat pe ce stie el. M-a bagat prin toate sosele de centura pline de gropi si drumuri secundare utilizate de camioane. Dar, este bun si asa in multe situatii. Pentru ceva mai bun recomand un produs de profil.
In afara de celebra husa comercializata in magazinele Orange (barem aici gasesti macar o husa), nu gasesti alta ¿mbracaminte" dedicata pentru telefon (de exemplu o husa sport, ceva impermeabil sau de silicon protector). Am gasit la Orange o folie protectoare pentru ecran care o recomand cu placere si un incarcator de masina destul de util zic eu cand te lasa bateria. Folia se aplica usor, este de calitate si utila daca pui telefonul langa chei sau monede in buzunar.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

kvazi pe 28.09.2011 16:34

Incearca sa instalez IGO , exista harti pentru toate europa din martie 2011, (cauta cu google) se misca excelent nu mi-a dat nici un rateu si foloseste numai GPS-ul, fara internet deci fara costuri.



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Omnia 7


rating 4 din 5

6 review-uri
66% dintre utilizatori recomanda

Nokia C6-01


rating 4,23 din 5

13 review-uri
76% dintre utilizatori recomanda

Nokia C3-01


rating 3,57 din 5

7 review-uri
42% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

HONOR 90 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus