Samsung Galaxy Note10 Plus 5G 256GB Aura Glow

Samsung Galaxy Note 10 Plus 5G


culoare


Aura Glow Black
  rating 5 din 5
punctaj obtinut
din 1 review
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

marius despre Samsung Galaxy Note10 Plus 5G 256GB Aura Glow


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Voi incepe cu designul pentru ca este primul lucru care iti sare in ochi de cum deschizi cutia, cum un telefon cu un display atat de mare are totusi un form factor aproape normal as putea spune raportandu-ma la zilele noastre, nu e cu nimic mai inconfortabil decat alte smatrphone-uri, telefonul aproape ca nu are margini, si lasa loc de 91% ecranului care este absolut superb.

Cel mai bun display in 2019, chiar daca este un ecran pe 60 Hz, se misca bine si orice afisezi pe el se vede excelent. La capitolul display Samsung a stat mereu bine, deci era de asteptat sa livreze calitate.

Culoarea Aura Glow este absolut dementiala in lumina directa, reflexiile de lumina aduc aminte de deja batranele CD-uri.

Ca si functionalitate pot spune ca sta excelent, are o multime de setari, meniuri si optiuni specifice unui Note, pentru ca experienta unui S-pen nu se poate simti pe un alt device.

E primul meu telefon Samsung in 10 ani si consider ca am facut o alegere excelenta intr-un moment in care Samsung a ajuns la maturitae pe piata de smartphone-uri, si mai ales a invatat din greselile din trecut.

Telefonul asadar se misca excelent in jocuri, editare foto/video, filme, web browsing si in general cam orice faci pe un smartphone, chair daca vine cu procesorul Exynos.

Cei 12 GB RAM sunt absolut monstruosi, am lasat aplicatii si jocuri deshise pe toata durata zilei si nu se simte in utilizarea zilnica a lui Note, multitasking-ul fiind o banalitate pentru Note 10+

La categoria camere sta binisor as zice, nu e chiar acolo cu Huawei, Apple si altii, insa camera wide are rezultate excelente in raport cu competitorii, chair si camera principala de 12 Mp se descura bine in conditii de lumina ok, camera telefoto se bazeaza pe un zoom optic de 2X deloc impresionant, dar isi face treaba (10x digital, nu recomand poze facute cu zoom digital, calitatea imaginii scade considerabil).

Pe timp de noapte pierde in fata lui Huawei fara discutii, dar se descurca cat de cat ok pentru un senzor destul de invechit al celor de la Samsung.

Camera frontala se descurta bine, as spune ca are tendinta sa aplice un anume filtru pentru selfie, chiar daca il ai complet oprit, am vazut telefoane cu capabilitati selfie mai bune, insa nu vei fi dezamagit de poze.

S-pen-ul este un accesoriu bine venit, mai ales la editare foto, luat notite, desen, telecomanda pentru camera, etc.

Bateria pot spune ca te tine o zi de utilizare normala, poate mai ai si pentru dimineata, in schimb se incarca destul de rapid cu incarcatorul de 25W cu care vine in cutie, telefonul suportand incarcare chiar si 45W extrem de rapida, insa incarcatorul de 45W trebuie achizitionat separat.

Ca si experienta de utilizare pot spune ca sunt cu adevarat impresionat de felul in care se misca telefonul in aplicatii, arata extraordinar de bine, este un telefon future-proof venind si cu conectivitate 5G.


CONTRA

De indata ce iei telefonul in mana realizezi ca ecranul este atat de imersiv incat nu mai este loc de senzori in partea de sus a ramei si astfel lipseste ledul pentru notificari.

Am incercat conexiunea unui dongle USB C de la Huawei cu iesire de 3.5mm mufa Jack, insa nu il recunoaste, deci nu pot asculta muzica direct la sistem sau sa folosesc o pereche de casti cu mufa de 3.5mm. Nu am incercat al dongle de la Samsung insa, dar ramane comentariu negativ pentru ca ma asteptam sa mearga din moment de este tot USB C.

Faptul ca nu vine cu incarcatotul de 45W la cutie pentru pretul lui este un punct negativ, alti producatori includ incarcatoare puternice in cutia telefonului, Huawei are 40W de exemplu iar Oppo are chiar 65W!!!

Lipsa unui display de 120Hz sau macar 90Hz.

Nici nu stiu daca mai conteaza lipsa mufei Jack in 2020, dar avand in vedere ca S10 avea, voi nota acest aspect ca fiind negativ.

Tot ca si coment negativ as trece faptul ca fata de Huawei care se conecteaza la un display sau TV, in modul Desktop PC fara Cablu, pe cand conexiunea la Samsung DEX se face doar prin cablu.

Camerele pe timp de lumina scazuta sau noapte nu sunt la fel de competente ca ale rivalilor din piata.

 

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy S20 Plus 5G 128GB Dual SIM Black


rating 0 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S20 Plus 5G 128GB Dual SIM Black

Samsung Galaxy S10 5G 256GB Dual SIM Majestic Black


rating 3,5 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy Note20 5G 256GB Dual SIM Bronze


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 13


rating 3,5 din 5
2 review-uri
50% dintre utilizatori recomanda
1

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus