Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4


  rating 4,67 din 5
punctaj obtinut
din 3 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Andreea despre Samsung Galaxy Note 4


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Suntem la a patra generatie de Galaxy Note, Samsung Glaxy Note 4. Marele ecran al lui Note 4 si S Pen nu sunt, cu siguranta, pentru toata lumea. Samsung Galaxy Note 4 reuneste putere mare, un ecran mare si o productivitate mai mare.

Spre deosebire de cele trei modele anterioare, cei de la Samsung nu au considerat ca este necesar sa se mareasca dimensiunea ecranului lui Note 4, avand aceleasi dimensiuni de 5.7 inci cu a lui Note 3. Nu este acelasi ecran, Samsung dandu-i un impuls de o rezolutie mai buna lui Note 4 (densitate de 515 ppi pixel / 2560 x 1440.). La design, producatorul Samsung a decis sa mearga pe un finisaj premium.

Exista o margine de metal care inconjoara telefonul, in timp ce plasticul doreste a fi de o calitate premium, producatorul sud-corean dandu-i un efect de finisaj de piele, insa textura nu se lasa pacalita la atingerea mainii. Butoanele cheie ale telefonului sunt usor de atins.

Marimea lui Samsung Galaxy Note 4 masoara 153.5 x 78.6 x 8.5mm, aproape la fel ca predecesorul sau, insa mai mic in latime si adancime. Daca esti deja obisnuit cu telefoane de o asemenea marime, acest telefon se va simti ca acasa in palma ta.

Display-ul Super AMOLED ofera culori vibrante, vii, care ofera o experienta vizuala impresionanta. Cuplat cu o rezolutie QHD, Samsung ofera un display “adaptat” la conditiile de iluminat, ceea ce face ca acest ecran sa fie cu adevarat fantastic. Textul si imaginile sunt extrem de clare, oferind o experiente placuta la lecturare si experienta de vizionare, incurajand consumul de de mass-media sau lucrul pe acesta. Ecranul lui Note 4 are suport pentru S Pen, care a fost si el upgradat de la vechea versiune a lui Note 3, precizia si sensibilitatea fiind impinse la un alt nivel, oferind o experienta mai intensa la scris.

Samsung a optat pentru introducerea functiei de scanare digitala a amprentei pe butonul de Home screen. Producatorul a mai implementat si monitorul de frecventa cardiaca, montat pe spatele telefonului, permitand urmarirea pulsului, aplicatia S Health va oferi rezultatul si salvarea rezultatelor, astfel incat sa puteti urmari tot istoricul ulterior. Samsung S Health ajuta la monitorizarea dietei, a exercitiilor fizice, dar si la numararea pasilor pe care ii faci zi de zi. S Health ruleaza in fundal, folosind putina putere, asa incat nu trebuie sa iti faci griji in a-l lasa sa isi faca singur treaba fara a-l opri. S Health incearca sa contorizeze aportul de calorii arse pe baza activitatii efectuate, aportul alimentar, greutatea si somnul 9 cu ajutorul unui dispozitiv tert.

Samsung Galaxy Note 4 vine cu Android 4.4.4 KitKat. Lockscreen-ul ofera optiunea de a lansa direct camera foto sau tastatura pentru un apel de urgenta, afisand de asemenea ora, data, vremea si pasii pe care i-ai efectuat in timpul zilei. Similar cu serviciul de Blinkfeed al celor de la HTC, Samsung ofera acces facilla cele mai recente titluri prin glisarea de la stanga la dreapta in ecranul de start. Tragerea in jos din partea de sus a ecranului poate fi dificil cand se utilizeaza o singura mana, datorita dimensiunii telefonului, insa va ofera acces la bara de notificari familiara. O selectie de link-uri rapide sunt adapostite in partea de sus, in timp ce controlul luminozitatii si comutatoarele pentru S Finder si Quick Connect sunt punte pentru notificari.

Samsung Galaxy Note 4 vine la pachet cu o baterie de 3220 mAh, detasabila. Camera foto are un obiectiv de 16 MP echipat cu blit dual-LED, cu autofocus, vine cu stabilizator de imagine optica, care lupta impotriva miscarii aparatului foto, permitand realizarea de fotogafii mai bune in lumina mai slaba prin extinderea automata a timpului de expunere. Camera secundara are 3.9 MP.

In privinta phablet-urilor, Samsung ramane in continuare un deschizator de drumuri cu gama Galaxy.

Samsung a ambalat mai multa putere, un ecran mai bun si o camera mai mare, intr-un smartphone excelent, Samsung Galaxy Note 4.


PRO
  • Conectivitate 4G
  • Protectie Corning Gorilla Glass 4
  • Memorie interna 32 GB, 3GB RAM
  • Display Super AMOLED ULTRA HD
  • Camera de 16 MP, cu autofocus, LED Flash si imagine optica de stabilizare
  • Li-Ion 3220 mAh battery

CONTRA
  • Marime display de 5.7 inci

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

lupu_de_balta pe 07.07.2015 13:51

Eu consider ca marimea ecranului nu este chiar un minus. Adica, ar fii putut fii de 6" considerand marimea telefonului, insa este acceptabila, tinand cont ca display-ul are acele culori vii si reale, si poate acoperi aproape tot spatiul de culori, pana si spatiul Adobe RGB. O achizitie buna, pentru cei doritori de cel mai bun smartphone la ora actuala.

nichxi pe 13.05.2015 20:53


Foarte util pentru studentii de la Medicina si pentru sportivi. Imaginea este excelenta iar audio la fel. Viteza de accesare a informatiilor pe internet este net superioara altor phableturi. O achizitie care garanteaza performanta si utilitatea.

rarespetre pe 27.02.2015 11:19

Ecranul lui Note 4 este protejat cu CORNING® GORILLA® GLASS 4.



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy S6 32GB Black


rating 4,5 din 5

3 review-uri
66% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy S6 Edge 32GB Black


rating 5 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S6 Edge 32GB Black

Samsung Galaxy S5 Neo Black


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Motorola Edge 40 neo 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus