Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 256GB Dual SIM Black

Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G


culoare


Black Bronze White
  rating 4,3 din 5
punctaj obtinut
din 23 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Adrian despre Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 256GB Dual SIM Black


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Galaxy Note20 Ultra 5G este, din punct de vedere hardware, cel mai puternic telefon Samsung. Hardware-ul oferă maximul de performanță disponibil în prezent. Procesorul Exynos 990 și cei 12 GB de RAM rulează eficient orice tip de aplicație, indiferent că te uiți la Netflix, te joci sau stai pe social media.

Android-ul 10, cu suita One UI 2.5, se comportă ireproșabil, fără întârzieri, blocaje, fără să agațe vizual nicio aplicație, indiferent cât am încercat să-l solicităm.

Experiența multimedia este livrată pe un ecran Dynamic AMOLED de 6.9 inch, WQHD+, cu rată de refresh dinamică, de 120 Hz. E un ecran bun, luminos, care redă foarte bine orice culori și care se vede bine chiar și pe lumină puternică.

ste același ecran de 120 Hz pe care Samsung l-a pus și pe S20 Ultra. Rata de refresh superioară se simte cel mai mult în jocuri, în rest nu o vei percepe ca fiind o diferență față de cea de 60 de Hz.

Important de spus este că Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G este primul telefon care livrează un refresh rate adaptiv, adică nu mai trebuie să umbli în setări ca să îl treci din 60 Hz în 120 Hz.

Samsung afirmă că refresh-ul adaptiv optimizează consumul de energie și că, cu procesorul setat la maximul de putere, în zona de ,,Performanță maximă’’, nu va consuma mai mult decât un telefon pe 60 Hz.

Mai este un alt artificiu. Atunci când îl scoți din cutie, ecranul este setat pe rezoluție Full HD. Va trebui să îl treci pe QHD, dacă vrei maximum de performanță vizuală.

Dincolo de rezoluție și rata de refresh, experiența multimedia este una excelentă. Ecranul mare se vede bine, iar sunetul stereo este pe măsură. În jocuri sau în filme, pe Netflix, pe Youtube sau în HBO Go, vei fi, cu siguranță, încântat de ce oferă Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G.

Chiar dacă are o baterie de 4,500 mAh, în condițiile în care S20 Ultra are o baterie de 5,000 mAh. telefonul rezistă aproape la fel, cam o zi.

Vestea bună este că se încarcă rapid (încărcare la 25W pe fir, 15W wireless, 4.5W inversă). În standby rezistă și cinci zile fără să-l pui în priză.

Un ecran bun, hardware performant, o autonomie destul de bună. Este de ajuns să dai aproape 6500 de lei pe Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G? Unii ar spune că da, mai cu seamă că are și o suită de camere foarte bune.

Galaxy Note20 Ultra dispune de o cameră principală de 108 MP, un senzor ultrawide de 12 MP și o cameră telephoto periscopică de 12 MP, cu zoom optic 5X și digital 50X.

Mult lăudatul senzor de 108 MP instalat de Samsung, în premieră, pe S20 Ultra, a fost optimizat, astfel că reușește să ofere imagini mai bune chiar și pe timp de noapte. Un progres este și în ceea ce privește fotografiile cu zoom. Dacă te interesează să fotografiezi la distanță, ai la dispoziție un zoom 10X optic, care merge foarte bine, și un zoom de până la 50X, digital.


CONTRA

Din punct de vedere constructiv, Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G este un telefon fragil, chiar dacă este acoperit cu cea mai nou sticlă de la Corning.  Dacă îl scapi, mai ales pe modulul proeminent de cameră de pe spate, s-ar putea să te alegi cu daune serioase. Așa că n-ar strica să îl pui într-o husă dedicată.

Apoi mai are o problemă. Este dezechilibrat din punct de vedere al repartiției greutății. Este mai greu în partea de sus, unde se află și modulul de camere, astfel că va trebui să îl folosești cu atenție, pentru că este posibil să îți alunece mai ușor din mână. Atenție și când îl scoți din buzunar. Pentru că s-ar putea să se agațe foarte ușor în marginea buzunarelor, din cauza aceluiași modul proeminent de pe spate.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128GB Phantom Black


rating 0 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128GB Phantom Black

Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128 GB Cream


rating 4,25 din 5

2 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy Z Flip3 5G 256 GB Cream


rating 1 din 5

1 review
0% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Motorola Edge 40 neo 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus