Samsung Galaxy S5 White

Samsung Galaxy S5


culoare


Alb Albastru Auriu Negru
  rating 4,42 din 5
punctaj obtinut
din 101 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

farkas despre Samsung Galaxy S5 White


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Galaxy S5: Galaxy S5 este unul dintre primele telefoane Android care dispune de un scanner de amprente digitale built-in. Pentru a debloca rapid si usor dispozitivul, doar glisezi varful degetului peste buton sa de origine, situat pe fata telefonului, aproape de marginea de jos. Acest impuls suplimentar de securitate este bun pentru utilizatorii de afaceri care acceseaza in mod regulat date private de afaceri sau client de pe dispozitivul lor mobil. Puteti folosi, de asemenea, scanerul pentru a accesa modul privat, un loc pentru a stoca documentele cele mai sensibile si e-mailuri.

Galaxy S5 (Android): In ceea ce priveste domeniul de aplicare pura, App Store Android - numit magazinul Google Play - rivalii Apple App Store, cu mai mult de 1 milion de aplicatii disponibile. Aceste aplicatii includ tot ceea ce un utilizator de afaceri are nevoie pentru a lua notite, de echilibrare a bugetului, sau vizualizarea si editarea documentelor.

Voi trece aici senzorul infrarosu pentru a folosi telefonul pe post de telecomanda. Nu mai e un secret ca interesul fata de televizor scade, iar aici se vor dovedi tare bune telefoanele si tabletele cu asa senzori. Nu este un major factor de marketing sau un motiv pentru care sa cumperi telefonul, dar este util. Atat, simplu si eficient, fara mari batai de cap, fara sa promita mai mult decat poate.

Urmeaza aplicatiile companiei de S Finder si chiar mi se pare o implementare buna a unui motor de cautare global. Este un Google Now mai putin rafinat, dar foarte util cand poate vrei mai mult decat o cautare dupa o aplicatie. L-as cupla cu S Voice si cam asta ar trebui sa faca Samsung în viitor. S Voice nu are mari sanse de victorie, nu aici, poate in Asia, dar gasesc Google Now mult mai eficient, mult mai "destept". S Voice insa poate deveni o metoda de introducere a termenilor de cautat in S Finder. Eventual cuplate in S Find, ca sugestie. Inca exista ChatOn pe dispozitivele Samsung. N-am intalnit pana acum oameni care sa descarce din proprie initiativa asa ceva si nici care sa aiba cont. Poate e o aplicatie foarte buna, poate noi o ignoram fara motiv. Pot spune despre ea ca e aplicatia de mesagerie instant a Facebook si daca te-ai saturat de altele, poti apela la ea. Poate iti place. S Health e un fel de Gear Fit virtual, inchegat intr-o aplicatie. Iti masoara pasii, iti monitorizeaza sesiunile de alergat si iti verifica pulsul. Ideea e buna, iar S Health se contureaza drept un produs puternic, un factor de vanzare bun. Dincolo de companie, catre utilizator, apreciez orientarea Samsung spre acest segment al imbunatatirii sanatatii. Poate ca nu e comod sa alergi cu telefonul de mana, dar daca insisti, o poti face. Filosofia de design e: simplu, minimalist. De la aplicatii de telefonie si mesaje la cele de muzica, video si chiar Samsung Apps. E o placere sa scrii SMS-uri intr-un decor ca de desene animate, dar unele placute, finute, nu grosolane, impopotonate aiurea. Mai spun si despre aplicatia de Video, e de bine. Vezi in timp real videoclipurile redate intr-un thumbnail. Samsung pune la treaba puterea de procesare si o pune bine, nu mai zic de filmarea 4K.

Samsung Apps ramane ce a fost: o alternativa mai putin atragatoare la Play Store. O incercare a Samsung de a atrage de partea sa dezvoltatorii, de a crea ceva similar Amazon. Designul e schimbat, sunt mai multe aplicatii, dar dincolo de produsele software ale Samsung (Gear Fit Manager), n-am accesat pentru altceva acest magazin. Acest articol vine în completarea celui despre interfata si ecran. Pot spune acum, dupa cele doua, ca Galaxy S5, cu sau fara Gear Fit, e un produs "rotund", imbunatatit la nivel software. Browser-ul e decent, controlul prin gesturi e tot acolo, dar depinde de tine daca folosesti, senzorul de scanare a amprentei se va dovedi mai util în viitor, dar este pana la urma inceputul. Per total, Samsung si-a mai temperat din ideile indraznete traduse in functii redundante, n-a renuntat la unele, dar se axeaza pe altceva.

 


CONTRA

Cu toate acestea, Android nu este la fel de sigur ca iOS, deoarece procesul de screening pentru aplicatii este mai indulgent, iar utilizatorii pot instala cu usurinta aplicatii neaprobate.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy S5 4G+ Gold


rating 4 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S5 4G+ Gold

Samsung Galaxy S5 mini


rating 3 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S5 mini

Samsung Galaxy S4 mini alb


rating 4,33 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Motorola Edge 40 neo 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus