Samsung Galaxy S5 4G+ White

Samsung Galaxy S5 4G+


culoare


Alb Albastru Auriu Negru
  rating 4 din 5
punctaj obtinut
din 1 review
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Sanda despre Samsung Galaxy S5 4G+ White


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Samsung Galaxy S5 4G+ nu este foarte diferit fata de Samsung Galaxy S5 in ceea ce priveste specificatiile tehnice. Samsung Galaxy S5 4G+ vine in plus cu viteza de transfer de date de 4G+ de pana la 300 Mbps.

Din punct de vedere al designului, Samsung Galaxy S5 4G+ are cu un aspect atragator si dimensiuni care ofera o experienta placuta utilizatorului. Telefonul are dimensiunile 142 x 72.5 x 8.1 mm, este destul de subtire si usor de utilizat, iar greutatea sa este de doar 145g.

Display-ul telefonului este dotat cu o tehnologie Super AMOLED, cu un ecran de 16M de culori si o dimensiune de 5.1 inch. Ecranul beneficiaza de un display full HD, ceea ce-i permite telefonului sa redea imagini clare si culori vii. Telefonul are protectie Corning Gorilla Glass 3.

Butoanele de volum sunt situate pe partea stanga a telefonului, iar butonul de on/off este pe partea dreapta, mentinand aceeasi pozitionare caracteristica telefoanelor Samsung. Pe spatele telefonului este pozitionata carmera foto si difuzorul. In partea inferioara se afla mufa de incarcare de microUSB 3.0, de data aceasta fiind inchisa pentru a proteja telefonul, acesta fiind rezistent la apa si praf cu certificare IP67 . Mufa Jack pentru casti de 3,5mm este pozitionata pe partea de sus a telefonului. In partea inferioara a ecranului sunt pozitionate butoanele capacitive, iar intre acestea este butonul de home unde se afla si cititorul de amprente.

Din punct de vedere al specificatiilor tehnice Samsung Galaxy S5 4G+ dispune de un procesor Quad-core 2.5 GHz Krait 400 cu un Chipset Qualcomm MSM8974AC Snapdragon 805. Telefonul vine cu sistem de operare Android OS, v4.4.2 (KitKat), iar aceasta configuratie permite telefonului sa ofere performanta in ceea ce priveste experienta multitasking. Samsung Galaxy S5 4G+ dispunde de o memorie interna de 16/32 GB si 2 GB de RAM si posibilitatea de a atasa un card de memorie de pana la 128 GB.

Din punct de vedere al conectivitatii telefonul dispune de toate tehnologiile lansate pana acum GSM/HSPA si LTE Cat6 300/50 Mbps. De asemenea, Wi-Fi 802.11, dual-band, Wi-Fi Direct si hotspot si in plus dispune de NFC si port infrarosu.

Pentru orice tip de Smartphone bateria este un aspect destul de important. Samsung Galaxy S5 4G+ are o baterie puternica Li-Ion de o capactitate de 2800 mAh care are incorporata si functia de incarcare prin wireless.

Telefonul dispunde de o camera principala de 16 MP si 5312 x 2988 pixeli, autofocus si un LED flash discret care ne permite sa facem poze si atunci cand avem o luminizitate scazuta. Camera frontala este de 2MP.

Samsung Galaxy S5 4G+ are un design care il diferentiaza de celelalte telefone, fiind usor si placut de utilizat, iar prin functiile si specificatiile sale acesta poate fi catalogat drept un telefon de top.


PRO
  • Sistem de operare Android 4.4.2 (KitKat)
  • Ecran tehnologie Super AMOLED 5.1 inch
  • Memorie interna 32 GB si 2GB RAM
  • Senzor Amprenta
  • Rezistenta la apa si praf cu certificare IP67
  • microSD, up to 128 GB

CONTRA
  • Carcasa de plastic
  • Lipsa radio

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy S5 4G+


rating 4 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S5 4G+

Samsung Galaxy Alpha White


rating 4 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy Alpha White

Samsung Galaxy Note 4


rating 4,67 din 5

3 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Motorola Edge 40 neo 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus