Samsung Galaxy S5 White

Samsung Galaxy S5


culoare


Alb Albastru Auriu Negru
  rating 4,42 din 5
punctaj obtinut
din 101 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

bogdan despre Samsung Galaxy S5 White


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Samsung Galaxy S5 foloseste Android 4.4.2 KitKat cu o interfata mai minimalista, dar foarte utila, care impreuna cu Touch Wiz de la Samsung face un cuplu imbatabil . Noua interfata mai fluida, mai rapida cu culori solide, meniurile defiland fluent, schimbarile intre aplicatii realizeazandu-se rapid, partea de setari f bine pusa la punct si f intuitiva.
As mentiona cateva dintre noutatile pe care vrea sa le aduca Samsung, printre care:
- senzor de amprente : va memora pâna la 6 amprente care pot debloca ecranul prin trecerea (swipe) peste butonul home pentru a activa senzorul. Setarea amprentei se va face in mai multi pasi pana smartphonul memoreaza corect amprenta. Amprenta va putea fi folosita si pentru a te loga pe site-urile tale preferate– email, facebook, twitter precum si efectuarea anumitor plati electronice. Cred ca pe viitor se doreste eliminarea codurilor PIN si introducerea unor asemenea senzori.
- senzorul pentru masurarea batailor inimii care impreuna cu aplicatia Fitness S Health se dovedeste a fi un antrenor virtual foarte bun: iti masoara pasii, iti monitorizeaza sesiunile de alergat si iti verificÄ? pulsul. Ideea e buna, mai ales ca vrea sa iti arate cat esti de sedentar si incercand sa-ti imbunatateasca starea de sanatate. Acest senzor este prezent in partea din spate a smartphonului sau a Gear Fitului. Daca telefonul este accesorizat de Gear Fit, atunci totul devine foarte usor. Este un ceas, cu un ecran tactil AMOLED curbat. Il pui la mana si incepi sa-l controlezi. Inainte de a fi companionul de fitness este un ceas conectat la telefon (prin Bluetooth) care aduce din smartphone notificari precum apelurile pierdute, mesajele primite, mailuri, controler media. Iti da posibilitatea sa respingi direct un apel sau poate trimite direct un sms apelantului comunicandu-i motivul pentru care i-ai respins apelul, acesta putand fi personalizat. Apoi e un ceas dotat cu un senzor care mÄ?soarÄ? pulsul inimii.E nevoie sa stai nemiscat, fara a vorbi si pulsul iti este masurat. Nu este cel mai precis tensiometru insa banuiesc ca poate fi considerat pionierul acestei tehnologii, incercand sa ne imprieteneasca cu astfel de gageturi care ne incurajeaza la miscare, te monitorizeaza cat mergi, cat alergi, cat pedalezi fiind un antrenor de fitness care se pricepe la orice.

- multe alte functii care te pot ajuta in situatii dificile:

- S Finder este una dintre cele bune. Este un Google Now foarte util cand poate vrei mai mult decat o cautare dupa o aplicatie si aduce informatii din ceva mai multe surse, nu se axeaza doar pe Internet. L-as pune impreuna cu S Voice si asta probabil isi doreste Samsung in viitor, dar deocamdata cautarea vocala se doveste destul de anevoioasa.

- acceleratorul pentru descarcare - se foloseste de WiFi si conexiunea mobila de date, poti derula în galeria foto sau în browser doar trecand mana prin dreptul ecranului telefonului si poti folosi S Voice pentru a cauta diverse lucruri pentru Internet.

- cea mai importanta functie este cea de Economisire maxima, care te introduce intr-o lume alb negru cu interfata monocrom, simpla, cu un singur ecran în care ai un numar restrans de aplicatii. Aplicatiile le configura singur :apeluri, mesaje si Facebook, WhatsApp, browser. La baza acestui ecran se afiseaza procentul bateriei si timpul estimativ pana ramai fara energie (baterie 55%, timp estimativ maxim in asteptare 6.8 zile). Asta pentru ca in acest mod ti se taie accesul la Internet – poate fi reactivat mai tz prin WI FI sau GSM.

- o alta functie interesanta a acestui telefon este functia de Conectare rapida prin care putem conecta smartphoneul la orice dispozitiv din apropiere pc, laptop sau alte electronice. Aceasta impreuna cu Smart remote poate controla deviceurile multimedia din casa : TV, bluray, dvd, player media, aparate de AC , acest lucru putand fi facut chiar in timpul convorbirilor telefonice. Se pot configura pentru camere si device–uri diferite, aceasta aplicatie memorand absolut toate salvarile tale.
- as mai mentiona modul privat care securizeaza continutul personal si il pastreaza ascuns pe dispozitiv, putand securiza poze, fisiere audio-video sau alte dosare.


CONTRA

deocamdata nimic de rau

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

enku11 pe 29.09.2014 08:55

Foarte bine descrise functiile noi ale telefonului. Cea mai tare este economisirea maxima care te ajuta in situatii de lipsa sursa de alimentare.



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy S5 4G+ Gold


rating 4 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S5 4G+ Gold

Samsung Galaxy S5 mini


rating 3 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S5 mini

Samsung Galaxy S4 mini alb


rating 4,33 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Motorola Edge 40 neo 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus