Samsung Galaxy S9 Plus Coral Blue

Samsung Galaxy S9 Plus


culoare


Black Blue Gold Purple

capacitate


256 GB 64 GB 64 gb
  rating 4,44 din 5
punctaj obtinut
din 16 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Ionut despre Samsung Galaxy S9 Plus Coral Blue


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Camera foto și video:
 
Introducerea conceptului de diafragmă variabilă permite camerei foto să realizeze fotografii de bună calitate atât pe timp de zi, cât și în condiții de iluminare scăzută. Astfel, culorile sunt naturale, nivelul de detalii este foarte ridicat, imaginile sunt realizate la fel de rapid cu modul HDR atunci cantitatea de lumină este prea mare, iar focalizarea este foarte rapidă. În plus, clipurile video în format super slowmotion sunt spectaculoase, cu condiția să surprinzi scena potrivită. 
 
Hardware și design
 
Galaxy S9+ păstrează aproape la milimetru designul pe cât de elegant, pe atât de sobru al predecesorului său, în timp ce partea frontală este acoperită de ecran în proporție de 84.2%. Fără logo poziționat frontal, fără buton de Home. Principala schimbare  este prezentă pe partea din spate, acolo unde senzorul de amprentă a fost poziționat sub ansamblul camerei foto. În plus, chiar dacă aparent sticla de pe spate este aceeași, telefonul are o aderență mai bună în mână, astfel că alunecă mai greu inclusiv atunci când îl ai într-o singură mână.
De asemenea, avem în continuare parte de experiența unui display Super-AMOLED cu diagonală de 5.8 inch și rezoluție maximă 2960 x 1440 pixeli, care oferă o luminozitate ridicată, culori naturale, contrast puternic și unghiuri bune de vizualizare.  
 
Funcționalitate și performanța procesorului
 
Galaxy S9+ utilizează sistemul de operare Android 8.0 Oreo, peste care sud-coreenii au aplicat interfața proprietară Samsung Experience 9.0. Ecranul cu format 18.5:9 are unele avantaje comparativ cu display-urile clasice 16:9, în special la browsing, întrucât cantitatea de informație afișată este mai mare. În plus, aproape toate aplicațiile uzuale au fost adaptate pentru acest tip de ecran.
Performanțele din utilizarea de zi cu zi sunt pe măsura numelui unui flagship: telefonul rulează fluent prin meniuri, prin lista de aplicații recente, în aplicații, jocuri sau la redarea fișierelor multimedia.

CONTRA

Prețul de achiziție

Din păcate prețul a crescut semnificativ de la generatia anterioara, in timp ce noutatile aduse, deși importante, sunt destul de putine, motiv pentru care este greu de recomandat acest telefon posesorilor de Samsung Galaxy S8 sau S8 Plus. Asta nu înseamnă însă că nu vorbim în continuare despre unul dintre cele mai bune telefoane ale momentului.


 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.produse similare

Samsung Galaxy Note9 128GB Dual SIM Ocean Blue


rating 4,2 din 5

2 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy S10 128GB Dual SIM Black


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy Note9 128GB Dual SIM Midnight Black


rating 4,2 din 5

2 review-uri
50% dintre utilizatori recomanda


top sales

Huawei Y7 2019


rating 4,25 din 5
4 review-uri
75% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A50


rating 4,5 din 5
2 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda
2

Samsung Galaxy J6+


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3
sus