Samsung Galaxy Xcover 3

Samsung Galaxy Xcover 3


  rating 4 din 5
punctaj obtinut
din 1 review
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Robert despre Samsung Galaxy Xcover 3


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Samsung revine cu un nou dispozitiv din cadrul familiei Xcover destinata clientilor ce au nevoie de un telefon rezistent, fara a sta cu grija defectiunilor in cazuri de mici accidente. Fata de modelul precedent, Xcover 3 vine cu imbunatatiri pe partea de procesor si memorie, precum si pe partea de conectivitate si design.

Ecranul este de tip TFT cu diagonala de 4.5” si o rezolutie de 800x480 pixeli, rezultand o densitate de 207 pixeli per inch. Samsung a introdus ca optiune modul “Outdoor” dedicata situatiilor de lumina exterioara puternica, acesta marind la maxim luminozitatea ecranului pentru a putea vedea mai bine continutul afisat.

Cu camera principala de 5 MP se pot obtine fotografii de calitate decenta in conditii optime de lumina, insa nu impresioneaza la lumina slaba, chiar si cu ajutorul flash-ului LED. Marele avantaj este ca se pot realiza capturi si cu telefonul scufundat in apa, acesta fiind capabil si de inregistrare video la rezolutie HD cu 30 de cadre pe secunda. In mod implicit, se poate porni camera foto prin apasare lunga pe “butonul Xcover” situat pe marginea stanga a telefonului, iar dupa aceea se poate apasa scurt pe acelasi buton pentru a realiza o captura. Se pot programa si alte aplicatii la alegere pentru a se porni la apasarea lunga sau scurta a acestui buton, fiind binevenit pentru aplicatiile cele mai folosite.

Xcover 3 suporta tehnologia 4G cu viteze de pana la 150 Mbps pentru download si 50 Mbps pentru upload, precum si Wi-Fi Direct, NFC si Radio FM.

Procesorul este de tip Quad Core cu frecventa de 1.2 GHz ce face fata majoritatii aplicatiilor, sustinut si de memoria RAM de 1.5 GB. Memoria interna de 8 GB poate fi extinsa prin adaugarea unui card microSD de pana la 128 GB, slotul pentru acesta fiind accesibil fara a fi necesara detasarea bateriei. Pentru acces la slotul de microSIM insa, nu se poate evita aceasta detasare.

Acumulatorul are o capacitate de 2200 mAh ce permite o autonomie de pana la 10 ore de convorbiri pe reteaua 3G si de pana la 85 de ore pentru ascultare muzica.

Xcover 3 este un telefon cu specificatii ce permit folosirea fara intreruperi a aplicatiilor de baza, insa cel mai mare avantaj este certificarea IP67 cu rezistenta la praf si la scufundare in apa pana la o adancime de 1 metru timp de 30 de minute, precum si rezistenta la socuri mecanice sau de temperatura.


PRO
  • Certificare IP67 pentru rezistenta la praf si apa
  • Capacitate RAM 1.5 GB
  • Slot pentru card microSD de pana la 128 GB
  • Radio FM
  • Posibilitate inregistrare video cu telefonul scufundat in apa

CONTRA
  • Camera principala de 5 MP
  • Ecran de tip TFT cu densitate 207 ppi

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

marian.oprea003@gmail.com pe 28.05.2016 20:00

Ca si minus fata de versiune anterioara,lanterna ( un accesoriu foarte important la acest tip de telefon )nu poate fi activata direct de catre butonul dedicat ci doar dupa deblocarea ecranului.In anumite contexte este un dezavantaj.Versiune mai veche putea fi activata direct. Ca si plus : restul este perfect imbunatatit...

florescu.gheorghe pe 05.12.2015 18:14

Da este un telefon inteligent atat cat este necesar si totodata destul de rezistent la actiuni externe, chiar este un telefon care merita sa il ai. Daca esti un tip activ te poti baza pe el.



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy Xcover 3 VE


rating 3 din 5

2 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy Xcover 3 VE


rating 3 din 5

2 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy S6 Edge 32GB Black


rating 5 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S6 Edge 32GB Black


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Motorola Edge 40 neo 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus