Samsung Note 8 Black

Samsung Galaxy Note8


culoare


Black Gold
  rating 4,77 din 5
punctaj obtinut
din 66 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Victoria despre Samsung Note 8 Black


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Pot spune ca Note8 este noul meu smartphone preferat.

Mi-a plăcut foarte mult integrarea conceptului Infinity Display de pe S8. În plus, eu sunt și o mare fană a ecranelor mari. Deși nu este cu mult mai mare decât al meu Note5, Note8 are o diagonală de 6,3 inci – destul de mare chiar și pentru un phablet. Ecranul se vede superb, deși pare un pic mai puțin luminos decât Note5.

M-am bucurat să văd că jack-ul pentru căști nu a plecat nicăieri, căștile audio AKG sunt și ele prezente în cutie (ca la S8), telefonul are și port pentru microSD de până la 256GB (deși ar putea să susțină și carduri de 2T – teoretic), este rezistent la apă și la praf, are funcții noi pentru S-pen și, cel mai important, are 6 GB de memorie RAM – este perfect pentru multitasking cu atâta RAM și cu ecranul imens pe care îl are.

Samsung folosește în continuare acelaşi standard de rezistenţă la praf şi lichide (IP68) deşi nu se recomandă scufundarea telefonului în apă pe o perioadă mai lungă de 30 de minute la o adâncime de peste 1,5 metri. La IFA am descoperit că poți folosi S-Pen-ul sub apă, nu știu de ce ar fi util asta… dar e interesant că poți.

Camera foto duală cu doi senzori foto de 12 megapixeli (wide și telephoto cu zoom optic x2) ce dispun ambele de stabilizare optică a imaginii(OIS) – primul smartphone cu această caracteristică, un zoom optic 2x şi o lentilă cu o deschidere a diafragmei de f/1.7 mă face să uit imediat de micile puncte slabe.

Gama Note este dedicată pro-userilor, celor creativi care preferă multitasking-ul. Conform unei cercetări de piaţă realizată de Samsung, 85% dintre utilizatorii de Note spun că se mândresc cu dispozitivul lor şi îl recomandă prietenilor, iar 75% dintre aceştia spun că este cel mai bun telefon pe care l-au avut. Recunosc că și eu mă număr printre ei. Am avut până acum Note 2, Note 4, Note 5 și sunt sigură că o să urmeze Note 8. 


CONTRA

Nu mi-a plăcut amplasarea scanerului de amprentă – cu greu ajung la el, iar butonul Bixby este în plus – exact ca și la S8.

E adevărat că acum prețul e cam mare (aproximativ 1000 de euro), dar eu una m-am îndrăgostit de Note8 și aș da banii aștia. 


 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy S8 black


rating 4,33 din 5

9 review-uri
88% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy S9 Plus Midnight Black


rating 4,44 din 5

16 review-uri
93% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple


rating 4,86 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Motorola Edge 40 neo 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus