Sony Ericsson ELM Rose

Sony Ericsson ELM


culoare


Black Rose
  rating 4,1 din 5
punctaj obtinut
din 87 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

biamar despre Sony Ericsson ELM Rose


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

feeling foarte bun la atingerea tastelor; bateria este "imensa"!! daca nu folosesti excesiv telefonul, doar vorbit la el....poate tine si o saptamana bateria!! un telefon ok...dar nu pentru pretentiosi!! smiley


CONTRA

camera foto!!! am citit alte review-uri cum ca aceasta camera este foarte proasta...mai ales in lumina slaba! din pacate confirm cele ce am citit...sad la lumina naturala...pozele ies ok, culori frumoase etc. DAR...in interior...apar probleme mari..si anume ca pozele ies cu niste dungi orizontale pe ele... sunt de-a dreptul deranjante...deoarece nu pot fi mai deloc folosite aceste poze... pacat de acest telefon...deoarece exista telefoane cu rezolutii mult mai mici ale camerelor foto...care se comporta mult mai bine...si ma refer la lumina artificiala...pentru ca la lumina naturala...sa zicem ca mai toate se comporta onorabil!!

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

gicasandokan pe 17.01.2011 17:41

Uite, anca_chesaru este mult mai realista. Exact asa se comporta telefonul in ce priveste acumulatorul. La camera nu am pretentii, intr-adevar daca folosesti "photo fix", aceasta optiune iti imbunatateste vizibil poza. Ceea ce ma multumeste pe mine este rezolutia filmelor video pe care le face, care este mai buna decat cea a unui aparat foto Canon PhotoShot A530.

gicasandokan pe 17.01.2011 17:37

biamar, tu ca si altii tot laudati bateria aia ca tine o saptamana. Am mai scris pe acest forum si o mai spun. Cu scuzele de rigoare, ori mintiti, ori eu am dat peste un acumulator prost, pentru ca in conditiile in care vorbesc cam 30 minute pe zi si trimit 2 sms, telefonul ma tine maxim 3 zile.

anca_chesaru pe 28.12.2010 14:48

Bateria tine aproximativ 4 zile la folosire normala. "Imensa" este cam mult spus. La folosire intensa pentru navigare pe internet si GPS tine maxim 2 zile, ceea ce este bine, dar nu nemaivazut. Camera foto in schimb este foarte apropiata de cea de pe Nokia 6500 pe care o consider o referinta la telefoanele mobile. La exterior pozele ies foarte bune pentru un telefon mobil, la interior sunt rezonabile. Daca vreti sa vedeti poze proaste incercati un Nokia din seria E. Pentru a compesa lipsa de lumina puteti folosi "exposure compensation" sau "photo fix" daca deja ati facut poza. Rezultatele lui "photo fix" sunt foarte bune, culorile si luminozitatea devenind naturale chiar daca poza a fost subexpusa.



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

ZTE S302


rating 3,78 din 5

36 review-uri
80% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy S Black


rating 4,55 din 5

125 review-uri
93% dintre utilizatori recomanda

Sony Ericsson X8


rating 3,82 din 5

22 review-uri
72% dintre utilizatori recomanda


top sales

Motorola Edge 40 neo 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus