Sony Ericsson X8

Sony Ericsson X8


  rating 3,82 din 5
punctaj obtinut
din 22 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Cristinel Ene despre Sony Ericsson X8


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

¿¿¿ Noul model de la Sony Ericsson face parte din gama Xperia, fiind un smartphone cu un pret foarte avantajos. La o prima vedere modelul este dedicat persoanelor tinere, avand un design simplu si placut.
¿¿ ¿Carcasa este realizata din plastic, destul de solida, partea din spate fiind in intregime detasabila. Mufa de incarcare, MicroSD, este pozitionata in partea superioara, alaturi de cea pentru casti. Ecranul este unul bun, de 16 milioane de culori, capacitiv, avand diagonala de 3”. Acesta raspunde destul de bine la atingere si comenzi, fiind usor utilizabil in scrierea unui text (adresa de web, SMS, mail). O trasatura deosebita o reprezinta posibilitatea derularii ecranului atat pe orizontala cat si pe verticala.
¿¿ ¿Camera nu este una impresionanta, fiind destul de modesta in conditii de luminozitate redusa. Nici senzorul de 3 Megapixeli nu este unul deosebit, iar lipsa blitzului este un minus in plus. Telefonul vine cu radio cu RDS , player pentru filme si muzica. Acestea se pot stoca pe cardul micro SD de 2 GB inclus sau prin extinderea pana la 16 GB.
¿¿ ¿Conectivitatea se face prin mufa microUSB, prin Wi-Fi, Bluetooth sau 3G, existand incorporat si un modul pentru GPS. La interior, sistemul de operare este Android (1.6) fiind ajutat de un procesor de 600 Mhz. Navigarea prin meniu si prin aplicatii se face destul de usor cu foarte putine intarzieri. In plus, exista o multitudine de aplicatii pe Android Market, astfel telefonul poate fi customizat si folosit dupa bunul-plac. Ceea ce este inovator la acesta gama(Xperia) este prezenta aplicatiilor Mediascape si Timescape. Pentru cei care nu stiu, Mediascape este o librarie ce contine toata muzica, fotografiile si filmuletele tale (atat cele din memoria telefonului cat si cele online). Timescape reprezinta un fel de hub cu “legaturile” tale cu celelalte persoane (mailuri trimise, SMS-uri, poze, facebook etc) – toate intr-un singur loc. Pentru cele doua aplicatii este disponibil butonul Infinite care aduce intr-o pagina toate informatiile despre acea persoana, acel artist sau acea poza (atat offline cat si online).
¿¿¿ Despre baterie pot spune ca aceasta corespunde telefonului -1200mAh. In regim normal de folosire, bateria poate tine pana la 3 zile.
¿¿ ¿Vazut in ansamblu, X8-ul este un telefon bun, pretul fiind unul corect. L-as recomanda persoanelor active, care vor sa fie in legatura cu ceilalti (prin SMS, facebook, e-mail) si care vor un telefon modern.


PRO

  • Ecranul capacitiv de 3”
  • Wi-Fi, GPS
  • Android
  • Pretul bun

CONTRA

  • Lipsa blitz-ului camerei foto
  • Lipsa memoriei interne
  • Camera de doar 3 mpx

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

adascaliteidaniel pe 04.05.2011 15:35

ce oferta¿ are la el dak e 1 euro delfin pantera :-?? si de kat cel mai mic !!!!

roxi2131 pe 26.04.2011 01:02

Iata un link catre o prezentare video a acestui telefon: http://telefonultau.eu/products/Sony-Ericsson-E15i-XPERIA-X8-White.html

roxi2131 pe 26.04.2011 00:58

sebbyviss

Telefonul nu este blocat in reteaua Orange el functioneaza in toate retelele mobile, cu alte cuvinte nu este "codat".

roxi2131 pe 26.04.2011 00:52

mmuntean¿

Aplicatii pentru file manager sunt destule in Google Play , poate fi instalat browser-ul mini opera ce are integrat si java. Intr-adevar versiunea 1.6 este mai slabuta insa acum se poate face upgrade-ul la versiunea 2.1. Suport flash n-ai sa intalnesti la smartphone-uri de 130 de E la liber nici chiar in Germania. Telefoanele cu suport full Flash sunt foarte performante si scumpe.

roxi2131 pe 26.04.2011 00:42

skr_ecw Bineinteles ca ramane la versiunea 2.1 , pentru celelalte versiuni fiind necesara o memorie RAm de cel putin 256 Mb.

skr_ecw pe 20.02.2011 23:31

pentru viitori cumparatori de X8 se anunta ca va ramane la versiunea 2.1 Android...



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy S Black


rating 4,55 din 5

125 review-uri
93% dintre utilizatori recomanda

HTC 7 Mozart


rating 3,78 din 5

9 review-uri
66% dintre utilizatori recomanda

Nokia C3


rating 4,23 din 5

35 review-uri
88% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Motorola Edge 40 neo 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus