Sony Xperia Z5 Compact Black

Sony Xperia Z5 Compact


culoare


Black White
  rating 4,25 din 5
punctaj obtinut
din 4 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Sanda despre Sony Xperia Z5 Compact Black


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Sony Xperia Z5 compact vine cu acelasi design elegant definit de o carcasa metalica, care ii aduce o forma fina si il face un telefon robust si bine incorporat. De data aceasta telefonul vine cu un spate din sticla mata ce face experienta de utilizare mult mai placuta.  Telefonul vine cel mai nou tip de display Triluminos si X-Reality Engine, folosit la cele mai performante televizoare.

Telefonul vine cu un ecran pe care Sony il pastreaza pentru intreaga gama Z - LCD touchscreen capacitive de 16 M culori cu o densitate 720 x 1280 pixeli.  Spre deosebire de fratele mai mare, telefonul are un ecran de 4.6 inch, dar are acelasi tip de protectie Scratch-resistant glas, este oleofobic, pastrand departe amprentele care se pot lasa pe sticla. De asemenea, Sony Xperia Z5 compact dispune de tehnologia Triluminos and X-Reality, tehnologie folosita adesea pentru televizoare pentru o calitate deosebita a imaginii, transformand imaginile in realitate.

Camera principala a telefonului este de 23 MP care permite realizarea unor imagini de o acuratete deosebita si datorita vitezei de focalizare de care dispune. Camera secundara vine cu 5.1 MP care permite realizarea selfiurilor la o calitate foarte buna. 

Din punct de vedere al conectivitatii, telefonul permite conectarea la viteza maxima de 4G+ de pana la 300Mbps. Telefonul dispune de Wi-Fi, Wi-Fi Direct, NFC si Radio FM. De asemenea, telefonul are posibilitate de blocare a ecranului prin amprenta, care poate fi setata pe butonul de blocare a telefonului. Telefonul este rezistent la apa si praf la o adancime de peste 1.5 metri timp de 30 de minute, avand certificare IP68.

Specifiicatiile tehnice ale telefonului Sony Xperia Z5 compact fac experienta de utilizare a telefonului foarte placuta, iar viteza de raspuns a aplicatiilor este imediata. Telefonul dispune de un procesor Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 & Quad-core 2 GHz Cortex-A57 si cel un chipset Qualcomm MSM8994 Snapdragon 810. Sony Xperia Z5 compact are o memorie interna de 32 GB si 2 GB de RAM si permite atasarea unui card microSDde pana la 200 de GB.

In concluzie, Sony Xperia Z5 compact este un telefon elegant cu elemente de calitate inalta ce il plaseaza in topul telefoanelor Premium. Este un telefon performant, cu un display cu o tehnologie  X-Reality care aduce imbunatatire dinamica asupra contrastului. 


PRO
  • microSD, de pana la 200 GB
  • Camera frontala 5.1 MP
  • Blocare ecran cu amprenta
  • Rezistent la praf si apa cu certificare IP68

CONTRA
  • Baterie nedetasabila

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Sony Xperia Z5


rating 4,6 din 5

5 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy S6 Edge 32GB Black


rating 5 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S6 Edge 32GB Black

HTC Desire 820 Marble White


rating 4,44 din 5

2 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Motorola Edge 40 neo 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus