Device-uri de la 0€
500 MB trafic inclus*

Opțiunea Internet în Turcia pentru utilizatori PrePay

Când te afli în vacanță, toate momentele frumoase merită povestite. Cu opțiunea Internet în Turcia, poți păstra legătura cu toți cei de acasă chiar de pe numărul tău Orange PrePay. Ai 500 MB trafic de internet în roaming pe cartela ta PrePay în rețeaua Turk Telekom (Avea) , ca să povestești tot ce-ți trece prin cap.

Beneficiile opțiunii:

Cu 5 euro credit

Cum activez opțiunea Internet în Turcia pentru numărul meu Orange PrePay?
Poți activa opțiunea dorită ori de câte ori vrei, prin oricare din modalitățile de mai jos:

Întrebări frecvente

Imediat după activarea opțiunii se va efectua taxarea, iar resursele vor deveni disponibile pentru utilizare. De asemenea, perioada de valabilitate de 7 zile va începe din acel moment.

Înainte de a începe să navighezi pe internet cât timp te afli în Turcia, asigură-te că ai selectat rețeaua Turk Telekom (Avea) , deoarece traficul de internet inclus în opțiune este disponibil doar în această rețea.

Traficul inclus în opțiune este valabil doar în rețeaua Turk Telekom (Avea) , așa că asigură-te că te-ai conectat la rețeaua corectă înainte de a utiliza internetul.
Dacă nu ești înregistrat în rețeaua Turk Telekom (Avea) și intri pe internet, vei fi tarifat pentru traficul înregistrat la prețul standard, chiar dacă ai opțiunea Internet în Turcia activă. Poți verifica aici tarifele standard.

Unitatea de taxare a traficului de date este de 10 KB. De fiecare dată când lansezi o nouă sesiune de date ești taxat cu 10 KB, iar traficul consumat este măsurat cu multiplu de 10 KB.

Dacă ai terminat cei 500 MB incluși în opțiune, aceasta nu se reactivează automat. Dacă vrei să primești încă 500 MB, trebuie să activezi opțiunea din nou.

Dacă perioada de valabilitate a opțiunii s-a terminat și vrei să folosești în continuare internetul în rețeaua Turk Telekom (Avea), trebuie să activezi o nouă opțiune.

Unitatea de taxare a traficului de date este de 10 KB. De fiecare dată când lansezi o nouă sesiune de date ești taxat cu 10 KB, iar traficul consumat este măsurat cu multiplu de 10 KB.

Da, iar în acest caz beneficiezi de 30 de zile perioadă activă și 50 de zile perioadă de grație a creditului, la reîncărcarea cu opțiunea Internet în Turcia.

Oferta este valabilă până la 9 septembrie 2019, cu posibilitate de prelungire.

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus