Iubirea împărtășită merită sărbătorită
Distracție
Iubirea împărtășită merită sărbătorită

Fiecare reușită
merită sărbătorită


Iarna asta ne bucurăm împreună de fiecare reusită. Orange PrePay vine cu noi surprize pentru cei care știu să sărbătorească fiecare victorie, fie că e vorba de găsirea cadoului perfect, de decorarea bradului sau de vacanța mult-visată.

Vezi mai jos cum sărbătoresc Millidge și Doig prima lor victorie și fii pregătit și pentru surprizele care vor urma.

Iarna asta cu Orange PrePay, fiecare 1 euro credit consumat îți aduce bonus câte 1 GB de internet 4G.

Fie că activezi o opțiune sau consumi creditul la tarif standard, primești automat un bonus cu 1 GB internet 4G pentru fiecare 1 euro credit utilizat. Acesta se acordă automat tuturor clienților pentru creditul consumat începând cu 15 noiembrie 2016, clienții care au deja o cartela PrePay sau activează acum un SIM nou.

De Crăciun, Orange sărbătorește reușitele copiilor de la Asociația “Ana și Copiii”

Realizările constituie un motiv de bucurie, de aceea Orange România sărbătorește reușitele copiilor de la Asociația “Ana și Copiii” printr-o invitație la teatru. Cei 317 copii vor participa, între 14 și 20 decembrie, la trei piese interactive de teatru. Spectacolele se vor desfășura în București și Fundulea.

În cadrul acestora, copiii vor primi cadouri, vor cânta colinde și vor împodobi bradul de Crăciun, alături de actori din trupa de teatru, de jurnaliști și bloggeri cunoscuți, care vor documenta poveștile copiilor.

Citește aici poveștile de viață ale copiilor și descoperă reușitele pe care aceștia le înregistrează în fiecare zi, datorită sprijinului primit de la voluntarii Asociației “Ana și Copiii”.

Despre Asociația „Ana și Copiii”

Asociația „Ana și Copiii” a început să activeze în domeniul protecției copilului și familiei din anul 2006. În prezent oferă servicii unui număr de 200 de copii și 100 de familii din București, Călărași, Giurgiu și Buzău. Misiunea organizației este de prevenire a abandonului familial și școlar prin programe educaționale, de asistență socială, medicală și juridică, activități de recreere și socializare, activități de informare, acțiuni și măsuri de conștientizare și sensibilizare socială.

Povestea Asociației “Ana și Copiii”

Povestea Asociației
“Ana și Copiii” de Andrei Crăciun

Mai mult

Povestea Asociației
“Ana și Copiii” de Bogdana Dobre

Mai mult

Povestea Asociației
“Ana și Copiii” de Simona Tache

Mai mult

Poveștile copiilor de la Asociația “Ana și Copiii”

Visele lui Andrei
– de Andrei Crăciun

Andrei este unul dintre cei peste trei sute de copii de care se îngrijește Asociația “Ana și Copiii” (peste cincizeci de copii doar în București), iar aceasta este povestea lui

Mai mult

Povestea Anei de la „Ana și Copiii”
- de Alina Bota

Fă cunoștință cu Ana, fetița a cărei poveste a inspirat crearea Asociației „Ana și Copiii”, un ONG care hrănește, îmbracă și educă peste 300 de copii.

Mai mult

Implică-te și transformă inițiativele Asociației “Ana și Copiii” în reușite

Asociația “Ana și Copiii” oferă servicii pentru 317 copii, din 102 familii din București, Călărași, Giurgiu, Buzău și Prahova, în cadrul celor 4 mari proiecte: Centrul de Zi “Ana și Copiii” - București, “Casa Maria” - Urlați, Centrul de Consiliere și Sprijin pentru Copil și Părinți și Centrul pentru Dezvoltarea Deprinderilor de Viață Independentă.

În România, peste 51% dintre copii sunt expuși riscului de sărăcie, iar Centrele de Zi de la nivelul comunității, dovedite a fi cea mai buna formă de intervenție, acoperă doar 20% din copiii care au nevoie de ajutor pentru a nu abandona școala.

Vrem să creștem numărul copiilor implicați în programele noastre prin construirea unui Centru de Excelență în Educație. Acesta va fi amplasat în sectorul 3 și va deservi zilnic 100 de copii din 3 județe: București, Ilfov, Călărași. Proiectul a prins deja viață: terenul a fost achiziționat, iar acum lucram la obținerea avizelor pentru începerea construcției. Sunt bineveniți alături de noi toți cei care vor să pună o cărămida la educația copiilor din România!

Pentru a traduce această inițiativă într-o reușită pe viitor, află cum o poți susține, accesând http://anasicopiii.ro/contact/ .

mai mult

Câștigă zilnic 2x iPhone 7 pentru tine și un prieten

Arată-ne cum te bucuri de reușite în stilul lui Millidge și Doig și poți câștiga zilnic 2 telefoane iPhone 7 - unul pentru tine și unul pentru prietenul cu care te-ai filmat, pana la 31 decembrie.

Alege-ți un prieten și învățați salutul lui Millidge si Doig din spotul TV urmărind tutorialul. Apoi filmați-vă în timp ce faceți salutul și trimite-ne filmul apăsând butonul de mai jos. Dacă ești pe Orange PrePay și filmul este validat, vei participa automat la tragerea la sorți din ziua respectivă.

Înainte de a te înscrie în concurs, citește regulamentul aici

Concursul s-a încheiat în data de 31 decembrie 2016.

Învață miscările

Câștigători

16 decembrie
Maricica Mirica - Draganesti, judetul Galati


17 decembrie
Danut Cotes - Eforie Sud, judetul Constanta


18 decembrie
Mihail Cotes - Bucuresti


19 decembrie
Ionel Negoita - Braila, judetul Braila


20 decembrie
Cocean Adrian - Cluj-Napoca, judetul Cluj


21 decembrie
Grigore Fulvia - Bucuresti


22 decembrie
Manzu Mihail - Braila, judetul Braila


23 decembrie
Nicolescu Elena - Comanesti, judetul Bacau


24 decembrie
Damian Maricela - Vorniceni, judetul Botosani


25 decembrie
Alexa Cristina - Dorohoi, judetul Botosani


26 decembrie
Hirjaba Doina - Comanesti, judetul Bacau


27 decembrie
Maria Pasca - Salistea de sus, judetul Maramures


28 decembrie
Ovidiu Daniel Lupascu - Sfantu Ilie, judetul Suceava


29 decembrie
Dodu Andreea Bianca - Galati,judetul Galati


30 decembrie
Gurita Corina - Vorona, judetul Botosani


31 decembrie
Prodan Zamfira - Barlad, judetul Vaslui

sus