×

Telefoane

HMD Pulse, prima gama de smartphone-uri a producatorului lansata sub brand propriu

HMD Pulse, prima gama de smartphone-uri a producatorului lansata sub brand propriu

26.04.2024, 12:41 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Compania Human Mobile Devices (HMD), cunoscuta pentru telefoanele smart lansate sub brand-ul Nokia, a dezvaluit prima sa gama de smartphone-uri sub brand propriu: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ si HMD Pulse.

Colectia HMD Pulse da tonul gamei proprii de telefoane HMD: design elegant, tonuri de culoare deosebite, estetica moderna. HMD isi doreste ca aceste dispozitive sa arate bine, dar sa fie reparabile, cu linii indraznete si un pret accesibil.

Suntem cu degetul pe pulsul unei noi generatii (de telefoane mobile). Recunoastem nevoile consumatorilor si anticipam tendintele pietei; reparabilitatea este piatra de temelie a unui nou capitol in istoria smartphone-urilor. Uitati de vechile randuieli, pentru ca incepe o noua era a sofisticarii in lumea smartphone-urilor, in care lucrurile au cu adevarat sens.

- Lars Silberbauer, CMO al Human Mobile Devices


thumbsFoto: HMD

Reparabilitatea este un subiect de interes pentru consumatori, si compania CCS insight a observat, in urma unui sondaj, ca interesul pentru dispozitivele mobile ce pot fi reparate acasa a crescut semnificativ atat in UE, cat si in SUA, in ultimul an. Aproximativ 55% dintre respondentii din UE au declarat ca ar dori ca un dispozitiv care a iesit din perioada de garantie sa poata fi reparat la un cost rezonabil, in loc sa fie inlocuit cu un unul nou. In SUA, interesul este, de asemenea, ridicat, cu un procent impresionant de 49%. Totodata, observam ca 47% dintre consumatorii din UE si 48% dintre cei din SUA se declara dispusi sa plateasca putin mai mult pentru produse prietenoase cu mediul, ceea ce arata o inclinatie catre produse mai usor de reparat.

HMD este o companie pioniera in industria smartphone-urilor reparabile. Este incurajator faptul ca familia HMD Pulse le ofera utilizatorilor dispozitive si mai usor de reparat. Si aceasta decizie in materie de design se aliniaza bine cu tendintele de consum pe care le observam in studiile noastre.

- Ben Wood, Chief Analyst la CCS Insight


thumbsFoto: HMD

HMD tocmai a anuntat al patrulea dispozitiv reparabil: HMD Pulse Pro. Angajamentul continuu al acestora in proiectarea telefoanelor care tin cont de nevoia de a putea fi reperate mai usor reprezinta o schimbare incurajatoare in cultura noastra a dispozitivelor de unica folosinta. Ceea ce demonstreaza ca HMD au mentalitatea inovatoare necesara pentru a accelera progresele in domeniul reparabilitatii. Suntem nerabdatori sa devenim parteneri in misiunea lor de a face telefoanele reparabile un lucru normal, nu o exceptie.

- Kyle Wiens, CEO iFixit


Colectia HMD Pulse

Fiecare dispozitiv din noua gama HMD Pulse este proiectat pentru a putea fi reparat acasa, ceea ce HMD numeste "Generatia 1 de dispozitive reparabile". Adica proprietarii de telefoane mobile pot sa inlocuiasca un ecran crapat, un port de incarcare indoit sau o baterie care nu se mai incarca, fara sa fie nevoie de vreo calificare. Utilizatorii pot achizitiona pur si simplu un kit de depanare de la partenerii iFixit.

HMD Pulse Pro: Selfie-uri la alt nivel

HMD Pulse Pro se doreste a fi cel mai nou bun prieten al iubitorilor de selfie-uri. Cu o camera frontala de top care are 50 MP, fotografiile perfecte de vara ce pot fi imortalizate cu aceasta vor fi invidiate de toti. Cu doua degete in semn de salut poate fi pornita functia "Selfie Gesture Navigation". Astfel se pot face poze cu o simpla miscare a mainii, sau "hands-free", imitand o inima cu degetele, indreptand degetul mare in sus sau ridicand ambele maini - perfect pentru selfie-urile de grup. In acelasi timp, selfie-urile neclare pe timp de noapte nu mai sunt motiv de ingrijorare, datorita modului "AI Super Portrait" al HMD Pulse Pro, cu ajutorul caruia HMD promite ca pana si cele mai intunecate selfie-uri vor parea la fel de clare ca ziua.

HMD Pulse Pro de la HMD se doreste a fi si un "statement" de moda, fiind disponibil in trei nuante: Glacier Green, Twilight Purple si Black Ocean. Si culorile nu se rezuma doar la telefon. Pulse Pro Glacier Green are un incarcator asortat, care se vinde separat. Cu un design mereu la zi, HMD il descrie drept "un telefon care te face sa te simti ca o vedeta, dar fara pretul pe care l-ar plati o vedeta pentru un smartphone".

thumbsFoto: HMD Pulse Pro
HMD Pulse+ si HMD Pulse

Fratii mai mici ai HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ si HMD Pulse, ofera o autonomie de pana la 59 de ore, fac parte tot din "Generatia 1 de dispozitive reperabile" si vin in aceleasi trei nuante de culoare. HMD Pulse+, care poate fi achizitionat la un pret de 699 RON, se mandreste cu o camera foto principala de 50 MP si un senzor de profunzime de camp de inalta calitate, in timp ce HMD Pulse, ultimul din seria a primului trio din gama proprie HMD, reprezinta un echilibru intre accesibilitate, performanta si reparabilitate. Cu o camera foto de 13 MP, care vine cu o functie AI HDR inclusa si optimizari automate ale tonurilor de piele, HMD Pulse este un telefon cu ceva putere, desi costa doar 599 RON.

thumbsFoto: HMD Pulse+

Cu specificatii de top la un pret mediu, familia HMD Pulse isi propune sa faca smartphone-urile accesibile pentru toata lumea.

HMD Pulse+ si HMD Pulse vor fi disponibile incepand din luna mai si HMD Pulse Pro va fi disponibil la o data ulterioara.

thumbsFoto: HMD Pulse

Sursa: HMD

Articolul HMD Pulse, prima gama de smartphone-uri a producatorului lansata sub brand propriu apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare