×

Internet fix

Fix Net 4G

Router Wi-Fi inclus si instalare rapidă, fără cabluri

Orange Net 4G

De ce Fix Net 4G?

Cu abonamentele Fix Net 4G te bucuri de internet fix pentru acasă, oriunde în aria de acoperire a rețelei mobile Orange. Alege unul dintre cele două abonamente Fix Net 4G, cu internet prin rețeaua 4G și router Wi-Fi inclus, dedicate exclusiv utilizării în locații fixe.

Huawei B311-221 Flybox 4G White

Viteze

 • Download: pana la 150 Mbps
 • Upload: pana la 50 Mbps

WLAN

 • până la 32 de utilizatori simultan

Altele

 • pachetul comercial conține o antenă externă, care asigură o creștere cu până la 35% a nivelului de semnal 4G

Întrebări frecvente

Activează sau prelungește un abonament de internet fix Fix Net 4G 10 pe 24 de luni până la 27 martie 2022 și vei beneficia de trafic nelimitat 4G. De această ofertă se poate benefica pe un număr maxim de 3 abonamente. Oferta se poate activa doar până la 27 martie 2022, iar traficul nelimitat va fi disponibil cât timp abonamentul de internet activat va fi păstrat în condițiile în care a fost achiziționat. Orice modificare asupra abonamentului va atrage pierderea promoției.

 • Viteza maximă de transfer al datelor: 284.4 Mbps pentru download și 47.5Mbps pentru upload
 • Viteza de transfer al datelor disponibilă în mod normal: 2 Mbps pentru download și 0.5 Mbps pentru upload
 • Viteza minimă de transfer al datelor: 128 Kbps pentru download și 64 Kbps pentru upload

Viteza de navigare pe internet depinde și de echipamentul utilizat.
Aceste detalii se regăsesc și în articolul 2.4.5 din Termeni și condiții generale

Pentru a instala routerul, urmează instrucțiunile din ghidul de instalare aflat în cutia produsului:

 • Introdu cartela SIM în routerul Wi-Fi achiziționat. Înainte de a face acest lucru, este recomandat să dezactivezi codul PIN al cartelei, introducând cartela într-un telefon. Poți dezactiva codul PIN și ulterior, prin interfața de conectare, accesibilă la adresa //192.168.1.1
 • Conectează încărcătorul la priză și la dispozitiv
 • Conectează calculatorul la router folosind un cablu de rețea USB sau prin Wi-Fi

Traficul de internet fix inclus este național. Traficul fix poate fi folosit doar în zona geografică înregistrată.

Zona geografică de utilizare pentru traficul fix se înregistrează automat la prima sesiune de internet din locația respectivă. Zona de utilizare desemnează o rază de 100 de metri.

Orange permite accesul la orice tip de trafic, servicii, aplicații sau conținut, fără limitări, blocări sau tratamente preferențiale.
Unitatea minimă de consum este 1 KB (1 kilobyte), iar traficul de internet neutilizat nu se reportează.
Abonamentele Fix Net 4G nu beneficiază de acces la serviciul de roaming (inclus sau la cerere).

Cu opțiunea Happy Night sesiunile începute și încheiate între orele 00:00 și 7:00 nu consumă din traficul inclus în pachet.

Cu opțiunea Cost Control inclusă în Fix Net 4G 8 și Fix Net 4G 10 nu plătești nimic în plus față de abonamentul lunar. După consumarea traficului inclus în pachet, viteza de transfer se modifică, fiind de până la 256 Kbps pentru download și de până la 128 Kbps pentru upload. Limitarea vitezei de transfer după consumarea traficului inclus va îngreuna utilizarea anumitor servicii, cum ar fi: video-streaming, web browsing etc.

Pentru păstrarea vitezei ridicate de transfer și pentru mai mult trafic de internet inclus, se poate activa o opțiune lunară cu 20 GB trafic suplimentar, pentru 3 euro/lună (TVA inclus).

Orange Cloud este un mod ușor, rapid și sigur de a crea un backup al conținutului tău digital, de a-l sincroniza, vizualiza și distribui ori de câte ori ai nevoie. Cu acest serviciu îți poți păstra pozele, videoclipurile, melodiile, documentele, calendarul și contactele într-un singur loc, în siguranță. Află mai multe detalii pe orange.ro/orange-cloud

Pentru a viziona canalele TV și filmele incluse în abonamentul tău, creează-ți cont online cu numărul abonamentului Fix Net 4G, intră în aplicația Orange TV Go (disponibilă în Google Play și App Store) sau accesează de pe laptop site-ul tvgo.orange.ro folosind datele de autentificare ale contului tău Orange.

Prin beneficiul Movie Go Unlimited inclus în abonamentele Fix Net 4G, ai acces la peste 400 de filme și episoade, inclusiv la îndrăgitele animații Disney. Acesta se va activa automat la prima autentificare în aplicația Orange TV Go sau pe site-ul tvgo.orange ro, folosind datele contului Orange creat cu numărul aferent abonamentului Fix Net 4G. La sfârșitul perioadei contractuale, beneficiul Movie Go Unlimited se va dezactiva automat.

Cu abonamentul tău, ai acces la 21 de canale TV în aplicația Orange TV Go și pe tvgo.orange.ro: Kanal D, TVR 1, TVR 2, Național TV, TVR 3, TVR Internațional, Orange Info, Kiss TV, RomâniaTV, Realitatea, N24 Plus, Look TV HD, Look Plus HD, Neptun TV, B1 TV, Favorit, Etno, Speranța TV, Taraf, Trinitas și VTV. Lista și numărul canalelor din selecția bonus se pot modifica oricând.

Traficul efectuat pentru navigarea în aplicația Orange TV Go, inclusiv Movie Go unlimited și pe site-ul tvgo.orange.ro se consumă din traficul de internet disponibil în pachet.

Găsești informații despre sistemele de operare compatibile pe Cum functioneaza Orange Tv Go?
Accesul la canalele și filmele din oferta Orange TV Go este permis doar de pe teritoriul României și doar pentru uzul personal; este interzisă utilizarea în spații publice sau punerea la dispoziția publicului de către abonații care dețin un abonament Fix Net 4G.

Dacă pe lângă abonamentul Fix Net 4G 8 sau 10 achiziționat pe 24 de luni, deții un abonament de voce sau achiziționezi un abonament de voce pe 24 de luni, atunci vei beneficia de un discount suplimentar de 10 RON (cu TVA) față de prețul standard, iar dacă la acestea adaugi și un abonament de televiziune prin satelit pe 24 luni (World sau Family), vei beneficia de un discount de 15 ron (cu TVA) față de prețul standard la abonamentul Fix Net 4G 8 sau 10.

Înainte de a solicita un abonament Fix Net 4G trebuie să știi că:

Perioada minimă contractuală este de 12 sau 24 de luni. Prețul de achiziție al dispozitivului diferă în funcție de aceasta.
Pentru a putea folosi serviciile Orange trebuie să te afli în aria de acoperire. Citește aici contractul de furnizare a serviciilor.

Poți afla procedurile de management al traficului și politica de utilizare a serviciilor de aici.
Terminalele funcționează doar în rețeaua Orange România - detalii despre deblocare.

Activarea are loc în maximum 4 (patru) zile calendaristice:

 • De la data la care părțile au semnat Contractul, dacă Orange România nu solicită documente sau constituirea unui Fond de garanție sau a unui Avans pentru risc financiar
 • De la data la care Clientul a pus la dispoziția Orange România documentele solicitate cuprinzând informații care să ateste identitatea, adresa și o situație financiară corespunzătoare a Clientului
 • De la data la care Clientul a constituit Fondul de garanție sau Avansul pentru risc financiar
 • De la data instalării Echipamentului DTH (Direct to Home) la Locație

Oferta este valabilă în perioada 26 ianuarie 2022 – 27 martie 2022, cu posibilitate de prelungire.

Pentru mai multe detalii legate de router accesează pagina.

Prețurile în lei pot varia în funcție de cursul de schimb din ziua emiterii facturii. Prețurile serviciilor afișate pe site sunt obținute prin conversie la un curs de 5 lei/€.

sus