×

Politic-Social

Cele mai frumoase mesaje de "la multi ani" de Sfantul Gheorghe. Ce nume sarbatoresc ziua...

Cele mai frumoase mesaje de "la multi ani" de Sfantul Gheorghe. Ce nume sarbatoresc ziua onomastica, pe 23 aprilie

23.04.2024, 08:27 Sursa: mediafax.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Crestinii ortodocsi si catolici il sarbatoresc astazi, 23 aprilie, pe Sfantul Gheorghe . In constiinta populara romaneasca, Sfantul Gheorghe este unul dintre cei mai prezenti sfinti, numeroase biserici purtand hramul sau.

Iata ce mesaje cu urari poti transmite de ziua de nume cu prilejul sarbatorii de Sfantul Gheorghe:

La multi ani! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea asa si tu ne luminezi noua viata. Fie-va viata senina ca rasaritul de soare, iar sufletul mereu curat si tanar ca roua de pe flori. O zi de neuitat care sa tina o viata. Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros "La multi ani", multa sanatate multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi. Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani! Onomastica plina de voie buna. La multi ani, Georgeta, Georgiana/ Gheorghe! Liliac inflorit iti doresc, sa fii cat mai iubit si sa ai cea mai minunata zi de onomastica. La multi ani, Gheorghe! Fie ca incepand cu aceasta zi toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca fara sa mai plece, sa ai doar zile insorite si pline de bucurie. La multi ani. Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Sfantul Gheorghe, al carui nume il porti, mi te-a daruit. Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Gheorghe cat mai frumoasa! La multi ani cu veselie / Sanatate pe vecie / Casa plina de bucate / Dragoste pe saturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La multi ani si sus paharul Iti urez "La multi ani" pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si numai bucurii si liniste interioara. In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru ca porti numele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, iti urez multa sanatate si fericire! Ce nume se sarbatoresc de Sfantul Gheorghe

Gelu;

Geluta;

Gelutu;

Geo;

George;

Georgel;

Georgeta;

Georgi;

Georgiana;

Geta;

Gheorghies;

Gheorghina;

Gheorghita;

Gherghina;

Ghiorghe;

Ghiorghita;

Gica;

Gina.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare