×

Profesii

Business Magazin. Care sunt asteptarile angajatilor si de ce isi schimba atat de des locul de...

Business Magazin. Care sunt asteptarile angajatilor si de ce isi schimba atat de des locul de munca? Ce spun cei care lucreaza in HR

21.04.2024, 18:20 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

"Din ultimii ani am invatat ca trei plus trei fac sase, dar si patru plus doi tot sase fac", spune Gyongyi Hunyadi, human resources manager al VCST Automotive Production, intr-o discutie despre cum ajungem la un echilibru intre ce vor angajatii si ce vor angajatorii. Cu alte cuvinte, solutii sunt, daca esti deschis la minte, flexibil, vorbesti cu oamenii din firma ta si cauti moduri in care sa ajungi la rezultatele de business propuse, dar prin care sa tii si oamenii aproape.

Intr-o lume a muncii in care angajatorii cauta fel si fel de strategii de retentie bazate pe beneficii materiale, s-ar putea ca raspunsul la intrebarea arzatoare a ultimilor ani sa fie mult mai simpla decat ne asteptam: trateaza oamenii cu respect, coboara din birou, vorbeste cu ei si tine-te de cuvant cand faci promisiuni.

"Cursurile de change management pe care le-am invatat inainte au fost egale cu zero pentru ca, pana la urma, lectiile deprinse din tot acest proces si din ultimii trei ani a fost ca trei plus trei egal cu sase, dar si patru plus doi este egal tot cu sase. Asa ca hai sa ne concentram pe rezultat, sa fim destul de creativi ca sa gasim solutii impreuna, managerii, liderii de business sa fie deschisi pentru alte solutii", a declarat Gyongyi Hunyadi in cadrul unui eveniment organizat de OLX Locuri de munca.

Astfel, el subliniaza ca liderii trebuie sa fie flexibili, sa caute solutii bune atat pentru business, cat si pentru angajati si, mai mult decat orice, sa mearga printre ei, sa comunice, sa-i cunoasca. "De asemenea, candidatii sunt acolo, tu doar trebuie sa mergi sa-i cauti, nu sa stai in birou si sa apesi pe ceva sa gasesti, trebuie sa te duci sa ii gasesti. Adica nu-ti cade steluta de pe umar daca te ridici si te duci. Te duci, stai de vorba cu oamenii aia, chiar daca unii chiar au patru clase, te duci la ei, ii iei la tine si ei inveti. Important este sa stai de vorba cu oamenii si sa te cobori sau sa te ridici la nivelul lor", a mai punctat ea.

Cititi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare