×

Zf 24

Crosspoint Real Estate o promoveaza pe Oana Popescu, care a condus departamentul rezidential in...

Crosspoint Real Estate o promoveaza pe Oana Popescu, care a condus departamentul rezidential in ultimii 2 ani, in pozitia de partener

18.04.2024, 10:52 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Crosspoint Real Estateanunta promovarea Oanei Popescu, care a condus departamentul rezidential in ultimii 2 ani, in pozitia de partener al companiei de consultanta imobiliara.

Oana Popescu s-a alaturat Crosspoint in vara anului 2017 si a preluat conducerea departamentului rezidential in 2022, avand printre clienti NEPI Rockcastle, Toyota, APX, Facultatea de Medicina si Farmacie Carol Davila, Nusco Imobiliare, ICHB, Cinema City, Stejarii Rezidential, Alesonor, Media One sau Novum Invest.

"Steve Jobs spunea ca rezultatele exceptionale in afaceri nu se obtin niciodata de o singura persoana, ci de o intreaga echipa. Si eu cred cu tarie acest lucru. Din pozitia de Head of Residential pe care am ocupat-o la Crosspoint, am invatat sa pretuiesc si mai mult oamenii din jurul meu. Munca in echipa este abilitatea de a transforma realizari individuale in obiective organizationale si de a creste simultan performanta intregii companii. Sincronizarea si adaptarea la ritmul fiecarui membru al echipei conduc nu doar la atingerea obiectivelor de grup, ci si la performanta si evolutia individuala a fiecarei persoane implicate.", a declarat noul partener.

Oana Popescu are experienta de peste un deceniu si jumatate in domeniul imobiliar, participand la o serie de tranzactii cu o valoare de peste 60 de milioane de euro.

"Succesul Crosspoint se datoreaza in special oamenilor alaturi de care am construit acest business. Oana a dat intotdeauna dovada de profesionalism, integritate si dedicare fata de rolul sau, iar promovarea in rolul de Partener reprezinta recunoasterea binemeritata a contributiei sale esentiale si a capacitatii sale de a inspira si a conduce. Suntem mandri ca Oana este alaturi de noi in aceasta noua etapa. Este un lider valoros pentru echipa noastra si speram sa fim impreuna pe drumul nostru spre excelenta pentru cat mai mult timp.", adauga Codrin Matei, Principal Partner al Crosspoint Real Estate.

Fondata in 2005, Crosspoint Real Estate ofera atat servicii de tranzactionare si consultanta pentru domeniul imobiliar, cat si solutii financiare pentru toate tipurile de proprietati: birouri, retail, industrial, terenuri, hoteluri si rezidential. Crosspoint Real Estate este asociatul international Savills in Romania, una dintre cele mai mari companii de real estate la nivel mondial.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare