×

Companii

Gabriel Tache, Eaton Romania, un business de peste 1,6 mld. lei cu productie: Cu operatiunile pe...

Gabriel Tache, Eaton Romania, un business de peste 1,6 mld. lei cu productie: Cu operatiunile pe care le avem, echilibram balanta comerciala. Va trebui sa producem si mai mult odata cu cresterea energiei verzi

18.04.2024, 16:00 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

¬ Nevoia de investitii la nivelul retelelor in vederea mentinerii continuitatii in alimentarea cu energie odata cu intrarea a tot mai multor surse variabile de producere a energiei va determina si cresterea afacerilor Eaton Romania, filiala locala a gigantului american Eaton, a precizat Gabriel Tache, general manager, Eaton Romania, in cadrul interventiei sale de la ZF Power Summit, eveniment care a avut loc in perioada 27-29 februarie in Bucuresti. Eaton Electro Productie, subsidiara locala a gigantului american Eaton, care detine doua fabrici in judetul Maramures (Sarbi si Busag) unde produce tablouri electrice si confectii metalice, a raportat pentru 2022 o cifra de afaceri de 1,6 mld. lei (324,7 mil. euro), in crestere cu 17,8% fata de anul anterior, cand compania a avut afaceri de 1,359 mld. lei (276,3 mil. euro). Eaton Electro Productie a realizat in 2022 un profit net de 78,7 mil. lei (aproximativ 16 mil. euro), mai mare cu 18,5% fata de anul precedent, cand compania a obtinut un castig net de 66,4 mil. lei (13,5 mil. euro), conform datelor publice. Eaton Electro Productie a ajuns anul trecut la un numar mediu de 2.376 de angajati, cu 139 mai multi decat in 2021. In urma cu 11 ani, americanii de la Eaton au deschis in Busag, la Tautii Magheraus, cea de-a doua fabrica din Maramures, specializata in productia tablourilor electrice. Prin aceasta investitie, Eaton Electro Productie a devenit cea mai mare companie producatoare din regiunea de nord-vest a tarii. Compania americana este prezenta de 22 de ani in Maramures, unitatile de la Busag si Sarbi fiind concepute pentru fabricarea componentelor si tablourilor electrice pentru diverse echipamente destinate pietei europene. Prezent la ZF Power Summit 2024, Gabriel Tache, general manager, Eaton Romania, a precizat ca in contextul cresterii proiectelor de energie verde, care prin caracterul productiei introduc o doza mare de volatilitate in sistem, necesarul de investitii in retele va creste simtitor si astfel si afacerile companiei.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare