×

Internet

Abonamentele Net

 • internet pentru rețele sociale și chat sau internet nelimitat pentru tableta ta
 • până la 5 € reducere lunară la prețul abonamenului, daca este activat la cumpărarea unei tablete sau a unui laptop
 • 1 € reducere la abonamentul Net și mai mult internet pentru smartphone când adaugi un abonament Net la un abonament de voce, prin ofertele Family și Orange Share

Oferta Netflix 6 luni cadou este valabilă până la 17 ianuarie 2022 pentru clienții care activează sau prelungesc un abonament de voce sau date mobile cu o valoare minimă de 15 euro
(Smart 15, Smart Plus 20, Smart Plus 25 sau Net 5G 15).
Vezi detalii

Poți beneficia de promoție până la data de 31 martie 2022. Oferta este valabilă timp de 6 luni pentru abonamentul Netflix Standard (HD) în valoare de 9,99 euro/lună. Pentru clienții Netflix existenți, promoția se va acorda în contul lor Netflix sub forma unui credit în valoare de 59,94 euro, din care va fi scăzută lunar contravaloarea abonamentului lor Netflix. Pentru clienții noi Netflix, după consumarea creditului alocat în cadrul promoției, abonamentul Netflix va fi taxat automat pe factura Orange. Creditul alocat poate fi folosit și pentru alte abonamente Netflix, dar perioada de valabilitate a ofertei se va modifica. Prețurile abonamentelor Netflix pot fi modificate oricând. Abonamentul Netflix poate fi anulat în orice moment. Pentru acces rapid la conținutul Netflix, clientul are nevoie de un dispozitiv compatibil Netflix (fabricat și vândut separat) și o conexiune la internet. Oferta nu poate fi răscumpărată sau returnată în numerar, se supune legilor în vigoare și nu poate fi schimbată cu abonamente cadou Netflix.

Vezi aici termenii și condițiile ofertei Netflix 6 luni cadou.

Spațiul Economic European este compus în acest moment din statele membre ale Uniunii Europene, Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

Consumul de internet în roaming SEE este limitat în conformitate cu prevederile art. 4 din Regulamentul nr. 2016/2286. Limita se aplică pentru consumul internetului inclus în abonamentul sau în bonusuri. Consumul beneficiilor din abonament (minute, SMS, MB) este reglementat de politica de utilizare rezonabilă a Serviciilor de Roaming SEE și este supus Regulamentului UE nr. 531/2012.

Orange Love
fibră + TV + Netflix cadou 12 luni

Ai cel mai rapid internet prin fibră, TV prin cablu și servicii de voce.

Orange Family

1€ reducere la fiecare abonament Net adăugat în familie.

Ofertă valabilă exclusiv pentru clienții existenți cu o vechime de minim 18 luni, la prelungirea contractuală a unui abonament Orange Net pe 24 de luni. Oferta valabilă în magazinele Orange sau partenere până la 17 ianuarie 2022, cu posibilitatea de prelungire. Verifică eligibilitatea în cel mai apropiat Orange Shop.

Servicii

Întrebări frecvente

Poți beneficia de această ofertă până la data de 17 ianuarie 2022, dacă activezi sau prelungești pe 24 de luni un abonament de voce sau date mobile cu valoare minimă de 15 euro (Smart 15, Smart Plus 20, Smart Plus 25 sau Net 5G 15).

Promoția Netflix 6 luni cadou este disponibilă doar pentru clienții persoane fizice.

Cum pot beneficia de oferta Netflix?

1. Prin SMS la 3520

 • Trimite un SMS la 3520 cu textul NETFLIX.
  Trimite acest mesaj de pe numărul abonamentului de voce sau de date pe care ai beneficiat de promoția Netflix
 • După ce ai trimis SMS-ul, vei primi ca răspuns un mesaj care conține detaliile de activare a ofertei
 • Accesează linkul din mesajul primit și vei fi redirecționat către site-ul netflix.com
 • Pe site-ul netflix.com poți beneficia de promoție fie pe un cont nou Netflix, fie pe un cont Netflix existent

2. Din My Orange

 • Autentifică-te în My Orange cu datele contului Orange pe care gestionezi codul de client care a beneficiat de promoția Netflix și asigură-te că ai drepturi de admin pe acel cont
 • Accesează bannerul Netflix pentru a ajunge direct în pagina dedicată Netflix (dacă ai drepturi de admin)
 • Selectează abonamentul marcat cu simbolul “cadou”

 • Dă click pe butonul „Continuă” și vei primi un mesaj pe numărul abonamentului eligibil de promoție

 • Accesează linkul din mesajul primit și vei fi redirecționat către site-ul netflix.com
 • Pe site-ul netflix.com poți beneficia de promoție fie pe un cont nou Netflix, fie pe un cont Netflix existent

Până la ce dată pot beneficia de promoția Netflix?

Poți beneficia de promoția Netflix până la data de 31 martie 2022.

Care este tipul de abonament Netflix de care pot beneficia în cadrul acestei promoții?

În cazul în care dorești să alegi un alt abonament Netflix decât cel Standard, după activarea promoției creditul se va consuma mai încet dacă alegi abonamentul Netflix Basic sau mai repede dacă alegi abonamentul Netflix Premium.
După consumarea creditului alocat, dacă aveai deja un cont Netflix pe care ai beneficiat de ofertă, vei reveni la modalitatea de plată anterioară promoției. În cazul în care ai beneficiat de ofertă pe un cont nou Netflix, vei fi tarifat pe factura Orange a abonamentului care a fost compatibil cu promoția Netflix.

Ce abonamente Netflix sunt disponibile?

Poți găsi lista completă cu abonamentele Netflix disponibile aici: netflix.com/signup.
Alege abonamentul care ți se potrivește. Poți schimba oricând abonamentul cu unul la un preț mai mic sau mai mare.

Cum voi fi tarifat pentru abonamentul Netflix după terminarea promoției?

Dacă ești client nou Netflix, după consumarea creditului alocat în cadrul promoției, serviciul Netflix va fi taxat automat pe factura abonamentului tău Orange cu care ai beneficiat de promoție. Înainte de expirarea promotiei, vei primi un email de notificare pe adresa de email asociată contului tău Netflix.
Dacă ești client existent Netflix, promoția se va acorda în contul tău Netflix sub forma unui credit în valoare de 59,94 euro, din care va fi scăzută lunar contravaloarea abonamentului Netflix. După consumarea creditului alocat vei reveni la modalitatea de plată anterioară activării ofertei.
Pentru detalii despre facturare, accesează Netflix.com/account și verifică secțiunea “Date de facturare”.

Dacă am deja un abonament activ Netflix, pot beneficia de oferta Netflix?

Da, poți beneficia de promoție chiar dacă ai un abonament activ Netflix. În contul tău Netflix se va aloca un credit în valoare de 59,94 €, din care va fi scăzută contravaloarea abonamentului tău Netflix.

Dacă am deja un abonament Netflix pe care îl plătesc cu cardul și beneficiez de promoția Netflix, se va modifica modalitatea de plată?

După consumarea creditului alocat prin această ofertă vei reveni la modalitatea de plată pe care o utilizai înainte de a beneficia de promoție.

Dacă anulez abonamentul Netflix în perioada în care beneficiez de această ofertă, ce se va întâmpla cu creditul alocat în contul meu, dar care nu a fost consumat?

Îți poți anula abonamentul Netflix oricând, dar abonamentul Netflix se va încheia doar după ce creditul oferit în cadrul acestei promoții a fost consumat în totalitate. Până atunci, abonamentul Netflix se va reînnoi atâta timp cât în contul Netflix există credit disponibil pentru acoperirea contravalorii abonamentului lunar.
Poți anula abonamentul tău Netflix dacă accesezi www.netflix.com/cancelplan.

Am uitat datele de autentificare pentru contul meu Netflix. Cum le pot recupera?

Dacă știi adresa de email folosită la crearea contului Netflix și ai uitat parola, accesează netflix.com/LoginHelp pentru resetarea parolei.

Dacă ai uitat adresa de e-mail folosită la crearea contului Netflix și ai beneficiat de promoția Netflix pe un cont nou, urmează pașii de mai jos:

 • Autentifică-te în My Orange și accesează bannerul Netflix. Vei ajunge în pagina dedicată Netflix din My Orange
 • Identifică abonamentul pe care care ai beneficiat de promoție
 • Dă click pe […] și alege “Parolă uitată”. Vei fi direcționat către o pagină unde adresa ta de e-mail este precompletată. După ce te autentifici în contul Netflix de pe această pagină, vei putea actualiza adresa de e-mail.

Cum pot schimba tipul de abonament Netflix?

Pentru a schimba abonamentul Netflix de care beneficiezi, accesează site-ul netflix.com/changeplan și alege tipul de abonament care se potrivește nevoilor tale.

Oferta este disponibilă între 09 noiembrie 2021 – 17 ianuarie 2022, cu posibilitate de prelungire.

Combină un abonament de internet (Net sau Net5G) cu unul de voce (Fun) într-un pachet Orange Share și poți folosi la comun traficul de internet mobil inclus în abonamentul tău de voce și traficul din abonamentul de internet (format din internetul inclus plus 50% bonus), atât pe telefon cât și pe tabletă, ceas, modem sau alt gadget inteligent, în funcție de tipul de acces al fiecărui abonament în parte.
În cazul în care combini un abonament Fun cu Net5G 15 care include internet nelimitat, vei primi internet nelimitat și pe abonamentul de voce Fun atât timp cât se păstrează active cele două abonamente în oferta Orange Share.
Pentru a accesa oferta Orange Share, solicită în magazin combinarea abonamentului Fun cu cel de internet mobil (Net 10 sau Net5G 15).

Traficul de internet neconsumat disponibil pe fiecare abonament va fi pus la comun și va putea fi consumat de pe oricare dintre abonamentele tale.

Poți renunța la oferta Share sau poți scoate anumite abonamente de internet din acest grup, începând cu următoarea dată de facturare.

Abonamentul de internet nu poate face parte din mai multe pachete Orange Share în același timp.

Politica de utilizare rezonabilă a serviciilor de roaming în Spațiul Economic European (SEE) constă în limitarea consumului serviciilor de date în roaming în SEE în conformitate cu prevederile Art. 4 din Regulamentul nr. 2016/2286. Limita se aplică la consumarea traficului de internet oferit de abonamentul Net (luând în calcul inclușiv bonusurile din oferta comercială sau orice alte beneficii).

Limita de consum pentru internet în roaming în SEE (calculată din beneficiile de date incluse în abonament și bonusuri) la abonamentul Net5G 15 este:

Abonamentul Net5G 15fără tabletăcu tabletă
Preț lunar (euro cu TVA)1510
Limita maxima (GB) din abonament și bonusuri8.405.60

Abonamentul Net5G 15 include trafic de internet valabil și în rețeaua 5G, dacă ai o tableta sau un modem compatibile. Viteza maximă estimată de transfer în rețeaua 5G este de 1200 Mbps pentru download și 100 Mbps pentru upload. Vezi orașele cu acoperire 5G aici. Viteza maximă estimată de transfer 5G/4G+/3G+ este de 1200/355,6/38,04 Mbps pentru download și 100/47,5/5,04 Mbps pentru upload și este calculată conform prevederilor Regulamentului UE 2015/2120 și ale Ghidului Organismului Autorităților Europene de Reglementare în Domeniul Comunicațiilor BOR(16) 127/2016. Viteza promovată este egală cu cea maximă estimată.

Datorită unor limitări tehnice în afara controlului Orange România activarea serviciilor de tip VPN sau care cripteaza traficul de date/ascund adresa IP a dispozitivului folosit (incluse în sistemul de operare al dispozitivului sau aplicații dedicate) poate afecta viteza de transfer și traficul de internet. În acest caz, traficul de internet care ar trebui să fie gratuit va fi scăzut din resursele disponibile sau tarifat.

Abonamentul Net 10 are net inclus pentru următoarele rețele sociale și servicii de chat: Facebook, Instagram, Facebook Messenger, Pinterest, Snapchat, Tik Tok, Twitter.
Traficul de internet pentru rețele sociale și chat este gratuit atât timp cât ai traficul de internet rămas disponibil în abonament. După consumarea traficului de internet inclus, traficul de date în rețele sociale și chat va fi taxat la tarif standard.
Traficul efectuat prin accesarea linkurilor externe din aplicațiile și webșite-urile rețelor sociale și serviciilor de chat nu este inclus.
Traficul efectuat prin apelurile video în timp real nu este inclus.
Datorită unor limitări tehnice în afara controlului Orange România activarea serviciilor de tip VPN sau care cripteaza traficul de date/ascund adresa IP a dispozitivului folosit (incluse în sistemul de operare al dispozitivului sau aplicații dedicate) poate afecta viteza de transfer și traficul de internet. În acest caz, traficul de internet care ar trebui să fie gratuit va fi scăzut din resursele disponibile sau tarifat.
În cazul în care ai o aplicație de rețele sociale sau messaging și vrei să intri într-un parteneriat cu Orange pentru includerea acesteia în oferta pentru abonamentele Net 10 și Net5G 15 , scrie-ne aici și iti vom răspunde în maximum 30 de zile calendaristice.
Aplicația poate fi inclusă în ofertă în 45 de zile calendaristice de la semnarea unui contract între Orange și deținătorul acesteia, cu condiția ca acesta să poată comunica adresele IP foloșite în cadrul promoției în termen de maximum 10 zile calendaristice de la semnarea contractului.

Prețurile dispozitivelor cumpărate împreună cu un abonament Orange variază în funcție de perioada contractuală aleasă.
Cu abonamentele Net pe 2 ani poți alege o tabletă sau un laptop nou cu plata in rate direct pe factura Orange, conform condițiilor de eligibilitate sau cu cardul de credit Orange Money. În plus, primești 3 € sau 5 € reducere lunară la abonament.
În cazul în care alegi un modem, la cumpărarea împreună cu un abonament Net te bucuri de un preț special.

Acum poți cumpăra tableta preferată cu un nou abonament, în rate pe factura Orange. Este simplu și rapid, fără să faci un credit la bancă. Dacă ești client Orange de cel puțin 18 luni, poți plăti dispozitivul dorit în până la 24 de rate, direct pe factura ta Orange, conform condițiilor de eligibilitate.

Cu opțiunea Happy Night, traficul național (inclusiv către Rețele Sociale și Chat) realizat în intervalul 0:00-7:00 (ora României) nu consumă din traficul inclus în pachet.

După consumarea traficului inclus, viteza de transfer rămâne constantă, iar consumul suplimentar în afara intervalului Happy Night 0:00-7:00 va fi taxat cu 1,5 euro/2 GB (TVA inclus). Poți activa opțiunea Cost Control la cerere, gratuit, evitând astfel taxarea pentru trafic suplimentar.
Unitatea minimă de consum este 1 KB (1 kilobyte). Traficul de internet neconsumat nu se reportează.

Abonamentele Net oferă acces la serviciul SMS național sau în roaming, în funcție de caracteristicile abonamentului. Tariful pentru un SMS este de 0,06 euro/SMS (TVA inclus). Verifică aici tarifele pentru SMS în roaming.

Iată ce trebuie să faci pentru a viziona prin Orange TV Go canalele și filmele incluse în abonamentul tău:

 • Descarcă aplicația Orange TV Go din Google Play sau App Store sau accesează site-ul tvgo.orange.ro
 • Creează-ți cont online cu numărul abonamentului Orange pe My Orange
 • Conectează-te în aplicația Orange TV Go direct cu numărul de telefon al abonamentului Orange sau pe site-ul tvgo.orange.ro cu datele contului Orange creat cu numărul de abonament

Cu abonamentele Orange mai mici de 10 € ai acces la 29 de canale TV în aplicația Orange TV Go și pe tvgo.orange.ro: Kanal D, Aleph News, TVR 1, TVR 2, Național TV, TVR 3, TVR Internațional, Antena 3, Prima TV, Orange Info, Kiss TV, Cinemaraton HD, România TV, Realitatea Plus, National 24 Plus, Look Sport HD, Look Sport+ HD, Look Sport 2 HD, Look Sport 3 HD, Magic TV, Rock TV, B1 TV, Favorit, Etno, Speranța TV, Profit.ro, Taraf, Trinitas și VTV.

Dacă ai un abonament Orange de minimum 10 €, ai în plus acces în aplicația Orange TV Go la canalele PRO: PRO TV HD, PRO X HD, PRO CINEMA, PRO 2 HD și PRO GOLD. Canalele PRO pot fi vizionate doar pe telefon și tabletă, prin intermediul aplicației Orange TV Go de către clienții care au un abonament de voce sau date mobile, dar nu pot fi vizionate pe site-ul tvgo.orange.ro sau pe televizor prin intermediul aplicației Orange TV Go pentru Smart TV, al unui TV Go box sau prin Chromecast.

Lista și numărul canalelor din selecția bonus se pot modifica oricând.

Cu opțiunea Movie Go Unlimited din Orange TV Go, inclusă în abonamentele Orange de minimum 10 €, ai acces la peste 400 de filme și episoade, inclusiv la îndrăgitele animații Disney. Opțiunea se va activa automat la prima autentificare în aplicația Orange TV Go sau pe site-ul tvgo.orange ro. La sfârșitul perioadei contractuale, opțiunea Movie Go Unlimited se va dezactiva automat.

Traficul efectuat în Orange TV Go se consumă din traficul de internet disponibil în abonament și, după terminarea acestuia, se taxează la tarif standard.

Găsești informații despre sistemele de operare compatibile cu aplicația Orange TV Go aici.

Traficul efectuat de aplicatiile Orange Cloud și Antivirus este nelimitat și gratuit atât timp cât ai beneficii de internet disponibile în abonament. Dupa consumarea acestora, va fi taxat la tariful standard. Traficul efectuat în roaming SEE pentru aplicatiile Cloud și Antivirus se scade din limita de consum a serviciilor de internet în roaming în SEE. Dupa depașirea limitei de consum, se va aplica tariful corespunzator serviciilor de internet, conform abonamentului pentru tot traficul, inclusiv pentru cel catre aplicațiile incluse în pachet.

Datorită unor limitări tehnice în afara controlului Orange România activarea serviciilor de tip VPN sau care cripteaza traficul de date/ascund adresa IP a dispozitivului folosit (incluse în sistemul de operare al dispozitivului sau aplicații dedicate) poate afecta viteza de transfer și traficul de internet. În acest caz, traficul de internet care ar trebui să fie gratuit va fi scăzut din resursele disponibile sau tarifat.

sus