×

Internet

Abonamentele Net

  • internet pentru rețele sociale și chat sau internet nelimitat pentru tableta ta
  • până la 5 € reducere lunară la prețul abonamenului, daca este activat la cumpărarea unei tablete sau a unui laptop
  • 1 € reducere la abonamentul Net și mai mult internet pentru smartphone când adaugi un abonament Net la un abonament de voce, prin ofertele Family și Orange Share

Spațiul Economic European este compus în acest moment din statele membre ale Uniunii Europene, Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

Consumul de internet în roaming SEE este limitat în conformitate cu prevederile art. 4 din Regulamentul nr. 2016/2286. Limita se aplică pentru consumul internetului inclus în abonamentul sau în bonusuri. Consumul beneficiilor din abonament (minute, SMS, MB) este reglementat de politica de utilizare rezonabilă a Serviciilor de Roaming SEE și este supus Regulamentului UE nr. 531/2012.

Orange Love
fibră + TV + HBO inclus

Ai cel mai rapid internet prin fibră, TV prin cablu și servicii de voce.

Orange Family

1€ reducere la fiecare abonament Net adăugat în familie.

Ofertă valabilă exclusiv pentru clienții existenți cu o vechime de minim 18 luni, la prelungirea contractuală a unui abonament Orange Net pe 24 de luni. Oferta valabilă în magazinele Orange sau partenere până la 31 iulie, cu posibilitatea de prelungire. Verifică eligibilitatea în cel mai apropiat Orange Shop.

Servicii

Întrebări frecvente

Oferta este disponibilă între 18 august – 02 noiembrie 2021, cu posibilitate de prelungire.

Combină un abonament de internet (Net sau Net5G) cu unul de voce (Fun) într-un pachet Orange Share și poți folosi la comun traficul de internet mobil inclus în abonamentul tău de voce și traficul din abonamentul de internet (format din internetul inclus plus 50% bonus), atât pe telefon cât și pe tabletă, ceas, modem sau alt gadget inteligent, în funcție de tipul de acces al fiecărui abonament în parte.
În cazul în care combini un abonament Fun cu Net5G 15 care include internet nelimitat, vei primi internet nelimitat și pe abonamentul de voce Fun atât timp cât se păstrează active cele două abonamente în oferta Orange Share.
Pentru a accesa oferta Orange Share, solicită în magazin combinarea abonamentului Fun cu cel de internet mobil (Net 10 sau Net5G 15).

Traficul de internet neconsumat disponibil pe fiecare abonament va fi pus la comun și va putea fi consumat de pe oricare dintre abonamentele tale.

Poți renunța la oferta Share sau poți scoate anumite abonamente de internet din acest grup, începând cu următoarea dată de facturare.

Abonamentul de internet nu poate face parte din mai multe pachete Orange Share în același timp.

Politica de utilizare rezonabilă a serviciilor de roaming în Spațiul Economic European (SEE) constă în limitarea consumului serviciilor de date în roaming în SEE în conformitate cu prevederile Art. 4 din Regulamentul nr. 2016/2286. Limita se aplică la consumarea traficului de internet oferit de abonamentul Net (luând în calcul inclușiv bonusurile din oferta comercială sau orice alte beneficii).

Limita de consum pentru internet în roaming în SEE (calculată din beneficiile de date incluse în abonament și bonusuri) la abonamentul Net5G 15 este:

Abonamentul Net5G 15fără tabletăcu tabletă
Preț lunar (euro cu TVA)1510
Limita maxima (GB) din abonament și bonusuri8.405.60

Abonamentul Net5G 15 include trafic de internet valabil și în rețeaua 5G, dacă ai o tableta sau un modem compatibile. Viteza maximă estimată de transfer în rețeaua 5G este de 1200 Mbps pentru download și 100 Mbps pentru upload. Vezi orașele cu acoperire 5G aici. Viteza maximă estimată de transfer 5G/4G+/3G+ este de 1200/355,6/38,04 Mbps pentru download și 100/47,5/5,04 Mbps pentru upload și este calculată conform prevederilor Regulamentului UE 2015/2120 și ale Ghidului Organismului Autorităților Europene de Reglementare în Domeniul Comunicațiilor BOR(16) 127/2016. Viteza promovată este egală cu cea maximă estimată.

Abonamentul Net 10 are net inclus pentru următoarele rețele sociale și servicii de chat: Facebook, Instagram, Facebook Messenger, Pinterest, Snapchat, Tik Tok, Twitter.
Traficul de internet pentru rețele sociale și chat este gratuit atât timp cât ai traficul de internet rămas disponibil în abonament. După consumarea traficului de internet inclus, traficul de date în rețele sociale și chat va fi taxat la tarif standard.
Traficul efectuat prin accesarea linkurilor externe din aplicațiile și webșite-urile rețelor sociale și serviciilor de chat nu este inclus.
Traficul efectuat prin apelurile video în timp real nu este inclus.
În cazul în care ai o aplicație de rețele sociale sau messaging și vrei să intri într-un parteneriat cu Orange pentru includerea acesteia în oferta pentru abonamentele Net 10 și Net5G 15 , scrie-ne aici și iti vom răspunde în maximum 30 de zile calendaristice.
Aplicația poate fi inclusă în ofertă în 45 de zile calendaristice de la semnarea unui contract între Orange și deținătorul acesteia, cu condiția ca acesta să poată comunica adresele IP foloșite în cadrul promoției în termen de maximum 10 zile calendaristice de la semnarea contractului.

Prețurile dispozitivelor cumpărate împreună cu un abonament Orange variază în funcție de perioada contractuală aleasă.
Cu abonamentele Net pe 2 ani poți alege o tabletă sau un laptop nou cu plata in rate direct pe factura Orange, conform condițiilor de eligibilitate sau cu creditul MyReserve. In plus, primești 3 € sau 5 € reducere lunară la abonament.
In cazul in care alegi un modem, la cumpărarea împreună cu un abonament Net te bucuri de un preț special.

Acum poți cumpăra tableta preferată cu un nou abonament, în rate pe factura Orange. Este simplu și rapid, fără să faci un credit la bancă. Dacă ești client Orange de cel puțin 18 luni, poți plăti dispozitivul dorit în până la 24 de rate, direct pe factura ta Orange, conform condițiilor de eligibilitate.

Cu opțiunea Happy Night, traficul național (inclusiv către Rețele Sociale și Chat) realizat în intervalul 0:00-7:00 (ora României) nu consumă din traficul inclus în pachet.

După consumarea traficului inclus, viteza de transfer rămâne constantă, iar consumul suplimentar în afara intervalului Happy Night 0:00-7:00 va fi taxat cu 1,5 euro/2 GB (TVA inclus). Poți activa opțiunea Cost Control la cerere, gratuit, evitând astfel taxarea pentru trafic suplimentar.
Unitatea minimă de consum este 1 KB (1 kilobyte). Traficul de internet neconsumat nu se reportează.

Abonamentele Net oferă acces la serviciul SMS național sau în roaming, în funcție de caracteristicile abonamentului. Tariful pentru un SMS este de 0,06 euro/SMS (TVA inclus). Verifică aici tarifele pentru SMS în roaming.

Iată ce trebuie să faci:
1. Creează-ți cont online cu numărul abonamentului Orange pe My Orange
2. Descarcă aplicația Orange TV Go din Google Play sau App Store sau accesează de pe laptop site-ul tvgo.orange.ro
3. Conectează-te în aplicație sau pe site cu datele de autentificare ale contului tău Orange. De asemenea, în aplicația Orange TV Go te poți autentifica direct cu numărul de telefon al abonamentului tău Orange.
Cu opțiunea Movie Go Unlimited din Orange TV Go ai acces la peste 400 de filme și seriale, inclușiv la îndrăgitele animații Disney. Opțiunea se va activa automat la prima autentificare în aplicația Orange TV Go sau pe tvgo.orange ro, foloșind datele contului My Orange creat cu numărul corespunzător abonamentului Orange. La sfârșitul perioadei contractuale, opțiunea Movie Go Unlimited se va dezactiva automat.
In plus, ai acces în aplicația Orange TV Go la canalele PRO: PRO TV HD, PRO X HD, PRO CINEMA, PRO 2 HD, PRO GOLD și PRO TV INTERNAȚIONAL. Lista și numărul canalelor din selecția bonus se pot modifica oricând.
Traficul efectuat în Orange TV Go și Movie Go Unlimited consumă din traficul de internet disponibil în abonament și, după terminarea acestuia, se taxează la tarif standard.
Găsești informații despre sistemele de operare compatibile cu aplicația Orange TV Go aici.
Accesul la canalele și filmele din oferta Orange TV Go este permis doar de pe teritoriul României și doar pentru uz personal; este interzisă utilizarea în spații publice sau punerea conținutului la dispoziția publicului de către abonații care au un abonament Orange.

Traficul efectuat de aplicatiile Orange Cloud și Antivirus este nelimitat și gratuit atât timp cât ai beneficii de internet disponibile în abonament. Dupa consumarea acestora, va fi taxat la tariful standard. Traficul efectuat în roaming SEE pentru aplicatiile Cloud și Antivirus se scade din limita de consum a serviciilor de internet în roaming în SEE. Dupa depașirea limitei de consum, se va aplica tariful corespunzator serviciilor de internet, conform abonamentului pentru tot traficul, inclusiv pentru cel catre aplicațiile incluse în pachet.

sus