Soluții Security Operations Center (SOC)

Compania ta are capacitatea de a detecta și reacționa
în cazul amenințărilor cibernetice

 

Soluțiile Security Operations Center (Centrul de Operațiuni de Securitate) au rolul de a proteja activitatea unei companii de riscul ca informațiile, aplicațiile, bazele de date, serverele și stațiile de lucru, datele și sistemele să fie modificate, copiate sau distruse. Serviciul este responsabil de identificarea, investigarea, prioritizarea, escaladarea și rezolvarea problemelor, care de cele mai multe ori, sunt generate intenționat sau accidental de către resursa umană.

Misiunea soluțiilor SOC este de a oferi organizațiilor clienților o capacitate de detectare și reacție extrem de matură, menită să atenueze amenințările care pun în pericol activele lor comerciale cele mai critice. Serviciile Security Operation Center (SOC) definesc operațiunile de securitate pentru a răspunde amenințărilor cibernetice emergente și în curs de desfășurare.

Caracteristicile Security Operations Center

  • Security Operation Center (SOC) vizează asigurarea protecției securității cibernetice față de clienți, îmbunătățirea permanentă a gradului de maturitate al organizației referitor la răspunsul față de riscurile aferente securității informatice prin monitorizarea, detectarea, alertarea, raportarea și reacția la problemele de securitate.
  • Security Operations Center (SOC) utilizează o combinație de soluții tehnologice și un set puternic de procese pentru a monitoriza și analiza activitatea pe relee, servere, aplicații, site-uri Web și alte sisteme, operate de specialiști cu înaltă calificare.
  • Serviciile SOC sunt furnizate de o echipă dedicată care monitorizează rețelele, serverele, dispozitivele și alte active pentru a proteja datele sensibile și pentru a se conforma reglementărilor din industrie sau guvernamentale.
  • Tehnologia SOC va colecta date despre evenimentele și înregistrările de securitate prin fluxuri de date, telemetrie, capturarea pachetelor de date, syslog și alte metode, astfel încât datele să poată fi corelate și analizate pentru a identifica cu precizie incidentele de securitate.
  • Atunci când se detectează o activitate anormală care ar putea indica un compromis de securitate, Serviciile SOC asigură faptul că situația va fi recunoscută, analizată și abordată într-o manieră profesională, de la detectare la rezoluție finală.

Beneficiile Security Operations Center

Soluțiile SOC îți asigură conformitatea cu standardele de protecție a datelor și Securitate a rețelelor și a sistemelor informatice naționale și UE: GDPR, NIS-D cu măsuri specifice fiecărei etape:

Pentru prevenție: sisteme avansate bazate pe algoritmi predictivi utilizate pentru identificarea timpurie a noilor atacuri

Pentru că funcționează continuu: 24/7

Pentru detecție: Threat Intelligence, Threat Hunting, SIEM Security Information & Event Management)

Pentru că peste 20 de cyber-experți asigură furnizarea serviciilor SOC

Pentru reacție: răspuns la incident, IT forensics, analiză malware

Serviciile SOC nu necesită investiții CAPEX din partea clienților

Soluțiile SOC la Orange Business Services îți asigurp stocarea log-uri de securitate, agregarea centralizată, monitorizarea, analizarea, corelarea log-urilor și informarea imediată în cazul evenimentelor de securitate.

Partenerii noștri

contact Created with Sketch.

Contactează echipele noastre de consultanți

Dacă dorești să afli mai multe informații despre soluțiile Orange Business Services pentru compania ta sau despre cum poți achiziționa și activa serviciul, contactează reprezentantul dedicat din echipa Relații cu Clienții sau apelează un consultant Telesales Orange.

776 (apel gratuit din rețeaua Orange)

0374.44.7766 (apel taxabil)

Vrei să afli mai multe despre soluțiile Orange sau să primești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale și te vom contacta în maximum 1 zi, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Trimite