×

Un om, o carte – de vorbă cu scriitorul Alex Moldovan

Intrăm astăzi pe tărâmul cărților pentru adolescenți și vorbim cu scriitorul Alex Moldovan și cartea lui de debut: ”Olguța și un bunic de milioane” apărută la Editura Arthur.

articol
Alexandru Coman s-a născut în 1977 la Cluj, unde locuiește și acum. E pasionat de literatura pentru copii, de jazz și iubește animalele. A tradus peste 30 de cărți de gen, printre care Aru Shah și sfârșitul timpului de Roshani Chokshi și Harry Potter și Prințul Semisânge a lui J.K. Rowling.

Romanul său de debut, ”Olguța și un bunic de milioane” este povestea unei adolescente rebele, puțin cam neîndemânatice, foarte inteligentă și cu un simț al umorului deosebit, care nu prea are prieteni și care se vede nevoită să petreacă un întreg week-end cu o mătușă pe care nici nu o cunoaște. Aventurile prin care trece ea până ajunge să îl cunoască pe bunicul de milioane, sunt demne de un film de acțiune pentru copii, care sunt sigură că ar avea mult succes.

Cartea ”Olguța și un bunic de milioane” care a ajuns printre finaliștii concursului Trofeul Arthur, ediția 2014, se găsește la Editura Arthur alături de alte cărți pentru copii și adolescenți despre care vom mai vorbi în edițiile viitoare.

Vă invit să îl cunoașteți si voi pe Alex Moldovan, care a avut amabilitatea să stea de vorbă cu Florin și să ne spună mai multe despre cărțile lui.

 


Vă doresc o toamnă blandă și să aveți spor în toate!
 

Descoperă și alte informații despre acest topic sau împărtășește experiența în Comunitatea Orange.

Intreabă comunitatea, află ce se discută, răspunde la intrebări și vezi ce beneficii poți câștiga.

Intră în comunitate
Orange comunitate


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Alina Dumitrescu
Salut! Sunt la Orange de foarte mulți ani, din care 14 în Customer Service. Pasiunea mea pentru digital și tot ce înseamnă online m-au făcut să ma indrept către Divizia Online. Aici îmi dau seama, în fiecare zi, că a fi digital înseamnă că poți să îți simplifici viața foarte mult. Și am decis să împărtășesc asta cu voi.