×

Un om, o carte - de vorbă cu scriitoarea Adina Rosetti

Vă invit atăzi să o cunoașteți pe scriitoarea Adina Rosetti, autoarea volumului ”Vremea vrajitoarei niciodată” din seria de cărți pentru adolescenți ”Cronicile domnișoarei poimâine” .

articol
Nu știu alții cum sunt, dar eu, recunosc, nu am fost niciodată un mare fan al cărților pentru adolescenți. Am citit cu plăcere Elevul Dima dintr-a 7-a sau Cișmigiu & Co…dar mai mult de atât…nu prea. Este foarte adevărat că autorii români de carte pentru adolescenți și copii nu și-au prea găsit locul printre preferințele editurilor până de curând, când Editura Arthur a pornit în această aventură minunată și a decis să acorde o șansă autorilor români.


Cu ajutorul Editurii Arthur am avut plăcerea să citesc o carte pentru adolescenți care pur și simplu m-a fascinat! Este vorba despre cartea ”Vremea vrăjitoarei Niciodată”, din seria ”Cronicile Domnișoarei Poimâine” scrisă de Adina Rosetti.


Acțiunea cărții se desfășoară într-o lume fantastică, pe tărâmul Regatului Timpului. Domnișoara Poimâine, o adolescentă rebelă și puțin răsfățată, păcalită de Vrajitoarea Niciodată, ajunge să îl detroneze pe unchiul ei, Tempus Întâiul din fruntea regatului, care cade pe mâinile acestei vrăjitoare. În scurt timp, locuitorii regatului ajung să nu mai viseze, să nu mai zâmbească și să nu mai spere la un viitor mai bun. Veți descoperi personaje fantastice precum Domnișoara Mâine, Domnul Azi, Doamna A fost odată, tânarul Vreodată și mulți alții.

Pe Adina Rosetti am avut plăcerea să o cunosc dintr-un interviu pe care a avut amabilitatea să îl acorde lui Florin și pe care vă invit să îl vizionați. O să vă placă atât de mult de Adina, încât nu o să rezistați fără să citiți cartea, așa cum mi s-a întamplat și mie. Iar dacă am dreptate, puteți găsi cartea aici 
 

Să aveți spor în toate vă doresc!
 

Descoperă și alte informații despre acest topic sau împărtășește experiența în Comunitatea Orange.

Intreabă comunitatea, află ce se discută, răspunde la intrebări și vezi ce beneficii poți câștiga.

Intră în comunitate
Orange comunitate


Poți să fii primul care citește următorul articol. Lasă-ne adresa ta de e-mail.

articol
By Alina Dumitrescu
Salut! Sunt la Orange de foarte mulți ani, din care 14 în Customer Service. Pasiunea mea pentru digital și tot ce înseamnă online m-au făcut să ma indrept către Divizia Online. Aici îmi dau seama, în fiecare zi, că a fi digital înseamnă că poți să îți simplifici viața foarte mult. Și am decis să împărtășesc asta cu voi.