×

Care vor fi tarifele în roaming pentru Marea Britanie după Brexit?

Din 1 ianuarie 2021, Marea Britanie și Gibraltar ies din Spațiul Economic European, conform acordului de retragere. Astfel, Marea Britanie și Gibraltar vor fi incluse în zona 2 de taxare pentru serviciul roaming. Descoperă tarifele aici
 
Te poți bucura până la 30 iunie 2021 de aceleași condiții de consum și de tarifare cu cele aplicabile în țările membre SEE pentru serviciul de roaming în Marea Britanie și Gibraltar.
 
Important:
 
  • Dacă în prezent ai un abonament cu roaming SEE, beneficiile naționale incluse pot fi folosite în limita politicii de utilizare rezonabilă, atât în Marea Britanie cât și Gibraltar, iar apelurile și SMS-urile primite sunt gratuite. 
  • Consumul de resurse în Marea Britanie și Gibraltar se vă considera, în perioada promoției, consum de resurse în SEE, din perspectiva politicii de utilizare rezonabilă a serviciilor de roaming. De exemplu, consumul de date în Marea Britanie și Gibraltar vă fi scăzut din limita de date ce poate fi consumată în roaming, limită stabilită conform reglementărilor europene pentru fiecare abonament. La fel, utilizarea serviciului de roaming în Marea Britanie și Gibraltar în perioada de promoție vă fi luată în considerare că utilizare a serviciilor de roaming în SEE la calculul indicatorilor de consum și prezență. 
  • În perioada de promoție, tarifele de roaming pentru Marea Britanie și Gibraltar rămân neschimbate. 
  • Perioada de promoție are posibilitate de prelungire.
Ți-a fost de ajutor informația?
2 din 2 de persoane au considerat că acest articol a fost util
Tutoriale Orange Expert

sus