×

Învăț și capăt experiență

Orange Educational Program:

  • Burse de studiu
  • Cursuri și workshopuri
  • Internship

Decernare diplome Orange Educational Program 2019 | Lista absolvenți »

Despre Orange Educational Program

Orange Educational Program pentru Politehnică, un proiect realizat în parteneriat cu Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației (ETTI) din cadrul Universității Politehnica din București, cuprinde activități de educare, cercetare, antreprenoriat și recrutare.

Mai mult

Obiectivele programului

Orange Educational Program pune la dispoziția studenților participanți, resurse educaționale complementare celor tradiționale: prezentări, cursuri, workshopuri, dar și burse de excelență și stagii de practică în cadrul Orange.

Mai mult

Etapele înscrierii în program

Studenții din anul III al Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației își pot depune dosarele de participare la Orange Educational Program după etapele de prezentare a programului și după publicarea anunțului.

Mai mult

Componentele programului

În cadrul Orange Educational Program pentru Politehnică, studenții vor participa la cursuri și workshopuri susținute de specialiștii noștri, vor putea beneficia de burse de excelență sau si se vor putea înscrie pentru stagii de practică în cadrul Orange România.

Mai mult
Proiecte de cercetare
și teme de licență

Descoperă mai multe despre lucrările de licență realizate de studenții participanți la Orange Educational Program, din temele propuse și derulate sub coordonarea experților Orange.

Mai mult

Proiecte de masterat
și doctorat

Vezi lista lucrărilor de dizertație, masterat sau doctorat ale studenților absolvenți ai Orange Educational Program, realizate sub îndrumarea specialiștilor din Departamentul tehnic al Orange România.

Mai mult

Antreprenoriat

În cadrul Orange Educational Program poți afla mai multe despre tehnologiile de ultimă generație, dar și despre inovație și dezvoltare, în modulul dedicat.

Mai mult

Conferințe

Vezi care sunt evenimentele academice în care Orange România s-a implicat de-a lungul anilor.

Mai mult

Absolvenți

Mai mult

Parteneri

Mai mult

Pentru mai multe detalii despre Orange Educational Program, completează formularul de mai jos:

Vă multumim! Un consultant business Orange vă va contacta în urmatoarea zi lucratoare.

*Câmpurile marcate sunt obligatorii

trimite »