×

Cum funcționează Orange TV Go

Cu Orange TV Go vezi pe toate dispozitivele tale canale TV si filme incluse în oferta ta Orange prin abonamentele Orange, Orange Net, Orange Pro sau prin abonamentele Orange Home TV prin cablu sau prin satelit. Dacă nu ai acces inclus în oferta ta Orange sau vrei să ai acces la mai multe canale și filme, poți activa una din opțiunile Orange TV Go. Vezi secțiunea de "Întrebări frecvente" pentru mai multe detalii.

Serviciul poate fi folosit pe maxim 3 dispozitive (smartphone, tabletă sau laptop), dintre care maxim 2 pot funcționa în același timp.

Orange TV Go
pe smartphone și tabletă

Dacă vrei să urmărești canale TV, filme și emisiuni pe smartphone sau tabletă, descarcă aplicația Orange TV Go din Google Play sau App Store. Aplicația este optimizată pentru iOS 7.1 și Android 4.3 sau versiuni mai noi ale acestor sisteme de operare.

Consultă aici lista orientativă a dispozitivelor incompatibile cu aplicația Orange TV Go.

Orange TV Go
pe laptop sau calculator

Pe laptop, Orange TV Go este accesibil pe tvgo.orange.ro.

Portalul Orange TV Go este compatibil cu browserele Internet Explorer 9 sau 10, ultimele versiuni de Chrome 28 și Firefox 22, Safari 5.1.7 pentru Windows și Safari 6 pentru Mac.

Orange TV Go pe Smart TV

Poți urmări canale, filme și emisiuni din Orange TV Go direct pe televizor, prin intermediul aplicației Orange TV Go pentru smart TV. Aceasta este compatibilă cu televizioarele Samsung cu sistem de operare Tizen, cu televizoarele Philips, Sony și TCL cu sistem de operare Android versiunea 7 sau o versiune mai nouă.

Aplicația de Orange TV Go pentru telefon și tabletă este compatibilă cu Chromecast, astfel încât poți viziona direct pe televizor conținut din Orange TV Go dacă ai un Chromecast sau un televizor compatibil cu Chromecast.

Cum funcționează Orange TV pe laptop, tabletă sau smartphone?

Întrebări frecvente

Cu abonamentul tău Orange Home TV prin cablu ai acces pe smartphone, tabletă sau laptop la o o parte din canalele TV incluse in abonamentul tău. Pentru a le putea urmări, trebuie să parcurgi pașii de mai jos:

Pasul 1: Creează-ți un cont online asociat abonamentului Orange Home TV prin cablu

  • Dacă ai deja un cont online creat cu un număr de telefon de pe același cod de abonat, sună la Serviciul Clienți TV 300 sau mergi la cel mai apropiat Orange shop ca să primești acces la canalele incluse in Orange TV Go.
  • Dacă nu ai încă un cont online Orange, intră pe www.orange.ro/contul-meu și creează-ți unul acum.

Traficul de internet inclus în abonamentul Orange Home TV prin cablu poate fi folosit la vizionarea canalelor și a filmelor din Orange TV Go, însă pentru aceasta trebuie să asociezi abonamentul TV pe un cont online Orange care să conțină un număr de telefon de voce sau de date.

Pasul 2: Descarcă aplicația Orange TV Go din Google Play sau App Store sau intră pe tvgo.orange.ro de pe un computer, și autentifică-te cu datele contului Orange. Vei avea astfel acces la canalele TV incluse în abonamentul tău, precum și la o selecție de filme și videoclipuri, pe toate dispozitivele tale. Serviciul Orange TV Go poate fi folosit pe maxim 3 dispozitive, dintre care maxim 2 pot funcționa în același timp.

Cu abonamentul tău Orange Home TV prin satelit ai acces pe laptop, tabletă sau smartphone la o serie de canale TV, precum și la o selecție de filme și videoclipuri. Pentru a le putea urmări, trebuie să parcurgi pașii de mai jos:

Pasul 1: Creează-ți un cont online asociat abonamentului Orange Home TV

  • Dacă ai deja un cont online creat cu un număr de telefon de pe același cod de abonat, intră în contul tău, în secțiunea "abonamente și opțiuni", tabul "utilizatori Orange TV Go" și alege să folosești serviciul Orange TV Go cu numele tău de utilizator. Vezi aici pașii care trebuie urmați.
  • Dacă nu ai încă un cont online Orange, intră pe www.orange.ro/contul-meu și creează-ți unul acum. Apoi urmează pașii de aici.

Traficul de internet inclus în abonamentul Orange Home TV prin satelit poate fi folosit la vizionarea canalelor și a filmelor din Orange TV Go, însă pentru aceasta trebuie să asociezi abonamentul TV pe un cont online Orange care să fi fost creat cu un număr de abonament de voce sau de date.

Pasul 2: Descarcă aplicația Orange TV Go din Google Play sau App Store sau intră pe tvgo.orange.ro de pe un computer, și autentifică-te cu datele contului Orange

Dacă ai un abonament Orange cu acces la o selecție de canale în Orange TV Go, poți urmări canalele TV incluse pe smartphone, tabletă și calculator. Pentru aceasta, autentifică-te cu datele contului tău Orange creat cu abonamentul Orange sau direct cu numărul de telefon in aplicația Orange TV Go

Activează mai întâi opțiunea Orange TV Go potrivită nevoilor tale, pe numărul cu care ți-ai creat un cont online Orange. Poți să vezi aici ce opțiune ți se potrivește cel mai bine, iar dacă nu ai încă un cont online, îți poți crea unul acum.

Indiferent dacă ai sau nu o opțiune Orange TV Go activată, poți accesa conținutul gratuit din Orange TV Go în aplicația Orange TV Go sau pe tvgo.orange.ro: canalul Orange info, filmele sau posturile TV oferite gratuit în cadrul promoțiilor. Trebuie doar să te conectezi cu datele contului tău Orange.

Traficul de internet se taxează conform tarifelor abonamentului tău de internet. Dacă folosești o conexiune de date Orange, traficul se va taxa conform planului tău de date Orange.

Dacă ai deja un stick Orange TV poți să vezi filmele, emisiunile și posturile TV disponibile în aplicația Orange TV Go direct pe televizor. Tot ce mai ai nevoie este o conexiune Wi-Fi securizată, un telefon compatibil, împreună aplicația Orange TV Go. Mai multe detalii despre instalarea stick-ului Orange TV, gasesti aici.

sus