Văd toate canalele TV preferate

Kit extra canale

  • 100 canale TV
  • Fără costuri suplimentare

Dacă vrei acces la și mai multe canale decât cele incluse în abonamentul tău Orange TV, alege pachetul suplimentar kit extra canale, prin care poți urmări peste 100 de posturi TV, din care 20 la calitate HD și unul 3D.

Toate acestea fără costuri suplimentare la abonament.

Beneficii

Beneficii

Poți viziona peste 100 de canale TV într-o selecție impresionantă de limbi (germană, franceză, spaniolă, turcă și multe altele), dintre care 20 la calitate HD și unul 3D.

Fără costuri suplimentare la abonament, pe toată durata în care ești abonat Orange TV.

Cât costă kitul extra canale pentru Orange TV?

Cât costă kitul extra canale pentru Orange TV?

Plătești taxa de instalare 10,91 euro (TVA inclus). Kit Extra Canale se oferă gratuit doar la activarea de noi pachete(contracte noi) Family HD.

Cum îl activez?

Cum îl activez?

În momentul în care activezi un abonament Orange TV, solicită în magazinele Orange sau prin apel gratuit la 0800 400 400 și kitul extra canale. Echipa de instalatori care va monta antena Orange TV se va ocupa și de instalarea acestui echipament.

Dacă ai deja un abonament Orange TV și vrei să ai kitul extra canale, solicită instalarea acestuia la 300 sau în magazinele Orange.

Întrebări frecvente

Poți achiziționa un singur kit extra canale pe cod de abonat, iar acesta se poate conecta la un singur televizor.

Nu trebuie să semnezi un contract, însă e bine de știut că disponibilitatea canalelor și numărul acestora se poate schimba fără o atenționare în prealabil, deoarece Orange România nu este un distribuitor al canalelor respective.

Sistemul multi-feed oferit de Orange România prin kitul extra canale oferă acces doar la poziția orbitală 19,2E și funcționează doar cu antena TV oferită de Orange.

sus