×

Telefoane

Xiaomi prezinta noul Redmi Note 13 Pro+ 5G Mystic Silver

Xiaomi prezinta noul Redmi Note 13 Pro+ 5G Mystic Silver

16.04.2024, 14:42 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Xiaomi va prezenta noul model Redmi Note 13 Pro+ 5G Mystic Silver in cadrul editiei The Color Run ce va avea loc in 20 aprilie 2024, in Bucuresti. Pentru pasionatii de miscare, Xiaomi deruleaza in prezent, prin propriile conturi pe retelele de socializare, si un concurs ce ofera acces la The Color Run.

Noul Redmi Note 13 Pro+ 5G Mystic Silver propune un procesor MediaTek Dimensity 7200-Ultra, ce promite un comportament performant si rapid al telefonului. In plus, smartphone-ul are si un sistem triplu de camere foto, cu un senzor principal de 200 MP, pentru fotografii detaliate si videoclipuri 4K.

Modelul dispune de o baterie cu capacitatea de 5000mAh, ce poate fi incarcata prin fir gratie tehnologiei ultra-rapide de 120W.

Aceasta editie speciala Redmi Note 13 Pro+ 5G se alatura astfel gamei Redmi Note 13 si se remarca prin finisajul Mystic Silver pe spate, decorat cu logo-ul Xiaomi Fan Festival. Creata printr-un proces complex de design, partea din spate are o baza argintie, acoperita cu sticla. Pe aceasta, dispozitivul are un logo realizat meticulos folosind nanolitografia. Rezultatul este un efect de refractie, care face ca logo-ul sa prinda viata.

Terminalul are un wallpaper exclusiv care completeaza spatele metalic al dispozitivului si o varietate de stickere cu tema Xiaomi Fan Festival, permitand utilizatorilor sa isi creeze propriul model unic de logo.

Redmi Note 13 Pro+ 5G Mystic Silver este disponibil prin intermediul magazinului oficial mi-home.ro, la un pret de 2199 lei.

De asemenea, din postura de partener al The Color Run, Xiaomi faciliteaza accesul la eveniment pentru iubitorii de sport, printr-un concurs ce se desfasoara pe conturile de Social Media ale companiei, ce ofera invitatii la competitie drept premii.

In cadrul evenimentului, zona dedicata Xiaomi va include nu doar noile smartphone-uri, ci si o serie de dispozitive si accesorii inteligente, descrise drept "adecvate unui stil dinamic de viata si atractive pentru fiecare pasionat de tehnologie". Mai mult, zona Xiaomi va gazdui o serie de activitati speciale si promite sa fie un punct de reper pentru pasionatii de sport si public.

In 2023, editiile The Color Run au cumulat 27.400 de participanti - 61% de sex feminin si 39% masculin. Segmentul de varsta 26-35 de ani a fost cel mai bine reprezentat la eveniment, cu 29,9% din participanti, urmat de 18-25 de ani, cu 19% si, respectiv, 36-45 de ani, cu 18%.

Mai mult, noul membru al gamei Redmi Note 13 va putea fi vazut si testat intre 24 si 28 aprilie, in zona speciala de experiente Xiaomi ce va fi gazduita de Mega Mall, intrarea din Bulevardul Pantelimon, etaj 1, aripa dreapta. Noul spatiu Xiaomi va da posibilitatea de testare si experiente hands-on pentru smartphone-uri, dar si accesorii inteligente precum ceasuri sau casti, si va include activotati speciale pentru public.

thumbsFoto: Xiaomi

Sursa: Xiaomi

Articolul Xiaomi prezinta noul Redmi Note 13 Pro+ 5G Mystic Silver apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare