×

Telefoane

Telefoanele cu taste nu au murit: HMD lanseaza modelele Nokia 215 4G, Nokia 225 4G si Nokia 235 4G

Telefoanele cu taste nu au murit: HMD lanseaza modelele Nokia 215 4G, Nokia 225 4G si Nokia 235 4G

30.04.2024, 20:18 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Dupa ce a lansat primele smartphone-uri sub propriul branding, HMD revine cu o selectie de telefoane Nokia, de aceasta data cu taste: Nokia 215 4G, Nokia 225 4G si Nokia 235 4G. Acest trio soseste intr-un veritabil curcubeu de culori, iar preturile incep de la 279 lei.

Aceste telefoane sunt descrise drept "partenerul perfect pentru a te deconecta de lumea digitala in serile in care iesi in oras". Utilizatorii care incep sa se simta din ce in ce mai epuizati in urma consumului de social media se pot deconecta cu stil si pot incepe "detoxifierea digitala". In Africa, India, Orientul Mijlociu si in anumite tari din zona Asia-Pacific, noile dispozitive vor include Cloud Apps, ceea ce le confera acestor telefoane functii smart, precum stiri, starea vremii si YouTube Shorts, toate intr-un singur loc. Aceste aplicatii sunt rapide, usor de utilizat si sunt adaptate ecranului LCD de 2,8".

Nokia 215 4G, Nokia 225 4G si Nokia 235 4G sunt telefoane de buzunar care arata bine si au totodata functionalitate adaptabila. La HMD ne intereseaza sa dezvoltam produse care sa raspunda nevoilor consumatorilor nostri. Unii oameni vor folosi telefonul pentru a se deconecta, pentru a lua o pauza, ca sa traiasca momentul. Altii vor face exact opusul. Se vor conecta la Cloud si il vor folosi pentru a se conecta la Internet in scopuri de business, pentru educatie, dar si pentru divertisment.

- Adam Ferguson, Global Head of Insight, Proposition and Product Marketing la HMD


Se estimeaza ca exista 2,7 miliarde de oameni care nu sunt conectati la Internet, iar intr-o lume in care educatia, asistenta medicala si serviciile guvernamentale sunt furnizate in format digital, accesul la Internet ar trebui sa fie un drept fundamental. Furnizarea accesului la acesta si conectarea urmatorului miliard de oameni a fost imposibila - pana acum. Conectivitatea este jumatate din ecuatie, iar cealalta jumatate este reprezentata de dispozitive accesibile pe care poate rula serviciul Cloud Phone Apps al Cloudmosa, pe care l-am dezvoltat impreuna cu cei de la HMD. Suntem incantati de faptul ca Nokia 215 4G, Nokia 225 4G si Nokia 235 4G ofera serviciul Cloud Phone Apps.

- Shioupyn Shen, fondator si director general al CloudMosa


Nokia 225 4G

Nokia 225 4G vine cu un ecran LCD micut de 2,4" inci, o camera foto de 0,3 MP cu blit, recomandata pentru fotografiile in stil YK2, conectivitate Bluetooth si o baterie de 1450 mAh cu o autonomie de pana la 9,8 ore de convorbiri. Este disponibil in doua variante de culori: roz si albastru inchis.

Nokia 235 4G si Nokia 215 4G

Nokia 235 4G are toate functionalitatile modelului 225 4G, doar ca vine cu un ecran putin mai mare. Are o camera de 2 MP si este disponibil in trei culori: albastru, negru si violet. Al treilea model din trio, Nokia 215 4G este un telefon clasic din toate punctele de vedere, HDM laudandu-se cu rezistenta sa. Este disponibil in culorile peach, negru si albastru inchis.

Toate cele trei dispozitive vin cu jocul Snake preinstalat.

In Romania vor fi lansate modelele Nokia 225 4G, la pretul de 279 lei, si Nokia 235 4G, la pretul de 329 lei. Ambele vor fi disponibile in magazine incepand din luna mai.

thumbsFoto: HMD

Sursa: HMD

Articolul Telefoanele cu taste nu au murit: HMD lanseaza modelele Nokia 215 4G, Nokia 225 4G si Nokia 235 4G apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare