×

Burse

ROCA Agri RDF, holding din agricultura controlat de ROCA Investments, il numeste in functia de CEO...

ROCA Agri RDF, holding din agricultura controlat de ROCA Investments, il numeste in functia de CEO pe Bogdan Vlad, fostul director financiar al companiei

19.04.2024, 11:10 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

ROCA Agri RDF, holdingul de agricultura detinut majoritar de ROCA Investments, l-a numit pe Bogdan Vlad in functia de CEO, odata cu expirarea mandatului interimar detinut Alexandru Savin, care isi va continua activitatea de Senior Investment Manager in cadrul ROCA Investments.

Anterior numirii, Bogdan Vlad a ocupat incepand cu iulie 2023 pozitia CFO al ROCA Agri RDF, jucand un rol important in optimizarea performantei financiare in cadrul holdingului, mai ales in acest context dificil pentru agricultura, spun oficialii ROCA Agri RDF.

"In ultimii doi ani, sectorul agricol a traversat o perioada extrem de turbulenta, care ne-a determinat sa reevaluam tot ce stiam despre aceasta industrie, sa ne adaptam din mers la noile realitati", declara Rudi Vizental, CEO ROCA Investments, actionarul majoritar.

Chiar daca ultimii doi ani au fost dificili pentru sectorul agricol, holdingul a continuat strategia de extindere la nivel national, astfel ca in 2023 a inregistrat afaceri cumulate de 914 milioane lei, in crestere de la 778 milioane lei in 2022.

Holdingul ROCA Agri RDF a fost creat de ROCA Investments in iulie 2022 pentru a reuni investitiile din agricultura ale companiei de private equity. In 2023, ROCA Agri RDF a ajuns la o suprafata agricola exploatata de pana la 4.000 de hectare. Prin intermediul companiilor pe care le detine si care sunt in continua expansiune, respectiv RDF, RDF Agricultura, Adidana, Dachim, Supliment si AGRO IFN, holdingul este unul dintre principalii jucatori de pe piata productiei si distributiei de inputuri, precum si a comertului cu cereale.

Investitorii ai ROCA Agri RDF sunt ROCA Investments, in calitate de actionar majoritar, si Florin Deznan.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare