×

Controlul costurilor in roaming

Orange Travel

Orange Travel

În vacanță scapi de grija costurilor de roaming cu aplicația gratuită Orange Travel. Știi mereu care este consumul tău în roaming și ai acces oricând la tarifele și opțiunile recomandate pentru fiecare țară în care călătorești. În plus poți stabili praguri de consum la care să primești notificări.

Beneficii

Cu Orange Travel este ușor să ții costurile sub control atunci când călătorești în străinătate. Instalează aplicația pe telefonul tău cu Android și ai acces oricând la informațiile despre consumul tău în roaming:

  • Ești notificat automat atunci când te înregistrezi în roaming
  • Ești mereu la curent cu consumul tău de minute, mesaje sau trafic de internet
  • Stabilești praguri de consum la care să fii notificat
  • Ai acces oricând la tarifele de roaming și opțiunile recomandate pentru fiecare țară în care călătorești
  • Activezi opțiuni de roaming direct din aplicație
De unde pot descărca aplicația?

Accesează Google Play direct de pe telefonul tău mobil și tastează Orange Travel în secțiunea de căutare. Apoi descarcă aplicația.

 
Cât costă aplicația Orange Travel?

Aplicația este gratuită, însă traficul de internet efectuat pentru descărcarea ei se taxează conform planului tarifar activ.

Întrebări frecvente

Aplicația este diponibilă pentru toți clienții Orange, fie că sunt abonați sau utilizatori PrePay.

Tarifele și opțiunile afișate depind de profilul ales – abonat Orange sau utilizator PrePay.

Contorizarea apelurilor inițiate sau primite se face prin rotunjire la minut.

Aplicația Orange Travel afișează consumul efectuat pe baza informațiilor furnizate de sistemul de operare al telefonului. De aceea, consumul afișat de aplicația Orange Travel este cu caracter orientativ.

Aplicația se actualizează automat atunci când telefonul este conectat la net. Data ultimei actualizări este afișată pe ecranul de start al aplicației.

Aplicația poate fi descărcată pe telefoanele care utilizează sistemul de operare Android, versiunile 4 sau mai recente, cu excepția versiunii 4.3. Aplicația Orange Travel nu este compatibilă cu funcționalitatea hotspot (tethering) a telefoanelor.

sus