Soluții Wi-Fi pentru business-ul tău

Acoperire Wi-Fi securizată în interiorul și în afara sediilor tale.

 
  • Share

Laptopurile, tabletele și dispozitivele mobile devin din ce în ce mai populare la locul de muncă, indiferent dacă ai implementat sau nu politica BYOD în echipa ta. Punctele de acces wireless la locul de muncă menține angajații conectați și productivi, oferă flexibilitate businessului tău și îți asigură un avantaj competitiv prin serviciile disponibile pentru clienții tăi. Cu soluțiile Wi-Fi de la Orange Business beneficiezi de cele mai bune conexiuni wireless în oricare dintre sediile tale, fără a investi în infrastructura proprie, cablare sau mentenanță.

Ce oferă soluțiile Wi-Fi din oferta Orange Business

Cu soluțiile Wi-Fi de la Orange Business ai echipamente performante și tot suportul de care ai nevoie pentru a beneficia de conectivitate Wi-Fi rapidă și stabilă. Ai incluse servicii de consultanță privind proiectarea rețelei potrivite pentru sediul tău, instalare, întreținere, monitorizare și optimizare, echipamente performante și acces într-un portal de acces securizat, totul pe baza unui abonament lunar fix.

Beneficiile instalării unei soluții Wi-Fi de la Orange Business în sediul companiei tale

Acoperire Wi-Fi stabilă și rapidă pentru un număr mare de dispozitive

Soluția este implementată în urma unei evaluări coordonate de specialiștii Orange Business, astfel încât să beneficiezi de soluția Wi-Fi optimă în sediul tău. Dimensionarea rețelei Wi-Fi se realizează în funcție de suprafața de acoperit, numărul de dispozitive conectate la rețeaua Wi-Fi, structura construcției, a obstacolelor și interferențelor radio din sediu, tehnologia folosită permițând ajustarea automată a puterii de emisie.

Soluție completă, end-to-end

Îți livrăm soluția împreună cu echipamentele și conexiunile necesare, iar controlul și optimizarea rețelei se realizează de către Orange Business.

Arhitectură unificată

Gestionezi simplu și rapid accesul la intranet și internet pentru dispozitivele angajaților sau ale vizitatorilor. În plus, autentificarea se face separat, iar traficul poate fi prioritizat în funcție de categoriile de aplicații sau utilizatori.

Orientare spre clienți

Deschiderea rețelei Wi-Fi către clienții care îți vizitează sediul va fi percepută ca un serviciu cu valoare adăugată și o dovadă a grijii pentru aceștia. Tehnologia performantă permite viteze optime de conectare la Wi-Fi și o calitate înaltă a serviciului, indiferent de aplicațiile utilizate.

Conectarea dispozitivelor IoT

Tehnologia Wi-Fi 6 disponibilă în portofoliul de servicii Wi-Fi oferite de Orange Business, permite conectarea unui număr mare de dispozitive IoT, oferă o durată de viață mai bună a bateriei pentru dispozitivele conectate, dar și suport pentru alte tehnologii wireless precum Bluetooth, Zigbee sau alte tehnologii radio proprietare.

Aceeași experiență, indiferent de locație

Experiența de utilizare este aceeași în toate sediile tale, iar schimbările aduse în rețeaua Wi-Fi se actualizează simultan prin intermediul platformelor de management Wi-Fi ale Orange. De asemenea, în cazul autentificării prin portal, trecerea de pe un AP la altul nu generează un nou proces de autentificare sau schimbarea adresei IP.

Monitorizare și administrare de la distanță

Orice problemă apărută este imediat raportată de platforma de monitorizare, astfel încât echipa tehnică Orange poate interveni rapid.

Nivel garantat de calitate a serviciului

Se asigură prin contract atât disponibilitatea, cât și timpul de remediere.

Adaptabilitate

Poți alege acoperire indoor și/sau outdoor, autentificare simplă sau complexă, dar și numele rețelelor sau grafica portalului captiv.

Securitate și monitorizare a rețelei

Poți alege cine și cum poate accesa rețeaua și primești statistici de utilizare.

Pachetele Wi-Fi din oferta Orange Business

Soluțiile de conectivitate Wi-Fi din portofoliul Orange Business sunt dinamice, ușor de optimizat și configurat. Acestea se bazează pe parteneriate cu cei mai eficienți și inovatori furnizori de tehnologii și echipamente, integrate în oferta noastră. Arhitectura potrivită conexiunii Wi-Fi pentru sediul tău va fi personalizată, stabilită după o evaluare coordonată de specialiștii Orange Business, astfel încât să beneficiezi de acoperire și capacitate superioare, adaptate interferențelor radio și zgomotul din jur. Pachetul și soluția potrivite afacerii tale vor fi construite împreună cu reprezentantul dedicat.

Poveștile clienților noștri

Novotel Bucharest

Conectivitate Wi-Fi premium pentru servicii hoteliere [...]

Partenerii noștri pentru conectivitate Wi-Fi

Vrei să discutăm?

Lasă-ne un mesaj și un consultant te va apela în maximum 48h

call

Sau sună la

0374.44.7766
calendar_white

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200

[+]

Îți mulțumim!

Am preluat datele tale și un consultant Orange te va suna în maximum 48h, de luni până vineri între 9:00 și 18:00.

Cu prietenie,
Echipa Orange

call

Sau sună la

0374.44.7766

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200